Şimdi Ara

Kitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
9
Favori
12.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 TL Lik sepet yaptım.8.6 TL indirim olacak.Bide antrenmanlarla matematik bizim burada kitapçılarda 40-45 TL aralığında dolaşıyor. Kitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel fırsat teşekkürler.
  • Geçen ay 180 liraya oluşturduğum sepet 220 lira olmuş indirim olsa ne yazar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub182

E-kitap satın alan var mi? Ama telefonda ya da tablette okumak için ; ekitap cihazlarına özel kitaplardan bahsetmiyorum..neden yaygislasmiyor arkadaş şu kolaylik anlamıyorum.. kağıt yoksa elektronik sat..
    Olay tamamen duygusal. İşlerine gelmiyor.

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Bir ara satılıyordu ekitap..ama basılı olan 20 ise ekitap 18 lira falandi..kaziklayamadilar milleti anlasilan ki sonra cihaz uzerinden satmaya basladilar..ekitap okumak icin kobo alacan, sonra sadece onunla okumak için ekitaba para verecen bir de..ne güzel is.. ulan 3- 5 uyanık para kazanacak diye canim ulkemde ekitap furyasini baslamadan bitirdiler..kagit yokluğunda gayet mantıklı degil mi bu is? Normal kitabi 20ye satiyorsan ekitabi 5 ten ver,7 den ver olmadi 10 dan ver..yillardir kullandığm telefondan okuyorum ,o kadar rahat oluyor ki..otobuste vapurda ,kahve molasinda,yatarken okursun, ışık derdi olmaz..telefonun nerdeyse kitabin orada..elime normal kitap almayali 8-9 yil olmuştur nerdeyse..umarim su kağıt kitliginda birileri akil eder su işi de uygun fiyatlı ekitap dönemi başlar.. çok geç kaldık cook..

• Harry potter serisi var 7 kitap kutulu almak isteyen varsa bu gece alsın..

• Bindirim yapıp indirim yapmışlar 3 kitap alacaktım 58 lira tutuyordu indirimli hali 60 lira tuttu tebrikler kitapyurduna

• Alacağım çoğu kitapta bindirip, indirmişler. Normal indirimlerinden dsha pahalıya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 24 Eylül 2018; 0:26:26 >
  • 430 liralık sepet 450 lira olmuş.

İsterse elmas üye yapsın. Peh.

• sepetteki kitapları diğer sitelerden de kontrol ederek 13 kitabı 199 tl'ye aldım.

• Geçen Altın Kitaplar da %50 indirim vardı. Kitap fiyatlarını önce arttırmışlar sonra da indirmişler. Aynı fiyata geliyordu. Sürekli kitap takip edenler rahatlıkla farkediyor. Bugünkü indirimde gerçek ama %10 değil. Sepette bekleyen 40,3 TL lik fiyat 38,73 e düşmüş. Kargoda bedava olunca cazip.

• Daha önce çok satan kitapların çoğunda %10 indirim düşmüyordu şimdi düşüyor gibi. Diğer sitelere oranla ciddi fiyat farkı var çok satanlarda.
  • 23 Eylül deki sepet tutarım ile 24 Eylül deki sepet tutarım aynı !
    Hiçbir şey fark etmedi bende !
  • Gece gece can sıkıntısına biraz işsizlik yapayım dedim :)

Çok satanlarda bulunan rastgele seçilmiş 10 kitaba ait kitapyurdu fiyatının D&R , İdefix ve Kidega ile karşılaştırılması.

Görseller sırasıyla Kitapyurdu , İdefix , Kidega ve D&R olarak eklenmiştir. (Ucuzdan pahalıya)

Kitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik Kitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik Kitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik Kitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik

Çok satan kitaplardan almayı düşündükleriniz varsa fırsat kaçırılmamalı.

Muhtemelen diğer kitaplarda aynı şekilde indirimlidir.

• 50 TL altı ücretsiz kargodan yararlanacaklar haricinde hiç bir artısı yok. 37,27 dünkü sepetim bugün 36,68 0,59 kuruş sadece.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.