Şimdi Ara

Kıyma makinesi F/P ürün paylaşımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
7
Favori
15.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence sorun çıkarmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürün hakkında bilginiz var mı? Sosis aparatıyla sucuk da yapabiliyor mu?
  • içliköfte yapan var mı bu bluehouse ile ? ince oluyor mu ?
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Ben de önerecektim ama sizin link dikkatimi çekti. Bende Stilea Mg1800 var. Harika bir alet. Ancak sizin Blue House birebir aynı. Bendeki İtalyan malı(sanırım). Nasıl iş anlamadım.

Kıyma makinesi F/P ürün paylaşımı

LİNK :http://mutfakciyiz.com/stilea_mg1800_kiyma_makinasi.html

• philips nasyonel
  • senede 1 kere kullanıp sonra kaldırmak için ne gereksiz ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

senede 1 kere kullanıp sonra kaldırmak için ne gereksiz ürün

Aslında öyle de düşünmüyor değilim. Sadece kurban yerine sene içerisinde kuzu filan kesenler için daha mantıklı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

senede 1 kere kullanıp sonra kaldırmak için ne gereksiz ürün

Biz acuka da yapıyoruz
  • Daha ucuza var. Aynı zamanda kargo ücresiz

http://www.sanalpazar.com/Blue-House-Bh565mg-Butcher-1800watt-Kiyma-Makinesi__isp31365046

http://www.sanalpazar.com/Blue-House-Bh565mg-Metal-Dokum-1800watt-Kiyma-Makinesi__isp31418034

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matis01 -- 21 Eylül 2014; 8:56:52 >

• Aynı ürünü kullanıyorum. Geçen sene aralıksız yaklaşık 10 kilo kıyma çektim. Tık demedi. Ayrıca salça olsun. Dondurucuya atacak domates ve biber olsun güzel çekiyor. Sadece sağlıklı çalışması için et parçalarını küçük parçalar halinde atmak daha mantıklı.
  • sadece kurbandan kurbana kullanmak için en gereksiz ürünlerden birtanesi bu kıyma makinesi. ne güzel çeker nede kolay temizlenir

bu makinaları alma sebebi sadece bol bol sucuk salça içli köfte yapmak olmalı
  • simdi sonuc nedir be telefunken işe yaramaz mı ?? bluehouse mu almak lazım..
  • Migrostan aldığımız premier marka makineyi dört yıldan beri kullanıyoruz.Gayet memnunuz.Bir defa kurutulmuş biber çekmeyi denemiş bizim komşu.O zaman içindeki büyük plastik dişli kırılmıştı, servisinde ücretli olarak yaptırdık.Halen kullanıyoruz.Çok güzel kıyma yapıyor, ayrıca içli köfte de yapıyoruz.Ben memnunum.Şimdiki satılan ürünleri de aynı ise gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
  • fktanik kullanıcısına yanıt
    Dostum olay şu bu makineler hep çimn malı, adamlar sipariş veriyor onlarda istediği markayı vuruyor. Bu makinede aynı yanlız bu biraz daha pahalı sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Dostum olay şu bu makineler hep çimn malı, adamlar sipariş veriyor onlarda istediği markayı vuruyor. Bu makinede aynı yanlız bu biraz daha pahalı sanki.

Haklısın dostum. Sitelerinde İtalya tasarımı demişler ama herhalde kelime oyunu yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

kıyma bir şekilde halledilir de kurban parçalamak için Kemikleri falan aşağıdaki makine kullanılabilir mi? N11 de 150/30+11 tl indirimle 115 tl ye geliyor. Gayet uygun fiyat. İndirim bu gece son. O yüzden işe yarayacak bir şeyse alalım.

http://www.n11.com/einhell-bt-ap-600-e-650w-kilic-testere-P27593152

Kıyma makinesi F/P ürün paylaşımı

Hocam ben geçen kurban kullandım tavsiye ederim büyük başın kafa kemiğini bile kestim buna kurban için uç satıyorlar ondan alacaksın çok işe yarıyor.
    Birde Bahçede ağaç budamaya,kesmeye, kalaslara şekil vermeye,demir boru kesmeye felan bayağı işe yarıyor.
    Senin verdigin linkteki aletin watt'ı düşük ayni marka 1050 w var ve gecen sene bir siteden 120 tl ye almıştım istersen iyi bir arastirma yap.
    Benim aldığım bu alet.
    http://www.hizlial.com/einhell-rt-ap-1050-e-kilic-testere-1050w/10016374

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizan23 -- 22 Eylül 2014; 3:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asarcik A kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende bu makineden aldım. Çin malı ama çok iş gördü. Çok fazla para vermeye gerek yok. Ama yanında uzun bosch donmuş ürün kesme bıçağından al. Aldığım alet bu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassatura -- 22 Eylül 2014; 11:51:05 >

• Süsü püsü haricinde bunların çoğu aynı ürün.
  • bunların bazısında sucuk aparatı bazısında salça aparatı yok hepsi bir olan var mıdır? veya servisinde bunlar ayrı olarak blue house un ürünü için bulunabilir mi mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Arkadaşlar ben öyle önüme her gelen ürünü emin bir şekilde tavsiye etmem. Bu ürünü kayınbabam ve kaynım bu ürünlerin tamiratını yapan bir servisin tavsiyesi üzerine alıyor ve çok hızlı bir şekilde epey miktar eti kıyma yapıyorlar. Ürünü görünce çok beğendik anneme aldık bir tane o zaman ekstra indirim kampanya filan 180 gibi N11 den aldık ki 150 ye imkansız ondan iptal etmişlerdir. Sonra moulinex yukarıdaki sorunu çıkartınca bizde bir tane aldık ve sonra ablamada bir tane aldık. Ürün çok güzel ve sorunsuz. Çok kaliteli aman diyeyim ben moulinexi aldım pişman oldum, bu ürün cidden çok güzel. Moulinexi. iç merdaneyi hanım düşürüyor ucu kırılıyor sonra yeni merdane aldık onuda bıçak bildiğiniz eritti, bana diyorki siz takamamışsınız olurmu dedim bunu kullanamayacak ne var bir sürü kavga ettim sonra bunu aldım.

Merhaba ürün elime ulaştı , annem metal parçaları bulaşık makinesine atmış , geldiğinde pırıl pırıl metal renkli aksamlar koyu griye dönüştü.
    Şimdi bunu geri gönder diyor anlamadım boyamı sürmüşler sıcak suda çözünen ????

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.