Bildirim
Kitkat Root ve İmei Değişimi yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Framaroot İle ''Boromir exploit only'' seçeneğiyle root atabilirsin,daha sonra da ''mauimeta 3g'' ile veya spflashtool la kalıcı imei kaydı yapabilirsin,ben sana yolları gösterdim biriki tık ile araştırıp detaylara ulaşabilirsin, Lenovo s920 de dahil olmak üzere çok cihaz bu şekilde hayat buldu
ayrıca droidtools lada rooylayabilirsin,ufak bir hatırlatma,bu programlar eniyi win7 32bitte ve yönetici olarak başlatılarak düzgün çalışır,ayrıca usb ve preloader driverleri tam ve eksiksiz kurulması lazım,eğer herşey olması gerektiği gibi olupta hata veriyorsa com girişi tanımıyordur usb portlarını teker teker denemen gerekir,önerdiğim direk anakart üzerindeki usb girişlerini kullanmandır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bugreport nedir
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- numaranıza sms gönderemiyoruz whatsapp
- infinix note 40 pro yorumlar
- ithalatçı garantili ne demek
- kayıp telefon bulma
- red magic 10 pro
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- telefon neden ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X