Şimdi Ara

Kıyma Makinası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
91.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıyma makinesi alıcam tavsiyelerinizi alabilirmiyim nelere dikkat etmeliyim,

teşekkürler

• Birde bu makine piyasadaki makinelerin içinde en kuvvetlisi, üzerinde kaç watt yazıyorsa gerçektir. Diğerleri gibi sahte değildir. Mesala arnica üzerine 2000w yazmış. Gittim servisine bu nebiçim makine kardeşim dedim, eti çekmiyor, bu ikibin watt olamaz dedim, adamda zaten o ismi dedi. Dolandırıcılığı görüyormusunuz. Sakın arnica mıdır nedir almayın, öldüm fiyatına sattım gitti. Eti geveleyip durur, kan ter içinde kalırsınız.
  • tecrübesi olan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

tecrübesi olan yokmu?
    eskiden national vardı, sonra panasonice devrolmuş sanırım. gerçek kıyma makinası onlar. fiyatı biraz pahalı ama. heryerde de bulunmuyor. kaçak geliyordu yurtdışından. antepte bir tanıdığınız varsa aldırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anvil

eskiden national vardı, sonra panasonice devrolmuş sanırım. gerçek kıyma makinası onlar. fiyatı biraz pahalı ama. heryerde de bulunmuyor. kaçak geliyordu yurtdışından. antepte bir tanıdığınız varsa aldırabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Tefal Paslanmaz Çelik Kıyma Makinası 1800 watt

İki ayrı disk: İnce kıyım/kalın kıyım
    İçli köfte aparatı
    Sucuk-sosis aparatı
    Metal tepsi
    Aksesuar saklama kutusu
    "Reverse function“: Geri döndürme işlevi

• quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

İçli köfte aparatı
    Sucuk-sosis aparatı
    Metal tepsi
    Aksesuar saklama kutusu

Alıntıları Göster
    national ı bi araştırayım teşekkürler

• quote:

İçli köfte aparatı
    Sucuk-sosis aparatı
    Metal tepsi
    Aksesuar saklama kutusu

tefal şüphesiz iyidir, siz kullıyormusunuz temizleme problemi varmı?
  • quote:

quote:

İçli köfte aparatı
    Sucuk-sosis aparatı
    Metal tepsi
    Aksesuar saklama kutusu

tefal şüphesiz iyidir, siz kullıyormusunuz temizleme problemi varmı?

Alıntıları Göster
    eski çalıştığım yerde kullanılıyordu. etin deydiği bütün parçalar sökülüp yıkanabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eski çalıştığım yerde kullanılıyordu. etin deydiği bütün parçalar sökülüp yıkanabiliyor.

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster

El kıyma makinesi. Böyle bir ürün kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

El kıyma makinesi. Böyle bir ürün kullanan var mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım el tipini kullanmak zor. İnsanın eli kolu çevirmekten ağrıyor. Çok miktarda kıyma yapmayacaksanız iş görür ama inanın çevirmesi zor ve sabır isteyen bir makina.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşım el tipini kullanmak zor. İnsanın eli kolu çevirmekten ağrıyor. Çok miktarda kıyma yapmayacaksanız iş görür ama inanın çevirmesi zor ve sabır isteyen bir makina.

Hmm anladım,böyle bazen parça et geliyo bi miktar onları işleriz diye düşünmüştüm ama kullanışlı değilse hiç gerek yok.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hmm anladım,böyle bazen parça et geliyo bi miktar onları işleriz diye düşünmüştüm ama kullanışlı değilse hiç gerek yok.
    Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Tabikide Tefal derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

Tabikide Tefal derim..

Alıntıları Göster
    Darty'de 6 Kasım'a kadar olan kampanyada şöyle bir ürün var: SINBO 3037 ET KIYMA MAKİNESİ

450 WATT GÜÇ
    KATI KAPASİTE 0.0 (L)
    HIZ AYARI
    TERS YÖNE DÖNDÜRME FONKSİYONU
    PASLANMAZ ÇELİK KIYMA PLAKALAR
    3 KIYMA PLAKASI
    SUCUK DOLDURMA APARATI

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Do-ray-c-/SINBO/3037-ET-KIYMA-MAK-NES--p-47037-c-000000.htm

Fiyatı da 146 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: SonerTamer

Darty'de 6 Kasım'a kadar olan kampanyada şöyle bir ürün var: SINBO 3037 ET KIYMA MAKİNESİ

450 WATT GÜÇ
    KATI KAPASİTE 0.0 (L)
    HIZ AYARI
    TERS YÖNE DÖNDÜRME FONKSİYONU
    PASLANMAZ ÇELİK KIYMA PLAKALAR
    3 KIYMA PLAKASI
    SUCUK DOLDURMA APARATI

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Do-ray-c-/SINBO/3037-ET-KIYMA-MAK-NES--p-47037-c-000000.htm

Fiyatı da 146 lira

Alıntıları Göster
    et kıyma makinası tavsiye için link

www.arcesdtm.com
    Arces Dtm - Online Alışveriş
    http://www.arcesdtm.com/Et-kiyma-makinesi,LA_441-2.html#labels=441-2

• ben çok araştırdım en iyi marka ve uygun fiyatta burdan ulaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: havvaturna

ben çok araştırdım en iyi marka ve uygun fiyatta burdan ulaştım

sadece sitenin reklamını yapmıssınız marka ve model önermemişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcelik37

quote:

ben çok araştırdım en iyi marka ve uygun fiyatta burdan ulaştım

sadece sitenin reklamını yapmıssınız marka ve model önermemişsiniz

Alıntıları Göster
    kıyma makinası olarak en çok önerilen marka Arnica.. ürün olarakta 1800 w. yeterli olur kullanım rahatlığı olarak..fakir bluehouseda çok kullanılıyo ancak reklamlarda da görüldüğü gb arnica daha isim yaptı kıyma makinasında :)

