Şimdi Ara

Kız 3-4 Gündür Soğuk Davranıyor.[HAZİN SON=>AYRILDIK](GELİŞME 30.06.2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
4.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kıza yol ver peşinden koşmazsa gel bul beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla mesaj atma . Kaçan kovalanir.ugrasma soyle mallarla ayrıl gitsin. Egosunu tatmin etmis sıkılmış anlasilan. Ayrl ama asla geri dönme. Hadi yolun açık olsun kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdaydım sonumuz ayrılık olmuştu hep ilk mesajı ben atardım 2-3 gün konuşmazdık yine ben atardım.Sakın ama sakın ilk mesajı sen atma kardeşim yaşım 30 küsür tecrübeyle sabit atma o mesajı.Umrunda değilmiş gibi davran.Arar sorarsa sana bir adım atmış demektir sana bir adım geldiyse sen ona 2 adım git.Ama sürekli ilk adımları sen atarsan emin ol sen kızın umrunda olmazsın seni sallamaz.Asla ama asla mesaj atma hatta böyle bir kişi olduğunu unut derim.Mesaj atarsa senindir atmazsa hiç senin olmamıştır klasik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 29 Haziran 2014; 15:05:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

aynı durumdaydım sonumuz ayrılık olmuştu hep ilk mesajı ben atardım 2-3 gün konuşmazdık yine ben atardım.Sakın ama sakın ilk mesajı sen atma kardeşim yaşım 30 küsür tecrübeyle sabit atma o mesajı.Umrunda değilmiş gibi davran.Arar sorarsa sana bir adım atmış demektir sana bir adım geldiyse sen ona 2 adım git.Ama sürekli ilk adımları sen atarsan emin ol sen kızın umrunda olmazsın seni sallamaz.Asla ama asla mesaj atma hatta böyle bir kişi olduğunu unut derim.Mesaj atarsa senindir atmazsa hiç senin olmamıştır klasik olarak

Her kelimeye katılıyorum hocam

• quote:

aynı durumdaydım sonumuz ayrılık olmuştu hep ilk mesajı ben atardım 2-3 gün konuşmazdık yine ben atardım.Sakın ama sakın ilk mesajı sen atma kardeşim yaşım 30 küsür tecrübeyle sabit atma o mesajı.Umrunda değilmiş gibi davran.Arar sorarsa sana bir adım atmış demektir sana bir adım geldiyse sen ona 2 adım git.Ama sürekli ilk adımları sen atarsan emin ol sen kızın umrunda olmazsın seni sallamaz.Asla ama asla mesaj atma hatta böyle bir kişi olduğunu unut derim.Mesaj atarsa senindir atmazsa hiç senin olmamıştır klasik olarak

kesinlikle. Test edildi onaylandı.
  • Bence ilk sor derdin ne falan diye ne sorunu varmış bilmek gerek ama fazla düşme üstüne baktın yine ayrı tavırlar sende sallama

• sorun neymiş onu öğren baktın saçma sapan bişey ayrılırsın kalır öyle
  • Hocam senden soğumaya başlamış belli ilk günki aşkı yaşıyamıyor yavaştan soğuyor ki
    ayrılık zor olmasın diye.Ayrılcaksınız %99 face onaylı hazırlanmaya başla acı ama gerçek
  • quote:

Öyle yapıcam zaten hocam.Yarına kadar müdde verdim kendime.Kesinlikle face'de online olsa bile yazmıyacam gün içinde yazdı yazdı yazmadı yarın sabah derdini sorarım diyorum yoksa sormıyım hiçmi mesaj atmayıp aramıyayım ne dersiniz?

• bence tam soğuk olmadan veya tam sıcak olmadan sıcak soğuk yani ılık davranıp sıcak olunca mı yoksa 4s mi olunca ilgisini çekmeye başarabilmene bak.ama sonra tutmazsa bir şey diyemiycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

Öyle yapıcam zaten hocam.Yarına kadar müdde verdim kendime.Kesinlikle face'de online olsa bile yazmıyacam gün içinde yazdı yazdı yazmadı yarın sabah derdini sorarım diyorum yoksa sormıyım hiçmi mesaj atmayıp aramıyayım ne dersiniz?

