Şimdi Ara

Kitapyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
5
Favori
83.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo ücretleri hakkında beni bilgilendirecek biri var mı?Sabit bir fiyatı var mı ? Örneğin 5 kitap almak istiyorum , kitap sayısına , kitap gramına göre mi ücret ödüyorum ?
  • sizin gazınızla bende ilk siparisimi vericem
  • Arkadaşlar ben kitaptürk'den cuma günü 8 kitap sipariş etmiştim.
    Pazartesi günü kargoya vermişlerdi salı sabahı bendeydi.
    Kitapyurdun'danda geçen cuma sadece 1 kitap sipariş verdim.
    Bugün oldu hala kargoya vermemişler kitaptürk kitapyurduna nazaran daha hızlı.
    Yayınevinede bağlıdır diyeceksiniz. Kitaptürk siparişimde İş bankası yayınlarından William Shakespeare'in sonelerini sipariş etmiştim
    Kitapyurdunda ki siparişimde İş bankası yayınlarından Ömer Hayyam'ın rubailerini sipariş etmiştim.

İkiside güvenilirdir fakat kitaptürk daha hızlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdwardElric -- 22 Haziran 2010; 23:11:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

Arkadaşlar ben kitaptürk'den cuma günü 8 kitap sipariş etmiştim.
    Pazartesi günü kargoya vermişlerdi salı sabahı bendeydi.
    Kitapyurdun'danda geçen cuma sadece 1 kitap sipariş verdim.
    Bugün oldu hala kargoya vermemişler kitaptürk kitapyurduna nazaran daha hızlı.
    Yayınevinede bağlıdır diyeceksiniz. Kitaptürk siparişimde İş bankası yayınlarından William Shakespeare'in sonelerini sipariş etmiştim
    Kitapyurdunda ki siparişimde İş bankası yayınlarından Ömer Hayyam'ın rubailerini sipariş etmiştim.

İkiside güvenilirdir fakat kitaptürk daha hızlıdır.

hızlı oluşunu kitapyurdu kadar sipariş almamasına bağlayabilirsin.. geçenlerde bir haberde okumuştum
    kitapyurdu en çok sipariş verilen kitap sitesi imiş

• 2006 dan beri üyeyim. Birçok siparişim oldu hepsi sorunsuz idi. Tavsiye ederim...
  • ben baya kitap aldım hiç problem çıkmadı korkma
  • Zaten onların işi kitap pazarlamak.Herhangi bir yırtılma, kıvrılma ya da kargo sorunu da olmaz.Öyle olduğunu varsaysak bile kargoyu teslim almadan tutanak tutturabilirsin.Kitaplar da oldukça ucuz.Tavsiye ederim...
  • uzun zamandır üyeyim. 4-5 kez sipariş verdim ve gecikmeden karton ve balonlu plastik ile kaplı halde geldi. tavsiye olunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Kargo ücretleri hakkında beni bilgilendirecek biri var mı?Sabit bir fiyatı var mı ? Örneğin 5 kitap almak istiyorum , kitap sayısına , kitap gramına göre mi ücret ödüyorum ?

Soruma cevap verecek biri var mı ?
  • quote:

quote:

Kargo ücretleri hakkında beni bilgilendirecek biri var mı?Sabit bir fiyatı var mı ? Örneğin 5 kitap almak istiyorum , kitap sayısına , kitap gramına göre mi ücret ödüyorum ?

Soruma cevap verecek biri var mı ?

Aşağıdaki yazı kitapyurdu.com sitesinden alınmıştır..

Kitapyurdu.com sizlere siparişlerinizi teslim alabilmeniz için birden çok kargo firması arasında seçim yapma fırsatı sunar. Verdiğiniz siparişin kargo bedelinin ne kadar tutacağı; gideceği yere, ağırlığına ve seçtiğiniz kargo firmasına göre değiştiğinden dolayı genel bir kargo fiyatı veremiyoruz. Fakat kitapyurdu.com sipariş sisteminin 3. bölümünde, yani siparişinizi onaylamadan hemen önce ödeyeceğiniz kargo fiyatını görebilirsiniz. Sayfanın alt bölümünde bulunan kargo firması seçeneğini değiştirdiğinizde, üstteki kargo fiyatının da değiştiğini göreceksiniz.

150 TL üzeri siparişlere kargo ücreti almıyoruz. 75 TL üzeri siparişlere de %50 indirim uyguluyoruz..

• kitap satan siteler genellikle kargo şirketleriyel anlaşmalılardır.çok uygun fiyata kitap gönderimi sağlıyorlar.
  • Teşekkürler...
  • Kitapyurdu uygunmuş gerçekten, daha pahalıdır diye düşünmüştüm hep. Bazı kitaplar nerdeyse Kültürtv'deki ucuzlukta.

Mesela; Stefan Zweig - Satranç'ın liste fiyatı 6,5 tl.

Kitapyurdu fiyatı: 4,86 tl
    Kültürtv fiyatı: 4.22 tl
    idefix fiyatı: 5,53 tl
  • kitapyurdu en kral sitedir. Hep ordan alırım. Çok beğeniyorum. Kesinlikle herkes güvenebilir. Kitap konularında da hep övüyorum bu siteyi zaten
  • Üye oldum. Fakat adres kısmında sadece onların seçeneklere eklediği mahalle/sokak seçimi yapılabiliyor. benim bulunduğum yerin mahallesi de yok.

ensarkitap.com dan sipariş ettim. Fena değil aslında burası da. Fakat paketlemelerini beğenmedim.
  • Ben de bir soru sorayım 5 liralık bir kitap alıyoruz 5 lira kargo ücreti mi ödüyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBİ

Ben de bir soru sorayım 5 liralık bir kitap alıyoruz 5 lira kargo ücreti mi ödüyoruz?

Bir ara 5 kitap almıştım ve 5 lira kargo ücreti vermiştim[ İstanbul-Rize]
    Tavsiyem bir kaç kitap al ki kargo ücreti gözüne batmasın
  • en son geçen hafta kitap siparişi vermiştim 3 adet kitap aldm kargo firmasının ilçelere dağıtım gününün haftada iki kez olmasından dolayı siparişi verdikten 5 gün sonra kitaplarım elime geldi 3 gün kargo şubesinde bekledi.

Onun dışında yaklaşık olarak 3,5 yıldır kitapyurdu.com sitesini takip ediyorum epey kitap siparişi verdim bugüne kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • Çoğu kez burdan aldım gerek müşteri hizmetleri gerekse paketlemeleri çok güzel.Sipariş ekranında firefoxda sıkıntı vardı biraz ama onu da düzeltmişler şimdi çok daha güzel olmuş.Tedarik süreci var her kitabın hepside tam zamanında temizn ediliyor hatta bazıları daha da kısa olabiliyor.Fiyatları çoğu siteye göre verdikleri hizmet açısından da çok tatminkar ben başka yerden almayı düşünmüyorum.Konu eski ama ilerdeki kitapkurtları için yararlı olması dileğiyle
  • kargo ücreti kaç tane kitap alırsan al 3 ile 4,5 lira arasında oluyor. o yüzden sipariş ederken en az 3-4 kitap sipariş ederseniz kargo fiyatı yok gibi gelir. ama tek kitap alırsanız zararlı çıkarsınız genelde.. ha bu arada normalin çok çok altında oluyor kargo ücreti. normal kargo olsa en az 14-15 tl oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.