Şimdi Ara

Kız 3-4 Gündür Soğuk Davranıyor.[HAZİN SON=>AYRILDIK](GELİŞME 30.06.2014) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
4.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

kadınlar şeytandır, bir kaç olasılık var;
    başka birini buldu senle ilgilenmiyor
    sıkıldı biraz nefes almak istiyor sabah akşam konuşmak boğar insanı
    seni deniyor mesaj atmazsam atacak mı diye

en yüksek olasılığı en üste yazdım yapman gereken 3 ila 5 gün boyunca hiç mesaj atma whatsappa face ye falan girme merak etsin yine mesaj yoksa mesaj at ve ne olduğu sor yine aynı şekilde davranır ve ertesi gün mesaj gelmezse o kızı unut

not: ilk mesajı kızlardan beklemek yanlış sürekli ilki siz atın demiyorum ama böyle zamanlarda kızdan ilki beklemek yanlıştır. normal zamanlarda koşmayın koşturun

Hocam dediğim gibi öncki mesajlarda da mesaj atmayı düşünmüyorum.Bu hafta için bir sürü planımız vardı sinema ya gitmek havuza gitmek gibi.Kaç günse kaç gün atmıyacam mesaj aramıyacağım da.İlk mesajı ilk zamanlarda sürekli o atardı ne oldu 3 gündemi değişti fikri ?

• quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

en yüksek olasılığı en üste yazdım yapman gereken 3 ila 5 gün boyunca hiç mesaj atma whatsappa face ye falan girme merak etsin yine mesaj yoksa mesaj at ve ne olduğu sor yine aynı şekilde davranır ve ertesi gün mesaj gelmezse o kızı unut

not: ilk mesajı kızlardan beklemek yanlış sürekli ilki siz atın demiyorum ama böyle zamanlarda kızdan ilki beklemek yanlıştır. normal zamanlarda koşmayın koşturun

Hocam dediğim gibi öncki mesajlarda da mesaj atmayı düşünmüyorum.Bu hafta için bir sürü planımız vardı sinema ya gitmek havuza gitmek gibi.Kaç günse kaç gün atmıyacam mesaj aramıyacağım da.İlk mesajı ilk zamanlarda sürekli o atardı ne oldu 3 gündemi değişti fikri ?

Bende şu an seninle aynı durumdayım, 3 günde değişti diyemeyiz de o değişim yavaş yavaş bir süredir sürüyormuş diyelim, ben senden 1 adım önde gidiyorum dediklerimi yaptım baktım durum aynı umursamıyorum ne hali varsa görsün ben bu duruma yaz psikolojisi diyorum yazın bir şeyler oluyor kadınlara bir özgür olmak istiyorlar bağlanmak falan olmuyor ama yaz dışında diğer aylar yok böyle bir sevgi ilk mesajı attığımı hiç hatırlamıyorum umursama dostum dediklerimi yap dönmezse boşver yapacak bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BrahmanS

quote:

Orijinalden alıntı: unkerr

iyi ihtimal kız seni kaybetmek ıstemedıgı ıcın seni kendıne baglamaya calısıyor olabılır yani kacan kovalanır taktıgını devreye sokmus olabılır arkadas tavsıyesı ıle fılan kotu ıhtımal kız senden sıkılmaya baslamıs oalbılır her ıkı turlude.o yazmadıkca yazmaman daha ıyı 2-3 gun oldu konusmadınız hıc 3. veya 4. gun ararsın(mesaj degıl) telde konusursun veya bulusalım surda dersın.yapabılecegın en ıyı sey bu.

yani ustune dusmemek.dusersen kacmaya baslar sonra durduramazsın.o yazana kadar veya 3-4 gun gecene kadar kendını oyala baska erkek veya kız arkadasların ıle yazıs.zaman gecır

hatta kanka elınde sana yazan veya arkadastan ote yazısabılecegın bır kız varsa onunla zaman gecır :).