• quote:

kıyma makinası olarak en çok önerilen marka Arnica.. ürün olarakta 1800 w. yeterli olur kullanım rahatlığı olarak..fakir bluehouseda çok kullanılıyo ancak reklamlarda da görüldüğü gb arnica daha isim yaptı kıyma makinasında :)

Alıntıları Göster
    alacakken aradım taradım inceleme bulamadım.ben karambole sinbo aldım.modeli shb 3074.bir günde 35 kilo kıyma çektim.bir sorun çıkartmadı.etleri ince doğrayıp atmak gerekiyor.ince doğrayıp atınca daha hızlı çekiyor.kasaplar et çekmenin kilosuna 1,5 tl istiyor.makinayı 90 tl ye aldım,50 tl si amorti oldu.ayrıca salçada çekile bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: x571

alacakken aradım taradım inceleme bulamadım.ben karambole sinbo aldım.modeli shb 3074.bir günde 35 kilo kıyma çektim.bir sorun çıkartmadı.etleri ince doğrayıp atmak gerekiyor.ince doğrayıp atınca daha hızlı çekiyor.kasaplar et çekmenin kilosuna 1,5 tl istiyor.makinayı 90 tl ye aldım,50 tl si amorti oldu.ayrıca salçada çekile bilir.

Alıntıları Göster
    Sakın Arnica almayın.Aldım ve 2 kg et çektim. Ben aldım elimde patladı. Şikayetvar.com inceleyin görürsünüz. Metal aksamı sıcak ve deterjanlı suda zarar görüyor,sonra kurusa bile devamlı her yere,elinize, değdiği her yere Gri civa rengi ve kolay kolay çıkmayan birşey bulaştırıyor. Bu cihaz et çekmiyor bunun adı eti mındar etmek. Et itekleme parçası var. Yıkanınca içine su girdi çalkalanıp duruyor çıkmıyorda.Peki neye göre kıyasladım, Daha önce Moulinex marka kullandım ona göre kıyasladım.Onu görmeseydim kabullenirdim herhalde.Şimdi o eski karımda kaldı.Nerden aldım bin pişmanım. Yetkili servis kabul etmiyor. Bulaşık makinasında yıkamışsınızdır diyor ve geri çeviriyor. Şikayet var a şikayet ettiğim için beni merkezlerinden biri aradı oda elle yıkarken yok deterjan kullanmayacakmışım ondan böyle olurmuş, sabun kullan diyor. Yada kullanıcı hatası olduğundan yenisini al diyor.Sinirimden adamın kalbini kırdım ve sinirlerimi harap ettim.Kısaca arkasında duran da yok.Alacaklara Kesinlikle Moulinex tavsiye ediyorum. Şimdi eskisini satıp ondan alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 6 Kasım 2013; 19:44:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mt8

Sakın Arnica almayın.Aldım ve 2 kg et çektim. Ben aldım elimde patladı. Şikayetvar.com inceleyin görürsünüz. Metal aksamı sıcak ve deterjanlı suda zarar görüyor,sonra kurusa bile devamlı her yere,elinize, değdiği her yere Gri civa rengi ve kolay kolay çıkmayan birşey bulaştırıyor. Bu cihaz et çekmiyor bunun adı eti mındar etmek. Et itekleme parçası var. Yıkanınca içine su girdi çalkalanıp duruyor çıkmıyorda.Peki neye göre kıyasladım, Daha önce Moulinex marka kullandım ona göre kıyasladım.Onu görmeseydim kabullenirdim herhalde.Şimdi o eski karımda kaldı.Nerden aldım bin pişmanım. Yetkili servis kabul etmiyor. Bulaşık makinasında yıkamışsınızdır diyor ve geri çeviriyor. Şikayet var a şikayet ettiğim için beni merkezlerinden biri aradı oda elle yıkarken yok deterjan kullanmayacakmışım ondan böyle olurmuş, sabun kullan diyor. Yada kullanıcı hatası olduğundan yenisini al diyor.Sinirimden adamın kalbini kırdım ve sinirlerimi harap ettim.Kısaca arkasında duran da yok.Alacaklara Kesinlikle Moulinex tavsiye ediyorum. Şimdi eskisini satıp ondan alacağım.

Alıntıları Göster
    Kasım 2013 ayının sonlarına doğru FAKİR TORQUE marka aldım. Bu moulinex den bile iyi çıktı. Resmen hayret kaldım. Parasının son kuruşuna kadar hak ediyor.Fakiri çok denedim, et çektim, sucuk yaptım, yağ çektim, sarımsak çektim ve tüm bunlardan 10 üzerinden 10 aldı.En ufak bir kusuru yok. Malzeme kalitesi olarak cihaza bakınca kesinlikle Alman işçiliğini görüyorsunuz. Birde Arnica denen bela ! insanları şöyle kandırıyor. Üzerine yazmışlar W2000 diye birşey. Siz zannediyorsunuz ki 2000 watt. Aldıktan çok sonra uyandım. Cihaz 750 watt mış.( Eğer buda gerçekse tabii) o üzerinde yazan w2000 model adıymış. Sahtekarlığa bir bakarmısınız. Sahtekar bir firma. Paramı helal etmiyorum. yarı fiyatandan biraz yüksek internetten satmak zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 15 Aralık 2013; 14:18:22 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.