Öncelikle merhaba ben ygs/lys öğrencisiyim kardeşimde bu yıl teoga girecek.Kendisi dersleri iyi olan biri değil.Allah vergisi özel bir zekaya da sahip değil.Fakat çalışmak her şeyin üstesinden geldiği için dert edilecek bir konu değil.Forumda araştırdığıma göre başlangıç için Zambak konu anlatımı ve soru bankası olarak SözünÖzü Yayınları tavsiye edilmiş.Yanında ben olacağımdan takıldığı yerlerde yardımcı olurum.Ama ben de sınav öğrencisi olduğum için tüm günümü ona veremem.Ama konularını ve durumunu takip edip olabildiğince yönlendireceğim. Şuan için düşündüğüm kaynaklar şöyle;
*Konu anlatımı için Zambak Yayınları. *Soru banklası olarak SözünÖzü Yayınları. *Deneme olarak SözünÖzü Yayınları.
Bunlarda ilerledikçe pekiştirmesi için veya eksik kaldığı konular için duruma göre kaynak düşürüm.Sizden gelecek tavsiyelere oldukça ihtiyacım var.Benim zamanımda SBS olduğu için bu sınava oldukça yabancıyım.Ben zamanında sınava bilinçsiz girdim çalışmadım.Şuan dershanede fen liselerini geçtiğim takdirde onların sınıfına giremiyorum.Okulumun ortamı berbat.Onun da aynı durumda kalmasını istemem ki insanın ilerideki durumunu etkileyen en büyük şeylerden biri lise ortamı.İyi bir liseye gittiği takdirde ortam onu üniversite sınavında ateşleyecektir.Edeceğiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.İyi günler.
Şöyle bir youtube kanalı var, oradan izlersen faydalı olur.