Şimdiye kadar tercihim impreza olurdu beni hep etkilemişti o vites geçişlerindek tifuuu şeklindeki ses beni hep hasta etmiştir.Ama bir türlü hatchback impreza fikrine alışamadım yeni ralli ci bence EVO.Impreza hiç beğenmediğim bir araç olup çıkıverdi piyasaya eskilerinin tadı yok maalesef.
ben arabada motora bakarım (kalitesi belli) impreza
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
bence son kasada impreza yarışı kaybetti.
son kasaya kadar bence her açıdan aşit araçlardı.
son kasada evo ( şahsi görüşüm tabi) dizayn açısından kendini aştı. hala japon otosu olduğu belli oluyor.
ipmreza ise sert hatlarını kaybetti biraz avrupalılaştı.
sedandan hb ye geçmek ise bence bildiğimiz miprezayı toptan yok etti.
impreza dedinmi altın jantlı kaputunda kocaman bir çıkıntı olan 4 kapılı sedan arabadır bence.
hayırlı günler.
tasshelhoff a ben de katılıyorum.İmpreza hb olunca o büyüsünü kaybetti.
impreza ama 2004-2005 sti
Hocam asıl alkışlacanak tarafı da şu ki Lambo Murci ile kuyruk kuyruğa gidiyor araç. İzlerken bile içim titredi ya
quote:
Orjinalden alıntı: kkma
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
impreza 4 çeker değilmi. evo 2 çeker nasıl yol tutuşu ıyı olcak
evo 4 çekerdir.
evonun yol tutuşu hakkında en ufak şüphesiolan şu videoya bi göz atsın. özellikle süre 1;33 öyle spin atan bir arabayı tek parmakla kontrol etmek her arabada mümkün olmaz.
videodaki evo mr..standart bir evodan çok farklı..
quote:
Orjinalden alıntı: JLAudio®
Hocam asıl alkışlacanak tarafı da şu ki Lambo Murci ile kuyruk kuyruğa gidiyor araç. İzlerken bile içim titredi ya
quote:
Orjinalden alıntı: kkma
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
impreza 4 çeker değilmi. evo 2 çeker nasıl yol tutuşu ıyı olcak
evo 4 çekerdir.
evonun yol tutuşu hakkında en ufak şüphesiolan şu videoya bi göz atsın. özellikle süre 1;33 öyle spin atan bir arabayı tek parmakla kontrol etmek her arabada mümkün olmaz.
evet bu evo standart evo değil. 400 horse powerlık bir evo. standart evo 280 hp dir.
benim değinmek istediğim hızından ve gücünden çok yol tutuş özellikleriydi.
Tabiki Subaru çünkü bu sınıfın efsanesi Impreza'dır...Evo da güzel laf yok ama Subaru derim ben.
EVO alırdım,arabada sportif dizayn yerinde.
valla esas efsane hangisi bilmiyorum ama filimlerde başrolde hep evo var impreza değil.
hayırlı günler
tasarım olarak evo derim ama teknik olarak bilmediğim için bişi söyleyemiyorum evo perfonmans olarak daha iyi ise kesinlikle evo derim
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
valla esas efsane hangisi bilmiyorum ama filimlerde başrolde hep evo var impreza değil.
hayırlı günler
hocam sen geceleri neden hep hayırlı günler diyorsun merak ettim gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: der Rebell
Evo.. İmprezanın motoru 2.5 litre. Vergisi anormal.
sen de benim kafadansın hocam hayal ederken bile vergidir yakıttır
evonun görünmeyen yüzü
Evo'yu tercih ederdim Özellikle son kasalardan sonra
Evo,Evo,Evo...
ohhh imprezaya kapak olsun güzelim arabayı ne hale getirdiler... herkes evo der tabi sen öle araba yaparsan...
yazık eski kasaların kemikleri sızlıyor...
evo
HB impreza Type R a rakip olarak çıktı Honda alanlara HB Type R almayın gelin size impreza verelim hesabı
Çoğu arkadaşın dediği gibi son kasada subaru malesef hayal kırıklığı. Evo şu anda inanılmaz çekici ve rakipsiz kaldı.
Ancak subaru bence çok kısa sürede bu tasarım hatasından döner. (tamamen şahsi fikrim subaru hastası arkadaşlar kusura bakmasın)