Şimdi Ara

KİTAPLARDA Kİ 'KDV' ORANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aciklamalarin tesekkurler gayet aydinlatici olmus. Ama bu sekilde sesimiz cikmadan durmaktansa bunu gundemde tutup en azindan belli mercilere dikkate almasalar da baski kurmak bizim elimizden gelen tek sey bence cozum yollari veya yapabilcejlerinizi de tartismamiz gerekir.aslinda hocam yayinevi protesto etmek biraz daha kolay olur ve baslangic icin iyi bir adim olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur.ozcan -- 28 Nisan 2014; 21:13:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark7 D kullanıcısına yanıt
    Moderatorlerin ilgilenmesi gerekn bir durum sanirim bu. Yaedimci olursalar sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: umur.ozcan

Moderatorlerin ilgilenmesi gerekn bir durum sanirim bu. Yaedimci olursalar sevinirim.

Neden? Kendimiz yapamaz mıyız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazarlar toplanip yayinevi isine girse

Fikir uretirsen yapip yaoamayacagimizi degerlendirebiliriz hocam nasil baslayalim? Mesela

• Daha buyuk bir kaosa sebep olabilir diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: umur.ozcan

Fikir uretirsen yapip yaoamayacagimizi degerlendirebiliriz hocam nasil baslayalim? Mesela

Facebook grubu açarız. Tüm bloglardan ve fb kitap sayfalarından katılım için yardım isteriz. Yeterli sayıya ulaşınca Twitter tt çalışması yaparız. Tt olursa zaten katılım oldukça artacaktır. En son da gerekli yerlere mail yağmuru falan yaparız. Özellikle Twitter çok işe yarar diye düşünüyorum

27 yaşındayım ne facebook hesabım oldu ne twitter hocam hiç anlamıyorum onlardan ama bir çok forum da örgütle yaparım. :)
  • Bende zaman zaman fiyat konusunu facebook kitap gruplarında dile getirdim fakat iş ses duyurmaya gelince kimse yanaşmıyo.En çok itiraz şu.Kitap okumak isteyene yol çok git kütüphaneye yada sahaftan al ikinci el al falan.iyide kitap bulamıyoruz okuyamıyoruz demedikki :) başka bi itiraz ceplerinizde milyarlık telefonlar var iş kitap almaya gelincemi pahalı oluyor :) yorum yok.Başka birinin çok komik yaklaşımı ise paran neye yetiyorsa o kadar oku :) tarz yayınevi falan bunlar çıkmış aklından heralde arkadaşın.az paran varsa cin ali oku sende falan :) Son olarakta bi arkadaşın dediği:vallaha örgütlenelim de kitapçıların rızkından olmayalım sonra işleri kötüleşmesin kapatmasınlar dükkanları ben korkarım abi :)
  • aynen bazılarına değse de bazıları çok pahalı 10-15 arası olsa iyi olurdu 50 liraya kitaplar var korsan almamak için veriyoruz mecbur artık türkleri orjinal yabancıları kütüpane veya korsan alıcam
  • Gelişmiş ülkelerde kitaplarda vergi yok ama bizim ülkemizde sadece din üzerine olan kitaplarda vergi yok kitap okumak isteyen bir insan çok ince klasikler arasına girmiş(telifi olmayan) kitaba bile 9-10lira veriyor bir öğün yemek masrafı bu adamı ürkütüyor zaten halkın çoğu kitaba verilen parayı çöpe atılmış gibi görüyor bu da durumu daha da kötüleştiriyor bence

• Ondan sonra neden korsan kitap alıyorsun diyorlar, emek hırsızlığıymış. Gerçi ben korsan kitap almam ancak alanı da sonuna kadar desteklerim.
  • Twitter'da Tt çalışması yapsak kimler katılır?

• İndirimli kitapları takip ediyoruz anca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut sağdece acıyı uzatır..:):):)
  • ben kitapciyim kitapci karindan duşsun demişiniz ama kitapci kari %30 lie %35 arasinda biliyorsunuz turkiyede kitap pek okunmadigi icin sadece kitapci dukkani yoktur internetten yapilan indirimleri kitapcilara yapmiyorlar kitapta buyuk firmalar tekel olusturdu istedigi gibi alip satiyorlar kayip sembol ilk ciktiginda fiyati 30 tl idi %35 ile almiştim şimdi kelepire düşmus % 85 indirimle satiyorlar

• %30 karla gunde 1500 tl lik kitap satabilsinki o dukkan ayakta kalsin ama okumayan bir ulkeyiz

• Bu altın kitaplarla can yayınları allah ne verdiyse zaten.internet fiyatları dudak uçuklatıyo bide kitapçılardaki halini düşünemiyorum
  • İmza kampanyası ya da facebook oluşumu meydana getirirseniz her türlü desteklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Yazarlar toplanip yayinevi isine girse

Hayvan Çiftliği mevzusuna dönmesin hocam:))Eski yayıncıları aratırlar valla:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.