Şimdi Ara

Kitap tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,merhaba.Bugün kitap almaya gidecegim ama kararsızım lütfen bana cok güzel dediğiniz kitapları yazın.

• Ne tür kitaplardan hoşlanıyorsun ? Ona göre yazalım.
  • Polisiye,böyle bir solukta okunabilecek güzel olan kitapları seviyorum.
  • Dan Brown kitapları (özellikle Melekler ve Şeytanlar polisiye olmasa da bir solukta okunacak cinsten)
    Polisiye ve gerilim dersen Agatha Christie romanlarını önerebilirim.
    Bir de Dublörün Dilemması var Murat Menteş'in yazığı.Çok akıcı ve keyifli bir kitap.Bunu da tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 6 Şubat 2010; 18:40:38 >
  • Açlık Oyunları

Polisiye değil ama neredeyse okuduğum en akıcı roman diyebilirim.Mutlaka bak..
  • olasılıksızı al derim sürükleyici kitap pek okumayı sevmem ama bikaç günde bitirdim ben
  • Teşekkürler arkadaşlar.Konuyu görmediğimden dolayı gidip kitapları aldım ne yazık ki.Ama "Kayıp Sembol" ve "Zar Adam" iyi kitaplar diye düşünüyorum.Doğru mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Cemil

Teşekkürler arkadaşlar.Konuyu görmediğimden dolayı gidip kitapları aldım ne yazık ki.Ama "Kayıp Sembol" ve "Zar Adam" iyi kitaplar diye düşünüyorum.Doğru mudur acaba?

Zar Adamı okumadım ama herkes kötü demişti

Açlık Oyunları
    Dijital Kale
    Olasılıksız
    Şibumi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Cemil

Teşekkürler arkadaşlar.Konuyu görmediğimden dolayı gidip kitapları aldım ne yazık ki.Ama "Kayıp Sembol" ve "Zar Adam" iyi kitaplar diye düşünüyorum.Doğru mudur acaba?

Olasılıksız
    Şibumi

Özellikle Şibumi harika bir kitaptır, ikisine de bakmalısın.
  • siyah kan veya kurtlar imparatorluğu.

bu ikisinden birini al...
  • Polisiye seviyorsan psikopat -keith ablow önerebilirim. Onun dışında olasılıksız okumayı sevdiren cinsten bir kitap.

Şibumi , ben olasılıksıza benziyor diye almıştım. Çok hoş bir kitaptır en sevdiğim kitabımdır kendisi arada rasgele açıp okurum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.