Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazıldımı bilmiyorum ama "simyacı-paul coelho"
  • Nihat Genç'in bütün kitaplarını tavsiye edileblir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: popcorn

yazıldımı bilmiyorum ama "simyacı-paul coelho"

• paulo coelho .. veronika ölmek istiyor
    bilmem ne... yağmurdan sonra
    alman bi bayan yazar ... günahkar
    tuna kiremitçi ... unuttum kitabın adını ama a.ş.k deil eminim
    iskender pala.. l&m
    bide bide bide daha çok var aslında da neyse

valla tavsiyelerimiz dikkate alan olurmu bilmem ama .. kendi kaybeder söliyim >)
  • 'steinbeck'in 'inci' sini mutlaka okumalısınızbüyük ve çok değerli bir incinin çevresinde gelişen olaylar zinciri sürükleyici bir anlatımla aktarılmış okuyuculara .benden tam not alan nadir kitaplardan birisi...
  • V.C.Andrews i hepiniz duymuşsunuzdur.onun sürükleyici kitaplarını da bilmeyen yoktur .yine o sürükleyici kitaplarından biri Çatıdaki Rüzgar.3 kardeşin önce çatı katındaki sonra yollarda ve yeni aileleriyle geçirdikleri yaşamları.keşke bitmese dediğim ve elimden bırakamadığım kitaplardan biri... şiddetle tavsiye ediorm
  • okuduğum her kitabı sevdiğim için hangisini tavsiye edeceğimi bilemedim ama okumayı sıkıcı bulan varsa veya okumaya çalışıpta çabuk bunalan biri varsa ona önerim ŞEKER PORTAKALI bu kitabı okumayı sevipte okumamış bir insan olmasını düşünemiyorum bile kesinlikle okuyun sonra ister istemez her türden kitabı zevkle okucaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

okuduğum her kitabı sevdiğim için hangisini tavsiye edeceğimi bilemedim ama okumayı sıkıcı bulan varsa veya okumaya çalışıpta çabuk bunalan biri varsa ona önerim ŞEKER PORTAKALI bu kitabı okumayı sevipte okumamış bir insan olmasını düşünemiyorum bile kesinlikle okuyun sonra ister istemez her türden kitabı zevkle okucaksınız.

valla çok haklısın.onu bana çok sevdiim bi ablam tavsie etmişti ve çok beenmiştim.özellikle küçücük çocuun o ağaca o kadar bağlanması ve onu okadar çok sevmesi beni etkilemişti onun devamı da var biliyormuydun ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: MinyChick

quote:

okuduğum her kitabı sevdiğim için hangisini tavsiye edeceğimi bilemedim ama okumayı sıkıcı bulan varsa veya okumaya çalışıpta çabuk bunalan biri varsa ona önerim ŞEKER PORTAKALI bu kitabı okumayı sevipte okumamış bir insan olmasını düşünemiyorum bile kesinlikle okuyun sonra ister istemez her türden kitabı zevkle okucaksınız.

valla çok haklısın.onu bana çok sevdiim bi ablam tavsie etmişti ve çok beenmiştim.özellikle küçücük çocuun o ağaca o kadar bağlanması ve onu okadar çok sevmesi beni etkilemişti onun devamı da var biliyormuydun ??

ne tesadüf banada ablam tavsiye etmişti ...
    devamı galiba GÜNEŞİ UYANDIRALIM adlı bir kitabdı
  • yaklaşık 3-4 gün önce bir arkadaşımın önerdii bir kitaba başlamıştım ilk iki gün çok sıkılarak okudum ama okumaya devam ettimve bir gecede kitabın tamamını bitirdim kitabın adı ''adı aylin'' ayşe kulinin mutlaka duymuşsunuzdur.kitabın etkisinden kurtulamadım o kitaptaki 'aylin' olmak için neler vermezdim .kafasına koyduğunu yapan,çalışkan, başarılı, esprili, enerjika,tılgan ve bir o kadar da güzel bir kadın . çevresinde gelişen olaylar; ölümler, başarılar,eski ve yeni kocaları ,hastaları,dostları.zamanında prenses bile oldu aylin.size bu kitabı anlatmak isterdim ama(zaten anlattım sayılır)okusanız daha iii ..:)
  • bukowski okuyun rahatlarsınız
  • bana yüksek seviyeli eğlendiren hoş gençlik hayatı yada macera türü güzel bi ingilizce kitap önerebilir misiniz pm ile teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: XewO

