|
Kitapları satın mı alıyorsunuz, kütüphaneden ödünç mü alıyorsunuz? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kütüphanelere giderim ama durumları iyi değil çoğu kişi beleş internetcafe gözüyle bakıyor
ama kitap satın alınacak not tututulacak özet çıkarılacak bir kavram bende
kitapa verilen para acınmaz -tartışanla çok arkadaşlığımı ilerletmem -
ödünç alıyorum kütüphanelerden.maddi durumum orta.istesem satında alabilirim ama.o parayı başka şeyler için kullanıyorum -
Satın alıyorum. Okuduklarımı takas yoluyla elden çıkarıyorum fırsat bulursam. Bulamazsam satıp yeni kitaplar için kaynak oluşturuyorum. Şimdilik böyle gidiyor ileride elim para görünce tarih-araştırma ağırlıklı sağlam bir kütüphane kurma hevesim var ama, bakalım.
Edit: İlgilenen olursa Patrick Rothfuss'un Kralkatili Güncesi 2 kitap set 200 lira, yanında Sessizliğin Müziği kitabı hediye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ürüng Ayığ Toyon -- 4 Eylül 2016; 21:45:21 > -
Genelde kitapyurdundan alıyorum, uygun fiyatlı oluyor ve d&r'a oranla istediğim kitapları bulabiliyorum, nadir kitaptan da eğer istediğim kitapları aynı satıcıda bulabilirsem çok daha uygun fiyatlı olabiliyor ama aynı satıcıda bulmak için de uğraşmak gerekebiyor.
Edit: İlerde güzel bir kitaplığım olsun istediğim için satın alıyorum, inşaallah istediğim gibi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamkat -- 4 Eylül 2016; 22:09:12 > -
Kitaplarınızı okuduktan sonra kütüphaneye bağışlayınız. Kitaplıkta süs diye durmasınlar, yazıktır...
-
Kindle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satın alıyorum. Yazarına kazandırmış olmam düşüncesi beni buna iten en önemli gerekçe.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tekrar okumayacağım kitabın rafta yıllarca boş boş durmasını sevmiyorum. alırım okuyup başkasına veririm. kütüphaneden kitap almışlığım da çoktur. arkadşlardan almayı sevmiyorum bazı insanlar kağıda tapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ASİMOV serisini satın aldım. Bunları bitirdikten sonra kütüphaneden devam edeceğim.
-
Kitabı nerede bulursam oradan alıyorum. Kütüphanedeyse gidiyorum, alıyorum ve işimi bitirip geri veriyorum. Genelde uzun süre sonra geri veririm. Almadan da söylerim mutlaka.
-
Pdf sitelerinde ücretsizini bulamazsam e kitap alıyorum.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X