Hocam zaten geçen buluşmamızda anlaştık perşembe günü havuza gidicez bu hafta için istediği film vizyona giricek çıktığı gibi ona gidicektik hani elinde sonunda mesaj atar ama ne biliyim benim kafamı kurcalayan içimi kemiren şey neden son günlerde böyle!Neden neden neden neden!Ayrıca kafama koydum o ilk mesajı atmıyacam çok fena inada bindim,demin face'de dolanıyorum bi ara girdi sonra hemen çıktı.Keyfi bilir.

@PLAYEREG
    Bunlara bakma belki kızın bi sıkıntısı derdi var çağır yüz yüze konuş öyle bi imkan yoksa ara ve sor. Baktın net bişeyler söylemiyor o zaman sende kesersin mesaj atmayı ama şimdi bişey bilmeden kendi kendine triplere girme.

• kanka kendı tecrubem :) ne kadar ıyı olursan ol onemlı degıl ne kadar sevdıgın vs politika gibi ilişkiyide yonlendırmek gerekıyo.okudugum yorumlara cogu arkadasta benım gıbı dusunuyor.sen eger elınden gelırse baska bır kızı ayartmaya calıs baska kızla sevgılı olmaya calıs bı bakmıssın 1 ay sonra bu kız senı sevıyor ve sevgılsınız :).suanda pesınden kossan ne olur sevgılı olursunuz.3-4 ay ılıskınız gıder sen mutssuz olursun o hıcbırsey hıssetmez ama sevgılısınızdır.4 ay sonunda ayrılırsınız kız arada bı sana yazar tekrar denesek mı fılan der.ama artık senın canın ıstemıyordur.

eger boyle olsun ıstemıyorsan ılgısız ol ha ılgısız olcaksam bu kadar nıye cabalıyorum.sevdıgıme sarılamıcaksam dıyorsun belkı ama eger su sıralar kızın ustune dusersen bosu bosuna uzulursun.4-5 ay sonra nıye ustune dustum dıye dızını doversın.

suanda yaptıgın sey dogru bence.kızla mesafelı kal o nasıl ıstıyorsa oyle olsun.baska arkadaslarınlada vakıt gecır cagırırsa yanına gıt cagırmazsada cok ustune dusme selam selam.bı bakmıssın 2 ay sonra ya sen benle hııc ılgılenmıyosun hıc bulusmak ıstemıyorsun der kı o zaman :) ıstedıgın kıvama gelmıstır.yani suan senin hissettigin gibi hissetmeye o zaman baslamıstır

• quote:

quote:

quote:

Bende şu an seninle aynı durumdayım, 3 günde değişti diyemeyiz de o değişim yavaş yavaş bir süredir sürüyormuş diyelim, ben senden 1 adım önde gidiyorum dediklerimi yaptım baktım durum aynı umursamıyorum ne hali varsa görsün ben bu duruma yaz psikolojisi diyorum yazın bir şeyler oluyor kadınlara bir özgür olmak istiyorlar bağlanmak falan olmuyor ama yaz dışında diğer aylar yok böyle bir sevgi ilk mesajı attığımı hiç hatırlamıyorum umursama dostum dediklerimi yap dönmezse boşver yapacak bir şey yok

Hocam dediğim gibi beklemekten başka çarem yok.Zaman

@unkerr

Hocam önceden ben yine gün içinde uzun süreler mesaj atmıyordum ama bi yerden sonra kendisi bana "sen beni sevmiyorsun benle ilgilenmiyorsun" gibisiden naz yapıyordu e şimdi ne oldu ben onu anlamış değilim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam dediğim gibi beklemekten başka çarem yok.Zaman

@unkerr

Hocam önceden ben yine gün içinde uzun süreler mesaj atmıyordum ama bi yerden sonra kendisi bana "sen beni sevmiyorsun benle ilgilenmiyorsun" gibisiden naz yapıyordu e şimdi ne oldu ben onu anlamış değilim.
    kız bana soguk davranacak onu hemen kovarım yanımdan git başka kız bul ugraşmayın böyle dengesizlerle zaten kızlar çoçuk gibi olmuşlar agızlarına kürekle vuracan bunlara