Yarına kadar falan müddet verme o müddeti sonsuz olarak tut kardeşim cidden sana tavsiyedir yaşanmıştır.Bende öyle 2-3 gün dayandım sonra dayanamadım sonum hüsran oldu.Hiç ama hiç mesaj atma umrunda olmasın tanımıyorsun şuandan itibaren öyle birini.Bak eğerki mesaj atarsan bu ilişkinin sonu ayrılıktır benden söylemesi.Ha o aradan 1 hafta sonra geçip atarsa da o kız senindir emin ol.Ama ilk mesajı atan ilk adımı atan şu dakikadan sonra asla sen olma.Anladığım kadarıyla hep sen atıyormuşsun zaten.Birazda onun atması lazım ilşkide herşey karşılıklıdır tek taraflı olmaz.Kıza karşı hiçbir adım atmamanı öneririm facede,instagramda vs. beğenme twitterda favori yapma retweet yapma o kıza karşı.Dediğim gibi hayatında o olmamış gibi davran.Whatsappdan mesajlaşıyorsanız eminim ki sen onun son giriş tarihine vs. de bakıyorsundur.Belki de o da seninkide bakıyordur.Sen profiline bakma başka arkadaşlarınla konuş genellikle çevrimiçi kalmaya çalış.Zaten bir süreden sonra bakıp bu çocuk hep çevrimiçi niye mesaj atmıyor triplerine girecek ve o atacaktır emin ol

• 1. yi yapacaksın tabi ki.

Sizin ilişki de çoğunda olduğu gibi sıkılma durumu var. Ne kadar çok görüşürseniz yüz yüze hariç, sosyal medya sms vs vs ile o kadar erken soğursunuz. Konuşacak hiç bir şey kalmaz bir yerden sonra, ne yaptığını ettiğini bilir ve merak etmez monoton gelir iki taraftan birine ki kıza da böyle gelmiş. Kendinden merak ettirmeye çalış, eğer ciddi şekilde merak ederse ilişkiyi devam ettirmeye çalış etmezse boş ver.
  • Adet donemi dostum bak ay sonra uc dört gun yanında nasılsın falan de kıza

• Hazırlan.Yakında şutlayacak seni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

Yarına kadar falan müddet verme o müddeti sonsuz olarak tut kardeşim cidden sana tavsiyedir yaşanmıştır.Bende öyle 2-3 gün dayandım sonra dayanamadım sonum hüsran oldu.Hiç ama hiç mesaj atma umrunda olmasın tanımıyorsun şuandan itibaren öyle birini.Bak eğerki mesaj atarsan bu ilişkinin sonu ayrılıktır benden söylemesi.Ha o aradan 1 hafta sonra geçip atarsa da o kız senindir emin ol.Ama ilk mesajı atan ilk adımı atan şu dakikadan sonra asla sen olma.Anladığım kadarıyla hep sen atıyormuşsun zaten.Birazda onun atması lazım ilşkide herşey karşılıklıdır tek taraflı olmaz.Kıza karşı hiçbir adım atmamanı öneririm facede,instagramda vs. beğenme twitterda favori yapma retweet yapma o kıza karşı.Dediğim gibi hayatında o olmamış gibi davran.Whatsappdan mesajlaşıyorsanız eminim ki sen onun son giriş tarihine vs. de bakıyorsundur.Belki de o da seninkide bakıyordur.Sen profiline bakma başka arkadaşlarınla konuş genellikle çevrimiçi kalmaya çalış.Zaten bir süreden sonra bakıp bu çocuk hep çevrimiçi niye mesaj atmıyor triplerine girecek ve o atacaktır emin ol

Hocam o kadar dayanırmıyım bilmiyorum ama elimden geldiğince gayret edicem.İlk zamanlarda sürekli o mesaj atıyordu sabahları rahat bırakmaz akşamda yatırmazdı arardı dediğim gibi son bir kaç gündür böyle ondan önce mesela gün içinde 5-6 saat mesajlaşmadığımız zaman napıyorsun falan diye mesaj atardı ama son bir kaç gündür tık yok.Hani bi derdi mi var anlayamadım bunu neden yapıyor bir türlü.Dün tüm gün yine mesaj atmamıştı ben attım iftara doğru anında cevap verdi 1-2 konu döndü öyle kaldı dünden beride yokuz işte.

