Şimdi Ara

Kitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
9
Favori
12.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç sayfa önce yazdık aslında platin üyelikten çok şey beklememek lazım diye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.com.tr'de de benzer fiyatlar var listemdeki bazı kitaplarda. Yani öyle uçuk, kaçık bir indirim yok bana kalırsa. Zaten her hafta sonu popüler yayınlarda %40-42 + %5 ayrıcalıklı üye indirimi oluyor. Sadece çok satan popüler yayınlardan 100 TL'lik bir alışveriş yaptım. Cepteteb kampanyasıyla beraber inanılmaz ucuz tabi.
  • Ben kampanyayı sıcak bulmadım cepteteb 50/25 iade hakkım vardı bu ay için. Onu kullanayım dedim sonra vazgeçtim. Hediye kartı alayım dursun kenarda. Keşke kartlarda da %10 indirim olsaydı :)
  • Dün 150 TL'lik bir liste hazırladım, bugün baktım listenin yarıdan fazlasında indirim yok.

Mesela Jean Christophe Grange - Kızıl Nehirler dün 22.39'du bugünde aynı, Alein Kentigerna - Sırlar Uçurumu düne göre indirim var

Sizde durum nedir?
  • Belli yayınevlerine indirim yapmışlar. peki normal platin üye oluncada mı böyleydi? yani sadece şuan kampanya yapılan yayınevlerinde mi geçerliydi indirim? Eğer öyleyse platin üyelik çok da önemli bir şey değilmiş.
  • Çocuğa soru kitabı alacağım 4 serilik. Serinin 1. sinden indirim yok, diğerlerinde var. Arıyorum ürünlerin %90'ında indirim var diyorlar. Soruyorum 1. ile diğerleri arasında ne fark sanki diye cevap yok ( Bu arada MH ye bağlanmak çok zor)

Bazı fiyatlarda 2 gün öncesine göre artmış. Hakkını yemiyeyim inen de var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 24 Eylül 2018; 10:15:29 >
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Şu an ne görüyorsanız platin üyeler de onu görüyor başka zaman. Sadece iki kat puan veriyor olması işe yarar. Puan birikince de üyeliği yenilemeye gidiyor zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sub182

Bir ara satılıyordu ekitap..ama basılı olan 20 ise ekitap 18 lira falandi..kaziklayamadilar milleti anlasilan ki sonra cihaz uzerinden satmaya basladilar..ekitap okumak icin kobo alacan, sonra sadece onunla okumak için ekitaba para verecen bir de..ne güzel is.. ulan 3- 5 uyanık para kazanacak diye canim ulkemde ekitap furyasini baslamadan bitirdiler..kagit yokluğunda gayet mantıklı degil mi bu is? Normal kitabi 20ye satiyorsan ekitabi 5 ten ver,7 den ver olmadi 10 dan ver..yillardir kullandığm telefondan okuyorum ,o kadar rahat oluyor ki..otobuste vapurda ,kahve molasinda,yatarken okursun, ışık derdi olmaz..telefonun nerdeyse kitabin orada..elime normal kitap almayali 8-9 yil olmuştur nerdeyse..umarim su kağıt kitliginda birileri akil eder su işi de uygun fiyatlı ekitap dönemi başlar.. çok geç kaldık cook..
    Cevabı sen zaten verdin, basılı kitap 20, e-kitap 18. Bilerek fiyatı düşürmüyorlar. Yoksa olmayacak iş değil.

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Halbuki kazık yiyeceğime netteki yüzlerce siteden binlerce kitabi indirir okurum..1 kuruş kazanamazlar ki..zaten oyle yapıyorum..1 tane kafası çalışan girisimci çıksa su işe el atsa hem ucuza kitap okuruz hem de kağıt tüketimi azalmış olur..satarsin uygun fiyata epub,text,pdf ; sen de kazanirsin okur da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 24 Eylül 2018; 11:48:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence kitap alacaklar için iyi bir fırsat.
    2019 da fena zamlar gelecek tahminimce, kağıt fiyatları çok artmış.(%25-50 zamlar gelebilir)

Sepete 10 kitap eklemiştim cuma günü, bugün sabahtan tekrar baktım sepet toplamı 3 TL artmış.
    Bazı kitaplara indirim gelse de benim listeye bindirim gelmiş.

Ama İş bankası, İthaki de falan %50'ye varan indirimler var, onları kaçırmayın.
  • platin üyeliğimle geçen hafta 24,93'e aldığım kitap bugün 23,64. tamam kitapların fiyatları sürekli olarak değişiyor ancak
    yakın tarihte aldıklarım arasında kontrol ederek bir çok kitapta 1-2 lira da olsa bugün ekstra indirim var.

yani normal zamanda platine sözde yüzde 10 indirim bugün birçok kitapta mevcut, bu kampanyayı ayda bir yapsalar yeter.

yani normal zamanda platin üyelik gereksiz.
  • cepteteb ile ödeme yapmaya çalıştığımda kart bilgileriniz doğrulanamadı hatası veriyor aynı sorunu yaşayan var mı. yoksa çakallar platin üye yaptık ayağına cepteteb indirimini kullandırtmıyorlar mı.
  • kidega sitesinde kampanya var oturup sepet yaptım 31,71 TL tuttu tadarik edemediler iptal ettiler

aynı sepeti aynı ürünler kitapyurdu üzerinden sipariş verdim 24,67 TL tuttu. kidega benim sepetimde tam yüzde 22 daha pahalı çıktı

kitapyurdu farkıKitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik
    Kitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik

• 25 TL üzeri kargo bedava olması dışında bir fırsat göremedim. DÜn geceki sepet tutarım şuanda daha da artmış durumda.
  • Kitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 25 Eylül 2018; 0:5:40 >
  • sıcak değildi. 1 hafta önce bu kampanyayı beklemeden siparişi geçseydim daha ucuza alacaktım. kampanya yaklaştıkça mı yoksa normal olarakmı fiyatlar arttı bilmiyorum.
  • 16 tane çok satan kitap 25 tlye geldi bence güzel fırsattı.

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef kasıtlı yapmıyorlar diye biliyorum. Yapmak isteyenleri de engelliyorlar. Kısaca işlerine gelmiyor.
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Hiç dert değil..1 kuruş alamazlar benden.. epub arşivim epey idare eder..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan konuyu fava almistim unuttum ya halen gecerli degil degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.