• o zaman durumlar degısebılır hoca kız sıkılmıs olabılır hep aynı konusmalardan hep aynı bulusmalardan sıkılmıs oldugundan ıse ıyı gene can getırırsın basıt seylerle veya senden uzakta kalınca daha cok sıkıldıgını fark eder yanı bu ıyı hıtımalde.eger baskasına buna yavsıyorsa senden daha ılgınc gelıyor oalbılır onunla konusmak takılmak bu kotu ıhtımal veya aklında bırı vardır onudusunuyordur.yani 2.secenek kotu hocam o zaman tekrar kızı etkılemek ıcın degısık aktiviteler yapman lazım.yani kızı sen bızden daha ıyı tanıyorsundur.veya kızın yakın arkılerını fılan tanıyorsan.gununu nasıl gecrıdıgını ogrenebılırsen bır yerlere varabılırsın.yani gezıp tozuyorsa bol bol.sıkılmıstır rutınlıkten ve yeni biri ya vardır yada yeni biri olucaktır bu duruma dikkat etmek gerke hoca cabalamak gerek eger boyleyse.

eger az gezıyorsa veya her zaman kı(cok gezıyor) gibi rutın takılıyorsa her zamankı kısılerle gıttıgı doalstıgı kımseler korkcak bır durum yok.daha oncekı konusmalarımızdakı gıbı nefes alınca gerı doner senle daha mutlu oldugunu fark eder.sonucta okuzluk yapmıyorsun bıraz agırdan alıyorsun o kadar bulusmalar vs devam edıyor ılıskı ates alır(iyi anlamda):)

• kız senin yanında 4 kişi ile daha konuşuyordur, gözden çıkarılmış olabilirsin, belki de zengin bir çocukla tanışmıştır o.
  • Olm kiz deger veriyosa seviyosa eninde sonunda dönüyo ve döndüğünde eskisinden daha iyi oluyosunuz ayrica sen bu kiza fena baglanmissin gecmis olsun abin olarak cok iyi anladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Switch-

Olm kiz deger veriyosa seviyosa eninde sonunda dönüyo ve döndüğünde eskisinden daha iyi oluyosunuz ayrica sen bu kiza fena baglanmissin gecmis olsun abin olarak cok iyi anladim.

Geçen seneden beri seviyordum zaten bu sene kendisi geldi deneyelim dedi ve ilk zamanlarda gayet iyiydi ve çok iyi anlamışsın kş hocam kızı çok seviyorum.Geri döner mi bilmem ama daha kesin birley de konuşmadık dün gece son mesajlaşmamızdan beri haber alınamıyor bene yazmamayı düşünüyorum hocam nereye kadar giderse ilk mesajı ben atmıyacam.

@unkerr hocam kı çok gezen birisi değil bi ablası var bunca zamandır tanıdığıma göre ablam der başka bişey demez yedikleri içtikleri ayrı gitmez yani o derece.Onun dışında arkadaşları çağırmadığı sürecede çıkmaz dışarı ablasıyla bir yere gitmeyecekse tabi.

• Ne olup bittigini sor, mirin kirim yaparsa koy tekmeyi hic çekemem. Sıkılmış sanirim senden..

• quote:

Orijinalden alıntı: IznGala

Ne olup bittigini sor, mirin kirim yaparsa koy tekmeyi hic çekemem. Sıkılmış sanirim senden..
    Böyle konular açmamak için manita yapmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: R2.Sheva

Ne olup bittigini sor, mirin kirim yaparsa koy tekmeyi hic çekemem. Sıkılmış sanirim senden..

Yok hocam o arayıp mesaj atana kadar ne arıyacam nede mesaj atıcam ilk adımı atmıyacam bana meaaj attığında sorarım kendisine neden böyle olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

yaş kaç 15 yaşındaki ergenler yapıyor bu dediklerini

Hacı ben de 15 yaşındayım yapmıyorum fakat çevremdekiler yapıyor. Tamamen haklısın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R2.Sheva

Yok hocam o arayıp mesaj atana kadar ne arıyacam nede mesaj atıcam ilk adımı atmıyacam bana meaaj attığında sorarım kendisine neden böyle olduğunu.

