Şimdi Ara

KİTAPYURDU SİPARİŞ BEKLEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler,on on beş kez kitapyurdundan alışveriş yaptım ilk kez siparişimde şu bitmek bilmeyen "bekliyor" ile karşılaştım.
    "yaklaşık" beş iş günü denildiği halde altı yedi sekiz oldu durum aynı. Ben zannediyorum ki ilgileniliyor,daha önce yaşamadığımdan beklemeye devam edecektim ne olduysa mesaj atmaya karar verdim bu kez ve iki gün bekleyin olmazsa sonraki alışveriş için +%20 hediye çeki ya da para iadesi yapalım dediler,o kadar bekledik iki gün de bekleriz dedim. Dün konuşmadan sonra bugün kargoya verilmiş. Özetle: temin süresini geçtiği an yazın,sesiniz çıkmazsa fark edilmiyorsunuz. En azından belirsizlik,para iadesiyle vs sonuca bağlanıyor.

• Kelepir kampanya kitaplarda olabiliyor böyle geçikme. Nedeni de 70lerde basılan kitabın 2017de satılıyor olması. İndirimdeki eski ama orijinal sıfır kitaplarda böyle olabiliyor. Benim de başıma geldi "ortak bir şeyleri olmayanların ortaklığı" siparişim temin edilemediği için iptal edildi
  • yaklaşık 6 iş günü ile sipariş verdim 10 gün gelmedi bi kitabı temin edemediler en sonunda böldüler 11.gün geldi geldiğinde de bir kitabın ustü ezilmiş kat izi oluşmuştu 4 liralık kitap diye bişey demedim ama çok sorumsuzlar bu ara
    11.gün bekleyen kitabın da temin süresi 3.gün yazıyodu...
  • Havale ile işlem yaptım nasıl devam etmem gerekiyor acaba Yardımcı olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugbaavc T kullanıcısına yanıt
    sipariş takibi kısmından siparişin durumuna bakabilirsiniz ürünlerin temin edilip edilmediğine,temin edilirse sevk edildi yazar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azından +indirim çeki önermişler tüketicinin yanındalar. kimi sitelerle kavga ediyorsunuz 1 ay bekleyip sonra zar zor paranızı alıyorsunuz. nadiren oluyorsa sorun yoktur eminim kitapyurdu ile alakalı bir sorun değildi
  • Kitapyurdu pişmanlıktır!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Sipariş Takibi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence stok bilgisini çok net bir şekilde yansıtamıyorlar. Sayfada temin süresine 3 gün dese bile 1 hafta sonra kargoya verilebiliyor. Tabi burda müşteri 3 güne razı olduğu için siparişi geçiyor ama sonra pişman oluyor. Bu güncelleme işini bilerek mi net bir şekilde yapmıyorlar merak ediyorum. Zira alternatif bir kandırmaca yöntemi. Tabi bu durum hemen hemen her sitede her üründe geçerli olabilir. Bir elma da alsanız aynı durumla karşılaşabilirsiniz. Ben suçu sadece kitapyurduna atmıyorum.

Tabiki satış siteleri stokta olmayan ürünleri başka yerlerden alıp gönderiyorlar. Yani zaman zaman bu gecikmeler normal ama yinede temin süresinde daha net bir süre vermeleri gerekir.

• Dr dan edgar allan poe tüm hikayeler tek cilt aldım. 37 liraya düşmüştü 6 iş günü oldu hala hazırlanıyor diyor ve şimdi kitabın künyesinde tükenmişdiyor. Ne tavsiye edersiniz.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    d&r dan alışveriş yapmadım,kitapyurdu sanıp cevap vermişim. Mail atın ve hâlâ devam ederse şikayetvar.com'a yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyBullock -- 5 Mayıs 2017; 20:59:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdu'nu bırakalı çok oldu. Her seferinde hasarlı ürün gönderiyorlardı bana. Kendileri kaybetti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.