Şimdi Ara

Kitapyurdu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
5
Favori
83.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murside15 M kullanıcısına yanıt
    50 ve üstüne taksit seçeneği oluyor.
  • 300 lirayı geçik alışveriş yaptım. Kargo şirketinden kaynaklı kenarı kıvrılmış kitap dışında hiç bir sorun yaşamadım.

Ayrıca lafta değil gercekten liste fiyatından ucuza satıyor. Aldığım çoğu kitabın arkasında ödediğim miktardan daha yüksek meblağlar yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen stokta var gösterdiği ürünü temin edilemedi bahanesi ile kafasına göre iptal etse de, yinede fena sayılmaz.

• Bu siteden kapıda ödeme sistemiyle kitap alan oldu mu ?

• Yıllardır bütün kitaplarımı kitapyurdundan alıyorum hiç sorun yaşamadım, en iyi fiyatlar onda
  • Yurtiçi kargoyla beraber tercih edilmediğinde gayet de güzel site.

• Buradan almayın aldırmayın

http://i.hizliresim.com/AnD6QQ.jpg

Bu twiti atıp ardından silip bi özür dahi dilemeyen vatan hanini savunan kitapcı
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar hiç almamıştım zaten ama iyi oldu bunu gördüğüm.
  • toplu kitap almak isteyenlere yuksek ıskonto ındırım oranları ıle yardımcı olurum arkadaslar yurtıcı kargo ıle 1-2 gun ıcınde elınızde olur baskısı olmayan kıtaplar harıcınde ne ıstersenız eger tedarık edebılırım.ıstedıgınız yer ıle kıyaslayın sıze verecegım fıyatları sıfır ve orjınal kıtaplar 100 bın cesıt buyrun beklıyorum
  • Iskilipli twit rezaletini görmemiştim. Keşke de görmeseydim sık sık alış veriş yaparım. Ama pek laik demokrat cumhuriyetçi bir site olmadıkları belliydi. Ama sayfaya özenle yerleştirdikleri kitaplardan belli...

Taksit imkanı idefix kadar yok. Idefixte 50 veya 60 tl ve üzeri worde dokuz diğerlerine altı taksit varken burada sadece ikiye bölüyorlar...saçmalık.

Ama aynı kitabı diğer sitelere göre çok daha ucuza satabiliyorlar. Diğer sitede 17 lira olan kitap burada dokuz lira.

10 lira ve üzeri alımlarda kargo bir lira.

Amaaaaaaaaaaaaa

Ayın birinde verdiğim bir ocaktaki sipariş bugün geldi. Ellerinde olduğunu söyledikleri kitap temin edilemedi ve diğer kitap da günlerce bekledi. Daha önce de ellerinde olduğunu belirttikleri bir kitabı temin edemeyip iptal ettiler.

Bir deeee..... O kadar ama o kadar kötü ve Özensiz editörleri var ki... Kitap altına yazılan saçma sapan yorumları onaylayıp yayınlıyorlar. Ki o yorumlar ilk önce editör kontrolünden geçiyor. Misal oblomov un bir yayın evinden çıkan edisyonunun altına kitap hakkında çok can alıcı ve kitabın tadını kaçıran spoiler yorum yazıyorlar ki kitabı okumayan birisi için kitabı mahveden bir yorum editör tarafından okunup yayınlanıyor... Tam da kitabı okumak için can atıyordum. Fırsat kolluyordum ama artık gitti.. Siz siz olun kirapyurdunda kitap altı yorum okumayın...

• 2005'ten beri üyeyim. Gönderideki özenleri başka hiçbir kitap alışveriş sitesinde yok. Müşteri hizmetleri gayet iyi. Yıllar önce aldığım bir kitap vardı. 2 gün sonra elimde 5-6 parçaya ayrılmıştı. Eskiden alışverişten sonra anket gönderirlerdi. Ankette durumu anlattım. Kitabın fotoğraflarını istediler. Çekip gönderdim. 3-4 gün sonra yeni kitabımı yollamışlardı. Eskisini de istemediler. Ancak uzun bir süredir feedback göndermiyorlar. Fiyat konusunda idefix'i tek geçerim
  • ARkadaşlar uzak durun delirmek istemiyorsanız 3 haftada sorun çözülemedi kargom gelmedi üstüne birde ücretsiz kargolu üründen kargo parası kesmişler. düşünün artık siz gerisini. daha güvenilir sitelerden alın.
  • 3,4 senedir kullanıyorum. Ara sıra gecikme oluyor onun dışında gayet uygun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulaşımda "Metro" otobüsleri neyse kitap sektöründe Kitapyurdu" o.
  • Kitapyurdunun en sevdiğim özelliklerinden biri kitaplarda sadece belirli yayınevlerinin satışının olmaması neredeyse tüm yayınevlerinin tüm kitapları var ve istediğinizi seçebiliyorsunuz ayrıca diğer sitelerdeki aynı kitaplara oranla her zaman daha ucuz olması. Ayrıca puanlama sistemi de var ve alışveriş yaptıkça kazandığınız puanlarla bedava kitap alabiliyorsunuz.
  • İndefix varken pekte diğer sitelerde kitap aramıyorum.
  • sizce BKM mi kitap yurdumu acill cevap hemen satın almama lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lencls1

sizce BKM mi kitap yurdumu acill cevap hemen satın almama lazım
    Kardeşler Kasap.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

İndefix varken pekte diğer sitelerde kitap aramıyorum.
    Idefix beni ilk ve son alisverisimde cok mağdur etti hocam en son arayip bagirdik cagirdik anca dogru kitabi gönderdiler haftalarca ugrastirdilar

Kitapyurdunda 1 kez bile sorun yasamadim kacinci alisverisim bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.