Şimdi Ara

Kitten Bozma Gövde Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dslr makine alma aşamasındayım ve araştırma yapıyorum. Gittigidiyor'da bir dükkandan alacağım makineyi. Piyasa fiyatının 80 lira altında satılıyor. Makine kitten bozma imiş. 18-55mm ve 75-300mm set halindeki kutudan 75-300mm lensi kendilerine alıyorlar. Body ve 18-55mm lensi birlikte satıyorlar. Canon euresia garantili olduğu söyleniyor. Zaten bütçemi çok zorluyorum böyle bir indirim iyi gelecek, sizce kitten bozma makine alınır mı? Nedir ne değildir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurasikoglu -- 12 Şubat 2015; 16:56:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugurasikoglu U kullanıcısına yanıt
    18-55mm Canon ve Nikon da var.
    55-300mm Nikon da var.
    75-300mm Canon da var.

Verdiğin lens aralıklarına bakılırsa bir tutarsızlık var. Tele lenslerden birinin değeri yanlış.

Hangi marka lensler, özellikleri ne, her ikiside sıfır mı? Titreşim özelliği özel cam kullanılmasına göre herşeyi değişir çünkü. Daha detaylı bilgi verebilirmisiniz. Bu konuda bilgi verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 12 Şubat 2015; 12:57:47 >
  • Pardon yanlış yazmışım mobilden. Canon 1100d alacağım body. Adamlar kitin içinden 75-300 lensi kendilerine alıp bodyyi ve 18-55 DC lensi birlikte satıyorlar. Ben bu 2sini almak istiyorum. Piyasadan 80 lira aşağıda satış fiyatı. Canon Eurasia garantili olduğu yazıyor. Alınır mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla Canon 1100d + 18-55mm + 75-300mm lik bir kit var. Bunun içinden 75-300mm yi çıkartıp öyle satıyorlar. Yerine başka bir şey koyma gibi bir şey söz konusu değil. Diyorsunuz?

Canon 1100D + 18-55mm + 75-300mm fiyatından 80 TL iniyor ise; 80 TL daha verin lenside alın.
    Canon 1100D + 18-55mm fiyatından 80 TL iniyor ise al.

Fotografium'a baktım şimdi

Canon 1100D + 18-55mm + 75-300mm - 1200 TL
    Canon 1100D + 18-55mm - 900 TL

Yukardaki fiyatları verdi diyelim. 1200 den 80 TL iniyorsa lens ile almak daha avantajlı. 820 TL den veriyor ise lensi almaya bilirsin.

Şu forumda bir IQ testi yaptırıp tek basamaklı IQ ya sahip embesilleri bir uzaklaştırsalar ne güzel olacak. Yorumun neresini beğenmedi bu tek basamaklı IQ seviyesindekiler anlamadım gitti. Katılmıyorsan beğenmedip butonuna basık kaçma, yanlışımızı söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 12 Şubat 2015; 17:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker_tr

Şu forumda bir IQ testi yaptırıp tek basamaklı IQ ya sahip embesilleri bir uzaklaştırsalar ne güzel olacak. Yorumun neresini beğenmedi bu tek basamaklı IQ seviyesindekiler anlamadım gitti. Katılmıyorsan beğenmedip butonuna basık kaçma, yanlışımızı söyle.

adamın amanı burdan bilgi edinmek ya da buradakileri bilgilendirmek değil ki hocam , giriyor 2-3 mesaj ne verdiyse pasta cila çekiyor 2-3 de eksi atıyor maksat vakit ölsün . test yaptıracak beyin taşımıyorlar malesef
  • rocker_tr R kullanıcısına yanıt
    hocam bu 1200 TL dediğiniz 75-300mm'lik lensle birlikte satılan kutudan 75-300mm lensi alıyor adam kalanı satıyor.

yani canon 1100D + 18-55mm 820 TL

hatta link de atayım

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/canon-eos-1100d-18-55mm-dijital-slr-147089017

o şekilde alacağım sanırım ama bilgim olmadığı için garantide bir problem olur mu, bu şekilde almak mantıklı mıdır diye danışmak istedim.

Yardımınız için teşekkürler.

Yorumu beğenmeyenlerin fikir üretebilecek bir beyni olsaydı zaten gelip bi şeyler yazardı. @rocker_tr

• Tamam o zaman uygundur. Güle güle kullan.

Fotoğraf konusunda pek bir eğitimin yok ise linkteki videoları tavsiye ederim. Temel için benim çok iyişime yardı. 1 videoyu seyredip sonra onu pekiştirmek için gidip dışarda çalış. ^^

http://dhbr3.donanimhaber.com/m_74760857/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 12 Şubat 2015; 22:45:18 >
    çok teşekkür ederim. aslında fujifilm s2980 makineye sahibim. 2 yıldır bu makine ile bi şeyler öğrenmeye çalıştım hep ama artık yetmiyor. Öğrencilik hali ile de dslr a geçmem çok zor oldu. en kısa yoldan bir 1100d ile atıyorum kendimi başka bir kulvara. makine aldığım gibi lens masraflarım için de para biriktirmeye başlayacağım.

https://www.flickr.com/photos/ugurasikoglu

bunlar da şimdiye kadar dslr-like makine ile çektiklerim.
    Hocam o eksi butonunu çok takmayın bazen + vericek olan adam mobilden yanlıslıkla - ye basıyor tekrar + yapmak içinde 30 sn beklemek gerekiyor. Malum bekleyen olursa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.