EDİT:Hani bazı arkadaşlar bahsetmiş regl dönemi falan içimden diyorum mi acaba?ama ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 29 Haziran 2014; 16:05:51 >

• Eğer dayanamazsan kız sana yolu verecek ben söyleyeyim en başta.Biraz ulaşılmaz biraz gizemli olmalısın yoksa sonunuz hüsran.Dediğim gibi arkadaşlarınla ol oruçluysan sinemaya vs. git gez dolaş alışveriş yap avm lere gidip.Dayanamazsan sonunuz mağlum benden söylemesi
  • Dave Mustaine kullanıcısına yanıt
    Aynısını diycektim.Çat diye son vermektense bi sıkıntısı var mı diye sormanı öneririm.
  • iyi ihtimal kız seni kaybetmek ıstemedıgı ıcın seni kendıne baglamaya calısıyor olabılır yani kacan kovalanır taktıgını devreye sokmus olabılır arkadas tavsıyesı ıle fılan kotu ıhtımal kız senden sıkılmaya baslamıs oalbılır her ıkı turlude.o yazmadıkca yazmaman daha ıyı 2-3 gun oldu konusmadınız hıc 3. veya 4. gun ararsın(mesaj degıl) telde konusursun veya bulusalım surda dersın.yapabılecegın en ıyı sey bu.

yani ustune dusmemek.dusersen kacmaya baslar sonra durduramazsın.o yazana kadar veya 3-4 gun gecene kadar kendını oyala baska erkek veya kız arkadasların ıle yazıs.zaman gecır

hatta kanka elınde sana yazan veya arkadastan ote yazısabılecegın bır kız varsa onunla zaman gecır :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unkerr -- 29 Haziran 2014; 16:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unkerr

iyi ihtimal kız seni kaybetmek ıstemedıgı ıcın seni kendıne baglamaya calısıyor olabılır yani kacan kovalanır taktıgını devreye sokmus olabılır arkadas tavsıyesı ıle fılan kotu ıhtımal kız senden sıkılmaya baslamıs oalbılır her ıkı turlude.o yazmadıkca yazmaman daha ıyı 2-3 gun oldu konusmadınız hıc 3. veya 4. gun ararsın(mesaj degıl) telde konusursun veya bulusalım surda dersın.yapabılecegın en ıyı sey bu.

yani ustune dusmemek.dusersen kacmaya baslar sonra durduramazsın.o yazana kadar veya 3-4 gun gecene kadar kendını oyala baska erkek veya kız arkadasların ıle yazıs.zaman gecır

hatta kanka elınde sana yazan veya arkadastan ote yazısabılecegın bır kız varsa onunla zaman gecır :).

Hocam zaten geçen buluşmamızda anlaştık perşembe günü havuza gidicez bu hafta için istediği film vizyona giricek çıktığı gibi ona gidicektik hani elinde sonunda mesaj atar ama ne biliyim benim kafamı kurcalayan içimi kemiren şey neden son günlerde böyle!Neden neden neden neden!Ayrıca kafama koydum o ilk mesajı atmıyacam çok fena inada bindim,demin face'de dolanıyorum bi ara girdi sonra hemen çıktı.Keyfi bilir.

@PLAYEREG

• kadınlar şeytandır, bir kaç olasılık var;
    başka birini buldu senle ilgilenmiyor
    sıkıldı biraz nefes almak istiyor sabah akşam konuşmak boğar insanı
    seni deniyor mesaj atmazsam atacak mı diye

en yüksek olasılığı en üste yazdım yapman gereken 3 ila 5 gün boyunca hiç mesaj atma whatsappa face ye falan girme merak etsin yine mesaj yoksa mesaj at ve ne olduğu sor yine aynı şekilde davranır ve ertesi gün mesaj gelmezse o kızı unut

not: ilk mesajı kızlardan beklemek yanlış sürekli ilki siz atın demiyorum ama böyle zamanlarda kızdan ilki beklemek yanlıştır. normal zamanlarda koşmayın koşturun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.