Şimdi Ara

Kiwi filtre kahve makinesi 100 tl A101 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
5.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ranflu

Media Markt tan mı hocam ben de almıştım çok memnunuz

Teknosadan ben de çok memnunum

• Üretilmiş en kötü kahve makinası diyebilirim. 1 gün kullanıp iade etmiştim.
  • Termoslu modelini iki yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım koku vs yok bundan önce Arçelik vardı kahvenin tadında herhangi bir farklılık görmedim
  • 2 yıldan fazladır kullanıyorum.A101 e ilk geldiği zamanlarda aldım.Cüz'i bir fiyataydı hatırlamıyorum.Şimdiye kadar parasını 100 kere çıkardı.Filtre kahvede makinenin bir marifeti yok denecek kadar az..Kesinlikle f/p ürünü.Çok pratik ve temizlemesi kolay.10-15 dakka sıcak tutuyor en güzel özelliği de bu altta ısıtma bölümü var.Bende metal huni süzgeç de kağıt süzgeç de var ama başında durmak gerekiyor çabuk soğuma durumu oluyor.
    Açıkçası alırken plastik filtreden yana tereddütüm olmuştu ama hiç koku olmadı.French press olayına gelince de aradaki teknik fark kafein miktarı.French press te tavsiye edilen 4dakika bekletmek bu plunca kafein miktarı artıyor.Makinede kahvenin suda bekleme olayı olmadığı için biraz light oluyor.Kafeinli ve sert içimli istiyorsanız french press kullanın.
    Makine 100 lira daha ne beklenir alın bi kenarda dursun.Bu devirde 100 liralık ne kaldı artık.
    Son olarak da ilk aldığımda bu makinenin kahvesi bana soğuk gelmişti ama normali buymuş.Kahvenin gerek içimde aromasını almak için gerekse de demleme usulü açısından çok yüksek sıcaklıklarda olmaması gerekirmiş bunu da bu sayede öğrenmiştim.
    Not: Sert içimli kafeini fazla kahve istediğimde demliğini altından çekiyorum.Kahve ve suyu birkaç dakika bekletiyorum haznede.Sonra demliği ekliyorum ve kahve doluyor.Bu şekilde sevenlere de tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün iadeniz yapıldı diye bir e-posta attılar ama girip bakınca da sipariş hala aktif umarım iptal etmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • culudamar C kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı. Ne iş anlamadım
  • 2 senedir kullanıyorum. Fiyatı kadar makina. Kesinlikle performans ürünü değil.

Kahveyi sıcak tutma süresi maksimum 10 dk. Zaten kahveyi ilk demini aldığında , alt hazne dolduğunda aldın aldın. kaçırırsan soğuk içersin.

Plastik kalitesi dökülüyor. 3 saat kadar aleti açık unuttum , o günden beridir kum gibi plastik dökülüyor makineden.

Filtresi koku yapmıyor ama verimli filtre görevi de yapmıyor. Kahve genelde bulanık oluyordu. 10 lira verip kağıt filtre aldım , plastik filtrenin içine yerleştiriyorum da kurtuluyorum o bulanıklıktan. Haznesinin camı ve plastiği farklı ve kaliteli. En güzel özelliği ise kolay temizleniyor olması.

• Ben bunu aleım aylardır da kullanıyorum. İş görüyor mu, görüyor ama tavsiye etmem. Ancak illa alırım diyorsanız alıp kullanacaklara tavsiye;
    1. İçindeki haznede yer alan filtreyi çıkarın 2 numara filtre kahve kağıdını öyle koyun.
    2. Asla suyu ağzına kadar koymayın
    3. Kahveyi maksimum 21 gram koyun yoksa çeşmesinin saçma dizaynından dolayı sıçratıyor
    4. Eger büyük kupanız varsa 0.4'ü biraz geçe su koymayı keserseniz tam bir kupalık kahve yapmış olursunuz.
    5. Her 3 yapıştan sonra musluğu ust kapağı muhakkak temizleyin cok tortu kalıyor sağlığa zararlı.
    Şimdiden alan güle güle kullansın.
  • Haziranda yerel bir marketten 90 tl ye almıştım. Ürünle ilgili yorum yapmak istemiyordum ama cihazın tehlikeli olduğuna dikkat çekmek istiyorum, bu yüzden uyarmak istedim. Ben aldıktan birkaç hafta sonra, doldurduğum su alttan akmaya başladı. Fişi de attığım için garantiye veremedim. Söküp baktım. doldurulan suyun rezistans bölümüne nakledildiği ince borular şeffaf plastikten yapılmış. Bu borular elektrik kablolarıyla yapışık vaziyette. kablolar kullanımla ısınmış ve plastik boruyu eritmiş. su oradan kaçıyordu. su tabi ki kablolara akıp şase yaptırıyor. tesisat sağlamsa sigorta atıyor, değilse yangın Allah muhafaza. Ben şeffaf boruyu kesip yeniden taktım. Kabloyu izole ettim. kullanıyorum, bir kişi için yetiyor. ama cihazı açıp kontrol edin derim.

• 2 YIl önce 70-80 tl ye aldım aynısını. Gayet memnunum. Sabaha kadar açık unuttuğumda oldu, arda arda kullanmamda. Filtre kahve mantığı belli, 1000TL seviyesine çıkmadıkça fazlasını vermeye gerek yok, kıvamında demler.

Ekleme: Yeni alındığında 5-10 kere boş suyla çalıştırıp suyu dökün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 29 Ocak 2021; 15:44:36 >
  • akhtar kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru ! 2. kullanımda şalter attı. İade ettim. Bu üründen uzak durun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.