Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ BEKLİYORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar.Bu sene mezuna kaldım.Bana ygs-lys kitap tavsiyesi istiyorum.
    2012 ygs netleri tr:22 sos:23 mat:28
    2012 lys netleri mat-2 :39 geo:15 ede:40 coğr:13
    YGS
    Şimdi benim trde çok sıkıntı var;şöyle dil bilgisi ve paragraf soruları çok iyi olan soru bankaları istiyorum.Forumda bilfen çok övülmüş.Nasıl olduğunu bilmiyorum.Birde paragraflar için daha hızlı çözebilmemiz için bildiğiniz teknikler var mı?
    Sosyalde coğ-felse sıkıntılı orta düzeyde bir kitap istiyorum
    Matta ise full yapmayı planlıyorum ama hangisi daha iyi veya gereksiz olduğunu bilmiyorum.
    geo:normal geo iyi ama ösymnin tarzındaki yapamıyorum.Ösym tarzı bir kitap varsa tavsiye edebilir misin?
    LYS
    Altyapı sorunu yok hepsinden 1'er tane orta 2'şer tane zor istiyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalbaba -- 28 Eylül 2012; 23:07:49 >

• Türkçe için güvenderin kalın ygs sorubankası al çöz.Ve final ygs türkçe soruları çok iyidir tavsiye ederim

Senin mat2 in bana göre çok iyi sen ne tavsiye edersin mat2 için?
  • mat-2 için güvenderin konu anlatımı ve ekolhocanın konu anlatımını birlikte götür.Nejdet kirpi ve tekinhocadaki videoları seyret daha sonra soru çöz.Kaynak olarak ise ben geçen yıl odtü yayıncılığı çözdüm ve katkısı inanılmaz.Ben sadece zaman kalmadığından o kitaptan türevin yarısı ile integrali çözemedim.Keşke çözseydim.
  • Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.