Şimdi Ara

Kitapyurdu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
5
Favori
83.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitapyurdunun kargo durumunu bilen var mı?Yani ücretsiz olması için ne kadarlık kitap almalıyız?
    Sitesinde bilgiye rastlamadım da.
  • @Orada Olmayan Adam

150 TL üzeri siparişlere kargo ücreti alınmıyor. 75 TL üzeri siparişlere de %50 indirim uygulanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

arayıp da bulamadığın kitap olursa idefixten alınır. ama başka türlü mutlaka başka yerde daha ucuza bulunur. kaldı ki kitapyurdunun paketlemesi de hiçbirinde yok.

katılıyorum

biraz ağır işliyolar bazen ..
  • Arkadaşlar son 3 aydır 10 yakın sipariş verdim hepsi sorunsuz ve hızlı bir şekilde oldu.
  • idefixe den 5 saatte geldi kitapyurdundan 1 günde anadolu yakasına geçemedi
  • Alışveriş yapmaktan çok keyif aldığım bir sitedir.Herhalde içeriğinin büyük etkisi var

Çoğu kimse site tasarımı beğenmiyor ama nedense benim hoşuma gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 14 Mayıs 2011; 0:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Alışveriş yapmaktan çok keyif aldığım bir sitedir.Herhalde içeriğinin büyük etkisi var

Çoğu kimse site tasarımı beğenmiyor ama nedense benim hoşuma gidiyor

Ben varım mesela site tasarımından tiksinen.idefix'in yanında çok eski kalıyor ki aslında bi steyle karşılaştırmaya da grek yok gerçektende eski bir tasarıma sahip :/
  • paypal gecen kitap alabileceğim site varmı.kitap yurdunda geçiyodu sanırım bide gittigidiyor var başka varmı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

@Orada Olmayan Adam

150 TL üzeri siparişlere kargo ücreti alınmıyor. 75 TL üzeri siparişlere de %50 indirim uygulanıyor.

150 lira çok fazla.Sitenin cazibesini yitirmesine neden oluyor bence.Onun yerine kitapyuvasından alırım daha iyi.Çoğu kitap ordan daha ucuz ama ''benim için'' D&R çok çok daha mantıklı.Hem world karta 12 taksit hem de 50 lira üzeri kargo ücretsiz.
  • arkadaşlar son derece güvenilir bir kitapevidir.. geniş arşivi, hizmet kalitesi esasında 1 numara. fakat bazen şipariş ettiğiniz kitapların baskısı olmuyor o yüzden sıkıntı çıkabiliyor.
  • Arkadaşlar türk tarih kurumu yayınlarının 3 cilttlik hindistan tarihini almak istemiştim.tedarik süresi 18 gün deyince vazgeçtim.fakat bgüne kadar 700 tl civarında kitap satın aldım hepsi sorunsuz geldi.
  • Aldığım tek kitabı kartonların arasında 2 kat balonlu naylona sarıp göndermişler elektronik aletlerde bile bu kadar koruma olmuyor
  • Konuyu hortlatayım biraz ben kitapyurdu ile hiç çalışmadım ama fiyatları oldukca uygun frp serisi için bi set almam lazım muhtemelen burdan sipariş veririm. Kitap ayracı verme huyları devam ediyodur umarım :)
  • Ben aldığımda gelmemişti ayraç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben aldığımda gelmemişti ayraç.

Dert ettiğiniz şeye bakın hocam unutmuşlardır.Ama müşteri memnuniyeti çok iyidir gerçekten 2-3 güne geliyor aldığınız kitap ve ben memnun kaldım bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMavoix

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben aldığımda gelmemişti ayraç.

Dert ettiğiniz şeye bakın hocam unutmuşlardır.Ama müşteri memnuniyeti çok iyidir gerçekten 2-3 güne geliyor aldığınız kitap ve ben memnun kaldım bundan.

Yok yahu ne derdi, ben kendi ayracımı kullanırım zaten üstteki arkadaş sormuş da ona cevap verdim.

• Ben düzenli olarak 2 yıldır alıyorum.Çuval çuval kitap ayracı oldu Bence site güzel ve hızlı,sadece tek şikayetim bazen kitabı alıyorsun bitmiş oluyor 15 gün kitap gelsin diye bekliyorsun sonra da ''kitap kalmamış'' diye mail atıyorlar .2 kere oldu bu.Çizgi roman tarzı kitaplar hemen hemen hiç yok.Güzel bir site ama içerik olarak biraz az gibi.
  • kitapyurdu.com çok kaliteli gerçekten..bende kredi kartı kullanmıyorum ödeme secenekleri açısından da oldukya uygun..Kitap fiyatlarını özellikle belirtmem gerekir ki o da oldukça uygun..Yeni çıkan bir kitabı bile tüm raflardaki fiyatlardan daha uygun bi şekilde alabiliyorsunuz .
  • Kargo ücreti sabit mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Kargo ücreti sabit mi?

Hocam oradan seçiyorsun kargo ücretini.Atıyorum Sürat Kargo genelde bedava oluyor,Aras Kargo 2 lira falan oluyor değişiyor yani,kendin seçiyorsun .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.