Şimdi Ara

Kitapyurdu 24 Eylül de herkese platin üyelik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
9
Favori
12.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enparada da 30tl ve üzeri kitap alışverişlerinde 15tl indirim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sitede fiyatlar pahalı sanki kitapyurduna göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 3 aşağı 5 yukarı aynı sayılır. Ancak kampanya olmasa tercih edilir mi bilmem zira kitapların temin edilip kargoya verilmesi 2-3 günü buluyor. Aynı gün kargo olan bir kitap göremedim henüz kidega'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: joster35

Hocam 3 aşağı 5 yukarı aynı sayılır. Ancak kampanya olmasa tercih edilir mi bilmem zira kitapların temin edilip kargoya verilmesi 2-3 günü buluyor. Aynı gün kargo olan bir kitap göremedim henüz kidega'da.
    ayın enparalısı olmak çok uzun i ya aktif kullanmiyorsaniz enparayı
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Yav arkadaş sırf indirime girdi diye kitap mı alınır. Sadece nutuk alınabilir bu indirime girenler arasında ben diğerlerine para vermem

• Bence sırf indirime girdi diye sadece kitap alınır. Akmaz kokmaz, akıtmaz kokutmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Şaka mısın arkadaş sen? Kitap ekmek midir, bitince mi gidip alırsın?

Okumayı istediğin bi sürü kitap olur ve ne zaman uygun olursa o zaman alırsın!! “Ben zaten bedava da okumam” diyorsan da o senin bileceğin iş!

Sen şakasın galiba. Ne bulursam okurumculardan mısın acaba ?

İnsanın beğendiği bir tür olur onu okur indirime girmiş aa çok satan hemen almalıyım diyen adamdan okur olmaz

Şu anda ucuzladığı için kitap almaktan bahsetmiyorum, 50 100 ve 250tl lik indirim kitaplarına laf ediyorum ben. Yorumu anlamamışsın galiba

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. Altın kitaplarda %50 inidirim vardı. 4 kitap aldım, piyasaya göre 30 Tl. kardayım. (H.b., İdefix, D&R) ye göre en fazla 30 Tl. kar ettim en az ise 15 Tl. kar ettim.
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Valla sizin gibi insanlara laf anlatmakla geçti ömrüm ama anlamayacağınız kesin.

Ne bulursam okurumcuyum evet!! Çünkü cahil olup da sadece tek bi türü okuyacak kadar sığ olamadım hiçbir zaman! İnsan herşeyi okumalıdır ki kendi fikrini geliştirebilsin, savunduğu fikrin altını doldurabilsin.. ama görüyorum ki bunlardan bihaber birisiyle konuşuyorum burda!!

Öğretim üyesiyim ve öğrencilerime her dönem sonunda Nutuk hediye ederim. Diğer kitabı da alıp okumanın nasıl bi zararı olabilir acaba bana!? Ya da boşverin hiç cevap vermeyin de boşuna uzatıp konuyu kirletmeyin!

• quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

Sen şakasın galiba. Ne bulursam okurumculardan mısın acaba ?

İnsanın beğendiği bir tür olur onu okur indirime girmiş aa çok satan hemen almalıyım diyen adamdan okur olmaz
    Size kimin okur olup olmayacağını belirleme yetkisini kim verdi?

Görüşünüz bu saygı duyarım demek isterdim ama başkalarının görüşüne saygı duymayan bir görüş saygıyı hak etmiyor maalesef. İnsan ister dünya klasiği okur ister çok satan okur ister hiç satmayan bırakın insanlar canı ne isterse onu okusun belli bir yapının içine hapsetmeyin...

Son kısma katılıyorum uzatmaya gerek yok

İyi günler

• iskenderce kullanıcısına yanıt
    Bana şaka mısın denmesinin üzerine saldırgan bir üsluba geçmem gayet doğal değil mi ? Neyse uzatmaya gerek yok kişisel tercihtir

• Merhaba, Kitapyurdu'ndan bir türlü bilgi alamadım. Maestro kullanılıyor mu acaba, alışveriş yapmış olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 23 Eylül 2018; 14:43:30 >
  • 3 gün önce 44₺ olan sepetim bugün 49₺ olmuş :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bindirim olmadan bugün sipariş verdim.

• Puan kullanıp platin alanlara biraz haksızlık olmuş.

Ama açıklamada yazdığı gibi kitapların %80 inde %10 a varan indirim kısmı tamamen hikaye. Almak istediğim kitapları istek listeme ekleyip sık sık bakıyorum fiyatlarına platin üye olmama rağmen çok nadir %10 veriyor.

Bu arada platin hesap kullanımıyla ilgili konuşmalar geçmiş, tabi ki karşılıklı çıkar söz konusu. Platin hesap sahibi puan kazanıyor ki sonraki ay devam edebilsin, sipariş veren de kendi hesabından alda 5-10 ₺ daha fazla ödeyecek.

Sürekli kitap alanlar zaten platin kullanıyor, çok da tartışılacak bir tarafı yok bence.

İyi okumaklar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.