Şimdi Ara

Kitapyurdu 'Sevk Edildi' ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
50.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ben kitapyurdundan 3 tane kitap almıştım. Bilenler bilir konusu da vardı. Bunlardan biri temin edilmiyodu bir türlü bende onu iptal ettim. Diğer ikisi temin edildi yazıyodu, bu gün o ikisi sevk edildi diye yazıyo. Sevk edildi ne demek acaba? Gönderildi şubede mi bekliyo yoksa ne yani anlamı nedir bunun? Kargo takip numarası falanda yok. Mailde gelmedi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kitapyurdu'nda "Sevk Edildi" Durumu

Kitapyurdu'nda "Sevk Edildi" durumu, sipariş ettiğin ürünlerin kargo şirketine teslim edildiği anlamına gelir. Yani ürünlerin artık Kitapyurdu'nun depolarında değil, kargo şirketinin dağıtım merkezindedir.

Kargo şirketinin yoğunluğuna bağlı olarak, ürünlerin sana ulaşması birkaç iş günü sürebilir. Bu süre zarfında "Sevk için Hazırlanıyor" durumunu görebilirsin. Bu, kargo şirketinin ürünlerini teslim almak üzere hazırladığı anlamına gelir.

"Sevk Edildi" durumunu Kitapyurdu hesabının "Siparişlerim" bölümünden takip edebilirsin. Ayrıca kargo şirketinden gelen takip numarasıyla ürünlerinin durumunu ayrıntılı olarak kontrol edebilirsin.

Kargo sevk edildiktan sonra, ürünü teslim almak için kargo şirketinin sana ulaşmasını beklemen gerekir. Bazı durumlarda, ürünlerini kargo şubesinden kendin teslim alabilirsin. Bu seçenek, sipariş verirken belirtilen teslimat adresine göre değişebilir.

Genel olarak, Kitapyurdu'nda "Sevk Edildi" durumu, siparişinin kargoya verildiğini ve kısa süre içinde sana ulaşacağını gösterir. Siparişinin durumunu düzenli olarak kontrol ederek, ürünlerinin ne zaman teslim edileceğini öğrenebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kargo'ya verildi demek istiyordur büyük ihtimal.
  • Kargo takip bilgisi falanda yok ama dostum.
    Düzeltme: Tamam şimdi yolladılar posta bana. Kargoya vermişler. 24 saat içinde de bilgileri gelcekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuzuyaJuuzou -- 15 Kasım 2013; 15:50:05 >
  • Kitapyurdun'dan alışveriş yapmadığım için tam bilemeyeceğim ama kargo işlem yapınca siparişler bölümüne yansır takip numaran yada mail ile gönderir kitapyurdu.
  • Sevk edildi diyorsa kargonuz kitap yurdu tarafından kargoya verildiği anlamına gelmektedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.