Şimdi Ara

Kitapyurdu ayraç yolluyor mu? (Edit: Yollamıyorlarmış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar Monte cristo kontunu ilknokta dan alamadım. Kitapyurdundan alacağım ancak kitabın orijinal ayracını yollarlar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuşaBasıyorumAdamAtmıyor -- 9 Mayıs 2016; 22:12:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla orijinal ayraçlar kitabın içinde oluyor, dağıtan yere bağlı değil.

• Her kitap için 1 adet kitapyurdu baskılı ayraç yolluyorlar.Orjinal ayraç ise üsteki arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevikAtmaca61 -- 7 Mayıs 2016; 20:47:16 >
  • o kadar kitap aldım bana 1 ayraç bile gelmedi şimdiye kadar..

• Kitap salı günü 10 mayısta elimde olacak. Doğru düzgün bir deneme yapalım. Bakalım yolluyorlar mı yollamıyorlarmı. Editleyecegim.

• TuşaBasıyorumAdamAtmıyor kullanıcısına yanıt
    Hangi yayınevinden aldınız monte kristo kontu da bir çok yayınevinde varda

• quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

Hangi yayınevinden aldınız monte kristo kontu da bir çok yayınevinde varda

Orijinal metin olması sebebiyle ithaki yayınevinden aldım hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebay Türkiye ye kargo gönderiyor mu?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    teşekkürler hocam bende alıcam 4 iş günü diyor temin süresi bakalım kaç günde gelicek.ayraç da gelir umarım.

• kun_agüero_16 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Siz de mi kitapyurdundan alacaksınız hocam? Bence ilknoktadan alın hem orada daha ucuz hemde ayraç yolluyorlarmış

• Geçen hafta 7 kitap aldım. Bir tane bile araç vb.koymamışlar. Bu konuda Babil i tek geçerim. Not Defteri araç vb. Paket hiç boş gelmedi.

ilknoktayı bilmiyordum kitapyurdundan aldım ama baktım ilknoktaya kargo parasıyla beraber kitapyurduyla aynı fiyata geliyor 1-2 lira filan oynuyor.kitapyurdu 30 tl üzeri kargo ücretsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

o kadar kitap aldım bana 1 ayraç bile gelmedi şimdiye kadar..

Aynen ya defalarca alışveriş yaptım 1 defa bişi gelmedi
  • Durum bende de aynı hatta kitabın içinde olması gereken ayraçlarda eksik geliyor,aldığımda cidden çok şaşırmıştım serideki ayraçlar gelmedi diye

Ha bu yazdıklarım demek oluyor ki site kötü.sakın böyle bir yanılgıya düşmeyin,ürünleri karşılaşmalarında,kargolama sürelerinde ve ürünlerinde çok şükür bir sorun görmedim sadece ayraç olması gereken kitaplardan ayraç çıkmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REGULARY -- 9 Mayıs 2016; 13:55:44 >
  • 1 tane kitap aliyorum 5 tane ayraç yolluyorlar

• Kutuda sadece kitap vardi ve yanına buzdolabına yapıştırmalık bir kitapyurdu magneti koymuşlar.. Ayraç koysalar daha ucuza gelecek saf bu adamlar

Kitap sağlam şekilde gelsin de sağında solunda kırışma ezilme vs.olmasın ayraç filan istemez bu arada siz kitabı ne zaman sipariş verdiniz ne zaman geldi ? ben dün pazar akşamı verdim de temin süresi 4 gün diyor daha beklemede.

• kun_agüero_16 K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kitapta herhangi bir hasar falan yoktu çok şükür. Cumartesi sabah verdim siparişi, aynı gün kargoya verdiler. Tahmini teslim tarihi 10 mayıs diyordu ama bugün öğlen geldi

• Kitabın orijinal ayracı var mıydı ki? Ben yok diye biliyorum.
  • Babil.com ayraç konusunda pinti davranmıyor. Dün kargo geldi 2 kitap içerisinden 10 tane ayraç çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syl

Babil.com ayraç konusunda pinti davranmıyor. Dün kargo geldi 2 kitap içerisinden 10 tane ayraç çıktı.

Bundan sonra mekan belli o zaman: Babil.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.