Şimdi Ara

KİTAPLARDA Kİ 'KDV' ORANI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

İmza kampanyası ya da facebook oluşumu meydana getirirseniz her türlü desteklerim.

Düşünüyorum böyle bir şey. Önce biraz bilgi edinmeliyim. Napabiliriz bir bakıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

quote:

İmza kampanyası ya da facebook oluşumu meydana getirirseniz her türlü desteklerim.

Düşünüyorum böyle bir şey. Önce biraz bilgi edinmeliyim. Napabiliriz bir bakıcam

Twitter da hastag ses getirir bence.imza kampanyalarının pek bi işe yaradığını görmedim.en azından twitterde birileri bu oluşumu görür.facebook tada bu oluşuma katılanlar grupta toplanabilir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

quote:

Twitter da hastag ses getirir bence.imza kampanyalarının pek bi işe yaradığını görmedim.en azından twitterde birileri bu oluşumu görür.facebook tada bu oluşuma katılanlar grupta toplanabilir tabi

Kuralım grubu o zaman? Üstte de belirtmiştim tt çalışmasından ben de umutluyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Yazarlar toplanip yayinevi isine girse

Hayvan Çiftliği mevzusuna dönmesin hocam:))Eski yayıncıları aratırlar valla:)

Cok guzel tespit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu parekende satış üzerine ama bende sahafların fiyatlandırması üzerine bir kaç şey söyleyeyim. Eskiden sahafa gittiğimde en az 10 kitap alabileceğim bir paraya şimdi bir kaç kitabı zor alıyorum. İkinci el adı altında satmalarına rağmen neredeyse sıfır fiyatlarına -hasar yoksa tabii- satıyorlar. Adamların sattığı kitaptan yazara, yayınevine falanda para gitmiyor. Sahaflar eskiden alım gücü düşük kişiler için kitap sağlama işini görüyorlardı, şimdi ise sadece ceplerine para koyma derdindeler gibi gözüküyorlar.
    Kitap fiyatlandırma konusunda da birkaç yayınevi var üzerine keriz payı koyan onlardan uzak durduğunuz sürece ve birkaç internet sitesinde indirim yakalayıp alışveriş yaptığınızda oldukça makul miktara kitap edinebiliyorsunuz.
  • Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _oguzkaan_

Konu parekende satış üzerine ama bende sahafların fiyatlandırması üzerine bir kaç şey söyleyeyim. Eskiden sahafa gittiğimde en az 10 kitap alabileceğim bir paraya şimdi bir kaç kitabı zor alıyorum. İkinci el adı altında satmalarına rağmen neredeyse sıfır fiyatlarına -hasar yoksa tabii- satıyorlar. Adamların sattığı kitaptan yazara, yayınevine falanda para gitmiyor. Sahaflar eskiden alım gücü düşük kişiler için kitap sağlama işini görüyorlardı, şimdi ise sadece ceplerine para koyma derdindeler gibi gözüküyorlar.
    Kitap fiyatlandırma konusunda da birkaç yayınevi var üzerine keriz payı koyan onlardan uzak durduğunuz sürece ve birkaç internet sitesinde indirim yakalayıp alışveriş yaptığınızda oldukça makul miktara kitap edinebiliyorsunuz.

Hocam kitap pahalı olunca millet kitap okumuyor. Kitap okumayınca da indirimlerden falan haberleri olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.