Kardes senin yaşadığın şeylerin aynısını yaşadım. Sonu ayrılık üstüne aldatmayla bitti.cok uyanık olmanı tavsiye ederim. Erkek adam ozlemez ozlettirir. Ben bitirdim suan rahatim. 1 ay acı çektim. Iyikide ayrilmisim diyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saymın diyorki -- 29 Haziran 2014; 19:16:32 >

• Aynı sorun bendede vardı ilişkimin 2. 3. ayında sürekli böyle bir triplere giriyordu bende miktir git senle mi uğraşcam dedim 1 saat sonra seni seviyorum diye mesaj attı. Kısaca diyeceğim ipleme sakın.

Edit: Sevgilimle 1 ay önce tamamen ayrıldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wargnerm06 -- 29 Haziran 2014; 19:26:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Switch-

Olm kiz deger veriyosa seviyosa eninde sonunda dönüyo ve döndüğünde eskisinden daha iyi oluyosunuz ayrica sen bu kiza fena baglanmissin gecmis olsun abin olarak cok iyi anladim.

Geçen seneden beri seviyordum zaten bu sene kendisi geldi deneyelim dedi ve ilk zamanlarda gayet iyiydi ve çok iyi anlamışsın kş hocam kızı çok seviyorum.Geri döner mi bilmem ama daha kesin birley de konuşmadık dün gece son mesajlaşmamızdan beri haber alınamıyor bene yazmamayı düşünüyorum hocam nereye kadar giderse ilk mesajı ben atmıyacam.

@unkerr hocam kı çok gezen birisi değil bi ablası var bunca zamandır tanıdığıma göre ablam der başka bişey demez yedikleri içtikleri ayrı gitmez yani o derece.Onun dışında arkadaşları çağırmadığı sürecede çıkmaz dışarı ablasıyla bir yere gitmeyecekse tabi.

Bak kardesim kizin ustune dustukce mutlu ettikce sana baglancak diye bisey yok zor gelcek ama biraz kendi haline birakmak en iyisidir cunku seni cok sevmesi yetmez senin degerini anlamasi lazim sen cok ustune dusersen hevesi kacar kendini hint kumaşı sanar gözü disari kayar yani dengeyi cok iyi ayarlaman lazim genelde normal ama bazi zamanlar onu mutlu etmen gerekir aklina takilan sorular olursa pm atsan yeter elimden geleni yapmaya calisirim

• pythondan kızı sıfırla

GIRL_HOST = 'smtp.SERVER.com'
    GIRL_HOST_USER = 'BuuReN'
    GİRL_HOST_PASSWORD = 'PARAS'
    DEFAULT_FROM_GİRL = 'GİRLSAVED'
    GİRL_PORT = 587
    GİRL_USE_TLS = True
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unkerr

iyi ihtimal kız seni kaybetmek ıstemedıgı ıcın seni kendıne baglamaya calısıyor olabılır yani kacan kovalanır taktıgını devreye sokmus olabılır arkadas tavsıyesı ıle fılan kotu ıhtımal kız senden sıkılmaya baslamıs oalbılır her ıkı turlude.o yazmadıkca yazmaman daha ıyı 2-3 gun oldu konusmadınız hıc 3. veya 4. gun ararsın(mesaj degıl) telde konusursun veya bulusalım surda dersın.yapabılecegın en ıyı sey bu.

yani ustune dusmemek.dusersen kacmaya baslar sonra durduramazsın.o yazana kadar veya 3-4 gun gecene kadar kendını oyala baska erkek veya kız arkadasların ıle yazıs.zaman gecır

hatta kanka elınde sana yazan veya arkadastan ote yazısabılecegın bır kız varsa onunla zaman gecır :).

Hocam zaten geçen buluşmamızda anlaştık perşembe günü havuza gidicez bu hafta için istediği film vizyona giricek çıktığı gibi ona gidicektik hani elinde sonunda mesaj atar ama ne biliyim benim kafamı kurcalayan içimi kemiren şey neden son günlerde böyle!Neden neden neden neden!Ayrıca kafama koydum o ilk mesajı atmıyacam çok fena inada bindim,demin face'de dolanıyorum bi ara girdi sonra hemen çıktı.Keyfi bilir.

@PLAYEREG
    Aldatıyor ya da senden sıkıldı

• Yasini yazsaydin iyiydi,tecrubelerime gore yolun sonu gozukuyo sana

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.