Şimdi Ara

Kitten ayrılmış fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Fotografium üzerinden bi canon r10 body aldım. Fakat cihaz 18-45 kit kutusuyla geldi tabi içinde kit lens yok. Arayıp sorduğumda ellerinde sadece body kalmadığı zaman kit lensi çıkarıp sattıklarını söylediler. Bu durum normal mi ? İlk defa kamera alıyorum emin olamadım. Normalde r10 bodynin kendi kutusu var diye biliyorum. Ama böyle kutuyu açıp içinden lens çıkarıp satma işi bana biraz garip geldi.

• Evet, son derece normal bir uygulamadır. Kit lensler bir gövde ile birlikte satıldıklarında, kutulu olarak tek başlarına satıldıkları fiyata göre çok daha uygun bir fiyata denk gelir. Bu nedenle bu ucuz lensleri kitten ayırarak gövdeyi normal fiyatına, kit lensini ise piyasa fiyatının altına satarlar. Ben yıllar önce EOS 40D alırken mağazada tek gövde olarak kalmamıştı, bir setten kit lensini çıkarttırıp öyle satın almıştım.

Zaten Fotografium Canon'un Türkiye yetkili satıcısı bir firmadır, sorun olmayacaktır.

• Father Torque kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam içimi rahatlattınız. İnternette bununla ilgili hiç bi şey bulamamıştım. Şimdi eve gelince kutuyu açtım güvenlk bandının açılmış olması insanı bi düşündürüyor ama kamera tertemiz duruyor. Bataryayı şarja taktım dolmasını bekliyorum hemen deneyeceğim.
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Aşağıdaki adresten istenen bilgi ve belgeleri girip fazladan 1 yıl garanti uzatma kampanyasına başvurmayı unutmayın:

canon türkiye
    Fotoğraf Makinesi Garantisi - Aynasız Fotoğraf Makinesi 3 Yıl Garanti Promosyonu
    https://www.canon.com.tr/offers/3-year-warranty-cameras/
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam bundan hiç haberim yoktu sitede de bi bilgi vermemişler aslında orada olması gerekiyor sanırım. Akşam halledeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.