Ben dün Kitap yurdundan sipariş verdim şuan ürün hazırlanıyor yazıyor bunun anlamı nedir tam olarak ? durum beklemede filan yazıyor onaylanınca ne yazması lazım ? Birde işten akşam 5 'de çıkıyorum o zamana kadar evde kimse olmuyor ailem şehir dışında bir süreliğine acaba gelen kargo görevlisi beni bulamayınca ürün ne oluyor ?
ürün kargolamaya hazırlanıyor demek.paketlenip faturası hazırlanıyordur.
ürün onaylandı yazmasına gerek yok direk kargolandı yazar bundan sonraki aşamada.
evde birilerini bulamazlarsa kargo şubesine geri dönüyor kapına da not düşülüyor eve geldik sizi bulamadık diye.bazı kargolar dağıtım sırasında arıyorlar evde misiniz diye..
gidip sen alabilirsin kargonu şubeden.akşam 5 ten sonra eve gelme ihtimali de var tabi
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
ürün kargolamaya hazırlanıyor demek.paketlenip faturası hazırlanıyordur.
ürün onaylandı yazmasına gerek yok direk kargolandı yazar bundan sonraki aşamada.
evde birilerini bulamazlarsa kargo şubesine geri dönüyor kapına da not düşülüyor eve geldik sizi bulamadık diye.bazı kargolar dağıtım sırasında arıyorlar evde misiniz diye..
gidip sen alabilirsin kargonu şubeden.akşam 5 ten sonra eve gelme ihtimali de var tabi