Şimdi Ara

Kitapyurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
5
Favori
83.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d&r da 50 üstü kargo ücretsiz.Denemeyen bence birkezde orayı denesin.
  • Kitapyurdu gercekten güvenilir bir site.Fiyatlarıda oldukça ucuz piyasaya göre.Birkac kez alışveriş yaptım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

Kitapyurdu gercekten güvenilir bir site.Fiyatlarıda oldukça ucuz piyasaya göre.Birkac kez alışveriş yaptım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım

en güvenilir site diyebilirim kitap alanında.. kullandım birkaç kere hem kitaplar ucuza geliyor, hemde bi sorun çıkmadı
  • Kitapyurdu.com duyduğuma göre güvenilirmiş.Kitaplarda 2-3 günde geliyor galiba Bence hepsiburada.com daha iyi
  • Güvenilir.1-2 gün içerisinde kitaplar geliyo.Paketler falan gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

bu sitede fiyatlar neden ucuz ki?

Br kitapçının ne kadar gideri var sanal kitapçının ne kadar maliyeti var. Normal kitapçının eleman, kira, elektrik vergi vs giderleri varken sanal kitapçıların yok
    Bir şey soracağım 6-7 kitap alırsak kaç kargo halinde gelir kargo fiyatı değişir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: katherin.e

Eğer düşünürsen D&R'da çok iyi.
    dr.com.tr
    Ben sürekli kitap şiparişi veriyorum hem indirimde çok kitap var hemde kampanya yapıyor 3 al 2 öde gibi...
    Paketlemesi çok güzeldi ince bir kutuda geldi kitaplarım. Kesinlikle bir sorun yaşamadım, siteside gayet güvenilir. Ben çok memnun kaldım sınıfta herkese önerdim şimdi hepimiz ordan alıyoruz

birde çık reklamlarında oyna tam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eka02

quote:

Br kitapçının ne kadar gideri var sanal kitapçının ne kadar maliyeti var. Normal kitapçının eleman, kira, elektrik vergi vs giderleri varken sanal kitapçıların yok
    Bir şey soracağım 6-7 kitap alırsak kaç kargo halinde gelir kargo fiyatı değişir mi?

Tek kargo halinde gelir diye düşünüyorum ama müşteri hizmetlerine sor bir.
  • quote:

quote:

Hocam ben mart ayından beri kitapyurdundan kitap alırım toplam 1000 liralık kitap almışımdır.Her ay düzenli olarak alırım,30 tane kitap alsan da 5 tane kitap alsan da tek kargo,kargo fiyatını kendin seçiyorsun ,yani 3-5 tane kargo firması var evine en yakın hangisiyse onu seçiyorsun.Tek kargo .

• quote:

İstersen 100 kitap al hepsi tek kargo halinde geliyor.. Hatta başımdan geçen olayı paylaşayım sizlerle
    Bir keresinde 15 roman sipariş verdim.. Romanlardan ikisi ellerinde yokmuş.. Mail atıp özür dilediler ve 2
    seçenek sundular.. 1. iki romanın parasını iade edebiliriz , 2. ise isterseniz mevcut 13 romanı gönderelim
    diğer 2 roman elimize en kısa zamanda gelecek onları ayrı gönderelim dediler.. Ben para iadesini seçtim
  • kitap ihtiyacımı genelde kitapyurdu.com'dan gideriyorum hem ucuz oluyor hemde müşteri memnuniyeti ön planda oluyor, bu zamana kadar yaptığım alış verişlerin hiç birinden pişman olmadım, hatta şöyle bir anımı anlatayım.

bir keresinde bir kitap elime deforme olmuş şekilde geldi, daha sonra kitapyurdu.comu aradım ve sağolsunlar bize yollayın kargo parasını biz öderiz dediler bende onu yaptım sonra ellerinde aynı kitap yokmuş bana ücret iadesi yaptılar bi dahaki alış verişimde o parayı kullanarak kitap aldım, mağdur edilmedim.

Bu konuda da çok memnun oldum. Sattıkları ürüne sahip çıkmaları çok hoş ve çok güzel, sanal alemden yapılan alış verişlerde (belli sitelerde) müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor.

Kitapyurdu.com'da bunlardan bir tanesi.
  • idefixten 5 kitap istedim listede görünen yok tükenmiş iptal etmişler.Aralarında en merak ettiğimdi.Kitapyurdu iyiymiş bu konuda.Bir kitap yırtık çıkmıştı ordan 15 günde birkaç defa hatırlamayla göndermişlerdi ama olsun.Seçenek sunuyor kargosu 5.50 değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksakallı Dede -- 9 Kasım 2010; 16:00:08 >
  • kitapyurdu türkiyenin en iyi online kitap satış mağazasıdır
  • sanal ortamda kitap satan diğer siteler ile kitapyurdu.com'un fiyatını kıyasladım malesef arkadaşlar kitapyurdu.com'da 25 kuruş, ile 75 kuruş arasında fiyat konusunda uygunluk oluyor.
  • Fiyat açısından uygun ve kredi kartı kullanmadığım için özellikle kapıda ödeme seçeneği için tercih ediyorum. 2 günde elimde oluyor
  • 2 tane kitap aldım hiç sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Tamam. Teşekkürler. Sanırım üye olacağım. Ne kadar sıkıntılı bir alıcıyım öyle değil mi?

hemde ne sıkıntılı bi alıcısın öle
    satıcının yerınde olsam bedava verırdım sana yeterki kurtulayım sndn .d
  • Kitapyurdu'da, Idefix'de güvenlidir, hiçbir sorun olmaz. Yeri gelmişken yazayım; kitapyurdu idefix'ten daha ucuzdur. Ama Idefix'de daha fazla taksit imkanı var. Örnek vermek gerekirse kafama göre 3 kitap seçtim;

Dan Brown - Kayıp Sembol | Kitapyurdu; 21.05 TL Ideefixe; 25,50 TL
    Server Tanilli - Uygarlık Tarihi | Kitapyurdu; 21,97 TL Ideefixe; 23,38 TL
    Stephen King - Bir Aşk Hikayesi | Kitapyurdu; 18,95 TL Ideefixe; 22.95 TL

Ideefixe: 71.83
    Kitapyurdu: 61.97

Sadece 3 kitap seçtim ama bunda bile 10 TL fark oluştu toplu kitap alımında fark baya açılıyor. Ama Ideefix'in taksit imkanı çok fazla. Örneğin Maximum kart'ı ele alalım tutar ne olursa olsun 4-6 ve 8 taksit yapıyor. Idefix ise aldığınız fiyatlara göre taksit yapıyor, bu durumda 61.97'yi en fazla 3'e bölebiliyoruz.

Niye böyle bir karşılaştırma yaptım bilmiyorum ama yararı olur belki birilerine.

• Ben de kitapyurdundan kitap sipariş ettim normal farklarıyla arada 70-80 TL fark oluştu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.