bana yüksek seviyeli eğlendiren hoş gençlik hayatı yada macera türü güzel bi ingilizce kitap önerebilir misiniz pm ile teşekkürler

madem ingilizce seviyen gayet iyi hiç durma dan brown nın kitablarından oku türkçeye çevirmelere genelde romanda değişikliklere yol açar al sen birinci kaynaktan ingilizce oku...

veya macera istiyosan fransız yazar jean c. g. oku eğer hala okumadıysan kurtlar imparatorluğu taş meclisi veya kızıl nehirler gibi kitablarını oku...
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Emre Kongar - Tarihimizle Yüzleşmek

Benden de Emre Kongara
    Yanlız her seyi kendisi biliyo sanıyor.Yinede güzel bir kitap.
  • Metal Fırtına Serileri..
    Sudoku
    Yusufçuk Gece Gelir
    kitabını şimdi aldım 2 gun içinde gelir die umut ediyorum
  • arkadaslar benim tavsiyem timas yayınlarından casuslar adlı roman ve ali çimenin yazdıgı echellon tavsiye okuyun !

:::: .•´¯`•» «*_âkç_ *» «´¯`•. :::
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XewO

bana yüksek seviyeli eğlendiren hoş gençlik hayatı yada macera türü güzel bi ingilizce kitap önerebilir misiniz pm ile teşekkürler

madem ingilizce seviyen gayet iyi hiç durma dan brown nın kitablarından oku türkçeye çevirmelere genelde romanda değişikliklere yol açar al sen birinci kaynaktan ingilizce oku...

veya macera istiyosan fransız yazar jean c. g. oku eğer hala okumadıysan kurtlar imparatorluğu taş meclisi veya kızıl nehirler gibi kitablarını oku...

dan brown çok uzun ve sıkıcı ya ben daa böle kısa bişiler arıyorum eğlenceli komik şeyler absürd şeyler.. mistik iğrenç polisiye felan hoş deil pek ban göre macera da komedi macera gibi dedim
  • gleen meade-8.gün çok güzel bir kitap hele ki komplo teorilerini sevenler için
  • Arkadaşlar Ayda 600 sayfa kitap okuma zorunlulupu olan bir okuLda okuduğum için size onereceğim bir çok kitap war

1.YAVUZ BAHADIROĞLU nun kitapların çocuk kitabı gibi gelir harikadır.Arkasını okumadan alabilirsiniz ama belli bir sırası war galiba MERHABA SÖĞÜT den başlıyor

2.HALİT ERTUĞRUL 'un kitaplarını alın Arkasını okumadan sırası yok

3.J.K ROWLİNG sanırım daha onceden verilmiştir.

4.İstiklal madalyalı çocuk yazarını bilmioyurm

5.AGATHA CRİSTİNE [galiba bole yazıolıor]Polisiye roman harikada dır serisi war sırası yok

6.Define MEHMET RAUF ilk türk polisiye roman

7.Peyami safanın kitapları sanırım daha önce verilmiştir

8.Heidi ÇOCUK KİTABI SANMAYIN ASLINDA OYLEDE HARİKA AKICI

9.İnce memed ....

Aklıma bunlar geldı yine geklirse yazarım ha baqın bunlarda war

Sefiller Goriod baba
  • mehmet yaşin - yakınname

gezi kitaplarından hoşlananlar için birebir,yazar hürrüyet pazarda her hafta sonu gezi yazıları yazıyor ayrıca atlas dergisi editörü, ilk kitabında ( uzakname ) yaptığı yurtdışı gezilerini yazmıştı yakınnamede ise türkiye içinde yaptığı gezileri yazmış,dil akıcı sıkmayan bir anlatıma sahip bence sadece gezi yazılarından hoşlananlar değil herkesin okuması gereken bir kitap
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.