Bildirim
Kitap Tavsiyeleriniz Çok Önemli!!!
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Valla genel olarak kaliteli yayınları yazayım kendimce:
*Fem simetri seti
fem konu özetli mat1 de çok iyi.
Fende *körfez çok iyi.
Okyanus ve *sınav yayınları da iyi.
temelden alıcaksan bence kaynak pek farketmez.Çöz çözemediklerini sor. hertürlü gelişirsin. -
mesajım bulnsun -
quote:
Orijinalden alıntı: musty81
*Fem simetri seti
Fende *körfez çok iyi.
temelden alıcaksan bence kaynak pek farketmez.Çöz çözemediklerini sor. hertürlü gelişirsin.
fem smetri set'i var. Fakat çok ağır geliyor bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: JusTSounD
quote:
*Fem simetri seti
Fende *körfez çok iyi.
temelden alıcaksan bence kaynak pek farketmez.Çöz çözemediklerini sor. hertürlü gelişirsin.
fem smetri set'i var. Fakat çok ağır geliyor bana.
güvender demiştim bitirdin galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: horkheimer
quote:
quote:
*Fem simetri seti
Fende *körfez çok iyi.
güvender demiştim bitirdin galiba
matmıydı neydi unttum :D ama güvender mat bitti. işe yaramadı oda :D
-
up up up up -
Bendensin :) Ben de kalmaya karar verdim yaklaşık 2 ay önce falan. Sanırım tmsin fazla bilemiyorum temel kitapları çünkü sayısalım ama elimden geldiği kadar önermeye çalışacağım.
Öncelikle Fizik Kimya Biyoloji konu anlatımlı olarak Fem simetri ve Fdd'den uzak dur. Çünkü Simetri yetersiz, Fdd de ayrıntı ve sıkıcı. Bu üç derste de güvender tavsiye ederim senin için. Biyoloji hariç kitaplar bende var, zaten kullanmadığın kitabı önermek saçma olur. Güvender biyoloji de zaten körfezinkinin aynısı, körfezinki var bende gayet iyi. Körfezin biyoloji ve tarih-coğrafya dışında tüm kitaplarından kesinlikle uzak dur. Hiçbir şey katmayan saçma sapan kitaplar. Aman diyeyim sakın bulaşma paran boşa gider. Edam'ın özet anlatımlı biyolojisi de tam sana göre.
Temelden alan geometri kitabı bilmiyorum maalesef. Genelde soru bankası kullanıyorum o yüzden öneremeyeceğim, yalnız güvender kolay geometri ve karekök 0 geometri için iyi diyenler var. Yine de bir bilene sormak lazım. :) Benim sana tavsiyem temelle falan uğraşma çözümlü soru bankası ya da fasiküller bul ve çözmeye başla. Geometri soru çözerek gelişir. İstediğin kadar formül oku, soruyu görüp uygulayamadıktan sonra hiçbir işe yaramaz.
Sosyal için körfez iyidir. Körfezin konu anlatımı ciddiyetli ve akıcı oluyor. Bazı kitaplar ilkokul seviyesine hitap ediyor maalesef. Tarih coğrafya için ayrıca Edam yayınlarının özet anlatımlı kitapçıkları var şahane, muhakkak edin çünkü fiyat olarak da iyiler içeriğe göre.
Matematik temelden istiyorsan ya fem simetrinin 4 kitaplık setini ya da güvenderin 3 kitaplık setini al. İkisi de temel için sağlam gerçi güvender bende yok ama inceledim biliyorum. Çözümlü soru bankası al ve çöz bayağı gelişirsin. Güvenderin ve finalin çözümlü soru bankaları var ygs-lys matematik için.
Ya da şöyle yap, kitap alma hiç. Git bütün celal aydın matematik çkslerini ve çözümlü kitapçıklarını bul. Çok yararlı cidden.
Türkçe için konu anlatımına ihtiyacın olduğunu sanmıyorum, varsa da ben öyle bir kitap bilmiyorum. Ama soru bankası olarak fem, fdd, birey iyidir. Bol ve uzun paragraflı soruları olan bir kitap bul kendine. Alış paragraflara. İşimiz zor bu sene. YGS öne alınmış sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clytemnestra. -- 15 Mart 2012; 20:44:15 >
-
Elimde güvenderin matematiği var çok iyi anlatıyor bence farklı tipte soruları var.
Esen kimya ve konu özetli edam kimya var.İkisini bir arada götür kimya full
Geometrim hiç yoktu daha 3-4 gün önce karekök 0 aldım ama bilmiyorum denemedim kitabın işleyişi iyi gibi.
Fiziği sonraya bıraktım şuan kaynağım yok 11.sınıfım Fizik çok önemli diyorlar dersi iyi dinliyorum şuan iyi gidiyor. -
Körfezin Kolay ygs setleri nasıl ? -
quote:
quote:
*Fem simetri seti
Fende *körfez çok iyi.
ağır gelsin ağır gelmeyen kaynaktan kork.
Dost acı söyler, dost kaynak zor sorar..
Çözemediğin soruları sor.Sor sor sor sor... Bak nasıl gelişiyorsun.
Bir engelli koşucusu 30 cm lik engellerden koşarak antrenman yapmamalı..
-
-
Takipteyim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X