Şimdi Ara

Kitapyurdu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
5
Favori
83.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nur polat

merhaba arkadaskar ben kıtap yurdundan kıtap sıparısı vedım cumartesı gunu ve su anda sevk durumunda yazıyor kargo takıp bolumunde adresı yanlıs gırmısım kargonun adresınıde deyıstıremıyorum ne yapmam gerekıyor....

Müş. Hizm. arayıp bilgileri değiştireceksin onlar sanırım kargo şirketiyle görüşüp adresi düzelttirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada.com kullanıyorum. 15 TL ve üzeri kitap şiparişlerinde kargo ücreti de almıyor.
  • arkadaşlar kitapyurdundan aldığım kitabı iade edebiliyor muyum?

bir kitap aldım da kitap istediğim gibi çıkmadı iade alıyorlar mı ? kitabı okumadım sadece göz gezdirdim istediğim şekilde bir kitap değil.
  • Hort hort hort! Kitap yurdu benim gözümde önemini yitirdi 10 gün bekledim kitaplarımın gelmesini Kargo'da 50TL üzerinde almıyor artık.
  • Oldukça güvenilir en son aldığım kitap ertesi gün akşama doğru gelmişti. Tavsiye ederim.
  • Sık sık ücretsiz kargo kampanyaları yapması bence çok büyük bi artı
  • kitapyurdundan daha yeni 5 tane kitap aldım ertesi gün süper sarılı bir şekilde geldi
  • Fiyat, fırsat ve müşteri ilişkisi her yönüyle çok iyidir.

• Sipariş verdim 2-3 gün önce hala "rezerve edildi" durumunda duruyor. Adam akıllı müşteri hizmetleri de yok
  • 7 yıldır, kitapyurdu.com'un üyesiyim. Bugüne kadar hiç bir şekilde en ufak bir sorun yaşamadan kitaplarım elime ulaştı. Hatta bir defasında kitaplarım elime ulaştıktan sonra göndermiş oldukları anketlere katıldım. Öneri olarak da, belli bir miktarda alış - veriş yapıldığında kargonun ücretsiz olabilme durumunun olmasını belirttim, şu günlerde ise alınan kitapların fiyatı belli miktarın üzerinde olduğunda ücretsiz kargo seçeneği oluyor. DR'Den bir zamanlar kitap almıştım, aldığım kitap daha sonra stoklarında yok diye paramı iade etmişlerdi, madem stoklarınızda yok ne diye kitabın satılması işlemini yapıyorsunuz diye sormadan edemedim, o gün bugündür dr'den kesinlikle kitap almıyorum.
  • Hrt.Sipariş verdigim Kutadgu Bilig stoklarda kalmamış özür mesajı felan attılar , c.tesi gece vermiştim siparişi bakalım ne zaman gelecek diger 4 kitap

• valla kitapyurdu kitap alanında online da tartışmasız lider. dr.com.tr açıldıktan sonra atağa kalktı diyebilirim 2 senedir.

Kitapyurdu taşındıktan sonra bazı sıkıntılar yaşattı müşterilerine. Ben de bu dönemlerde sipariş vermeyi kestim diyebilirim.

2 - 2,5 yıl öncesine kadar hb den de alırdım.

Zor bulduğum kitaplar için yeni bir site www.alsakokusak.com'u kullanıyorum. Son dönemlerde hızlıal.com da kitap konusunda atağa geçtiğini söylemek isterim. Güzel kampanyalarını ben de paylaşmıştım.
  • Tvde donen reklamlarindan ve paypal ile odeme kabul etmesinden dolayi bugun ogle 14.12de siparis verdim. Tatil oldugundan dolayi siparis yarin hazirlanir, sonraki gun kargoya verilir diye beklerken, 17.30 da siparisiniz kargoya verilmistir maili geldi. Su anda kargo sirketinden sorgulattigimda yarin kargonun teslim edilecegini goruyorum. Muhtesem bir hiz. Teslimatta da sorun olmazsa bundan sonra ilk bakacagim site olacak. Kitaplarda piyasaya gore hayli ucuz.

• Ürünümü (Taht Oyunları) cuma günü sipariş ettim. Ürün elime (MNG Kargo) salı günü ulaştı. Kitabın durumu iyiydi. Hiçbir zarar yoktu.
  • kötü.
  • Bütün kitap sitelerinden daha ucuz ve daha hızlı.
  • Kitapbulan.com var şu sıra en ucuz web mağazası, kitapyurdu'ndan bile daha ucuz. Bir girip bakın derim
  • Tam hiçbir sitede yok bir tek burada buldum derken kitaplarımı sipariş ettim sonra stokta gözüken kitap siparişten sonra iptal edildi, para iadesi yapılacak diye bekliyorum sonra dün evde yoktum şimdi siparişlerime bakıyorum geçmiş siparişler bölümü yok kardeşim ben siparişimin numarasını bilmek zorunda mıyım, numara yok şimdi bende nereden bileceğim geldimi hala yolda mı, idefix 6 ay önce verdiğim siparişi detaylı olarak numarasıyla beraber kayıt tutuyor. Açıkçası bir daha kitapyurdundan almam site tasarımına zaten söyleyecek söz bulamıyorum o kadar iyi ki...
  • Güvenilir, ama belki en üst ve en alt kitaplarda köşelerde kıvrılma olabiliyo. Yine de sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en güvenilir kitap sitesidir.Ayrıca kitap sayısı en fazla olan sitedir.Uzun yıllardır bu işi yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.