Kitapçıklar optik falan neden yayınlanmadı iptallerle ilgili,açıklama neden yapılmadı benim matematikte ciddi bir yanlış var 3 y idi 8 y geldi
quote:
Orijinalden alıntı: jakobs21
Kitapçıklar optik falan neden yayınlanmadı iptallerle ilgili,açıklama neden yapılmadı benim matematikte ciddi bir yanlış var 3 y idi 8 y geldi
50 bekliyordum 45 geldi mat ve adim kadar emindim hocam
Benim de 6 yanlış geldi imkansız sırf o değil fende de bircok yanlış var fazladan ve cok emindim cevaplarimdan erken bitirip kontrol de ettim kaydırmış olamam
Yanlis hatirliyor ya da yanlis isaretleme yapmissinizdir COK net aynisi ygsde de yasandi (yasadim) bir aciklandi optikler fail (: hata yok cok umutlanmayin diyeyim
Dombiya95
kullanıcısına yanıt
Emin olamadığım soruları zaten yanlış saymistim ve takıldığım sorulari direkt sinav çıkışı not ettim gelince de direkt kontrol ettim iki yıldır hiç bu kadar değişik sonuçlarla karşılaşmadım ben 15 dk kontrol edip yine de kaydırmayı atladigimi da dusunmuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: unicorn1
Emin olamadığım soruları zaten yanlış saymistim ve takıldığım sorulari direkt sinav çıkışı not ettim gelince de direkt kontrol ettim iki yıldır hiç bu kadar değişik sonuçlarla karşılaşmadım ben 15 dk kontrol edip yine de kaydırmayı atladigimi da dusunmuyorum
32d 6 yanlış bekliyordum 34d 5y geldi 14d 2y bekliyordum 17d 1y ben şok
unicorn1U
kullanıcısına yanıt
Umarim hatalidir da duzelir ama pek sanmiyorum hocam bekleyelim aciklarlar kitapciklari
Dombiya95
kullanıcısına yanıt
Valla itiraz edip karşılık alan da hiç duymadım inşallah hayırlısı olur artık
Abi 2 kez kontrol ettim sadece mat böyle oldu diğerleri hesapladıgım gibi birde baya kişi böyle diyor hani 1 2 olur anlarım 5 tane nasıl fark eder
benimde öyle fazladan yanlış çıktı optiği yayınlamayacaklar ygsdede yayınlamadılar
Ygsyi 0 hata ile kontrol ettim mk mattan yine emindim çıkar çıkmaz baktım fazladan yanlış var
vermallenV
kullanıcısına yanıt
Ygsde yayınladılar kardeş benimde matta fazladan bayağı yanlışım çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: King57
Ygsde yayınladılar kardeş benimde matta fazladan bayağı yanlışım çıktı
optik yayınlamadı eminim yayınlansa bakardım ben
vermallenV
kullanıcısına yanıt
Kardeşim baktım optiğime haberin olmamıştır açıklandığından birkaç günede açıklarlar yine
vermallenV
kullanıcısına yanıt
ygsde yayınlandı optikler
quote:
Orijinalden alıntı: zeynep_s
ygsde yayınlandı optikler
emin misiniz geçen sene yayınlanmıştı ordan mı kaldı acaba aklınızda
Takip.itiraz eden var mi dilekçeyle?
vermallenV
kullanıcısına yanıt
Ygs 2016 optikleri yayinlandi.kimsede bir sorun yoktu hocam. Pek üzmek istemem ama bence umitlenmeyin hocam. Benim de mat geo biyo 1er yanlis fazla geldi. Fizik ise 2 yanlis az geldi. Ygsde de benzer seyler oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9D2914531
Ygs 2016 optikleri yayinlandi.kimsede bir sorun yoktu hocam. Pek üzmek istemem ama bence umitlenmeyin hocam. Benim de mat geo biyo 1er yanlis fazla geldi. Fizik ise 2 yanlis az geldi. Ygsde de benzer seyler oldu
hocam lys ne zaman yayınlanır sizce
vermallenV
kullanıcısına yanıt
Ygs Cuma günü açıklanmıştı.Pazartesi günü de optik açıklanmıştı diye hatırlıyorum 3 4 gün sonra yani.