evet ferrarisini satan bilge cok iyi bir kitap, da vinci code da mukemmel
quote:
Orjinalden alıntı: georgian
evet ferrarisini satan bilge cok iyi bir kitap, da vinci code da mukemmel
bu kitabı konusu ne?
OSMAN PAMUKOĞLU - UNUTULANLAR DIŞINDA YENİ BİR ŞEY YOK
Soner Yalçın
Beyaz Müslümanlar
Efendi-1 ve Efendi-2 çok güzel iki kitap
Türkiye deki tarikat liderlerinin aralarındaki akrabalık bağları ;
hiç bilinmeyenler ;
Said Nurs-i vs.
ve Sabatayistleri çok iyi bi şekilde anlatmış .
kitapları okumadan önce bu tür konularda çok çok az bilgim vardı çok faydası oldu
Fiyatı : 19 YTL
herkesin alması ve okumasını tavsiye ederim
arkadaşlar ben sizden birşey rica edecem. Tom CLANCY' ın RAİNBOW 6 kitabını uzun zamandır almak için arıyorum ama bir türlü bulamadım. Kitabı nerden bulacağımı bilen yada bana satmak isteyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim...
bi kitap alıp okumak istiyorum.. şöyle zevk alabileceğim akıcı bi kitap önerirmisiniz.. ferrarisini satan bilge güzel kitap deniliyoda nasıl bi kitap olduğu konusunda bi fikrim yok.
quote:
Orjinalden alıntı: aa1
kafkas ruleti-selman kayabaşı truva yayınları
EVET EVET EVET....
dan brown-digital kale
bana fantastik güzel birkaç aşk romanı önerebilirmisiniz... kaliteli sağlam yazarlar olursa sevinirim yabancı bir yazar olmasınıda tercih ederim.. şimdiden sağolun önerilerinizi bekliyorum
fantastik kitap olarak R.A SALVATORE dan kara elf üçlemesini ve devamını öneririm ama içnde aşk yok
dan brown-ihanet noktası
ben size talihsiz serüvenler dizisini tavsiye ediyorum.
ya arkadaslar ERDAL DEMIRKIRAN ın kitab var sadece aptallar gunde 8 saat uyur die.. okuyan varsa yorumları alabilirmiyim.. uyku problemlerşne cozum olmus mu.. uyku konusun da biras sıkıntılıyım da
Bülent Akyürek Uragan, Yağmur Getiren Fırtına tavsiye ederim
KİTAPLARINI ALMANCA YAZAN DAHİ BİR TÜKÜN KALEMİNDEN
FELİDAE
ŞAŞIRTICI BİR DEDEKTİFİN MACERALARI
YAZAR: AKİF PİRİNÇÇİ
ÇOK GENÇ VE BAŞARILI BİR YAZAR KİTAPTA ÇOK İYİ
quote:
Orjinalden alıntı: crapin
quote:
Orjinalden alıntı: aa1
kafkas ruleti-selman kayabaşı truva yayınları
EVET EVET EVET....
nermin bezmen-kurt seyt ve shura
Benimki genel kitap önerisi... Gülten Dayıoğlu - Yeşil Kiraz. İki ciltlik bi kitap. Güzel bi gençlik romanı.
benim tavsiyem canakkale savasini anlatan canakkale mahseri die bi kitap yazari Mehmet NIYAZI