Şimdi Ara

Kız 3-4 Gündür Soğuk Davranıyor.[HAZİN SON=>AYRILDIK](GELİŞME 30.06.2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
4.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aylık bi ilişkim var ilk başlarda çok iyiydi herşey yolundaydı fakat şu don 3-4 gündür kızın umrunda değilim gibi ve bu durum benim inanılmaz canımı sıkıyor.Önceden sabaha kadar konuşur mesajlaşırken şimdi tüm gün hiç mesaj aymıyor.Bende inada bindim bende atmama kararı aldım.Siz olsanız ne yaparsınız dostlar.

2 seçenek var;

=>Hiiç umrumda değilmiş gibi yapıp tüm gün arayıp sormuyacam iisterse 2 gün olsun yine aramıyacam.
    =>İlk mesajı ben atıcam (dün ki yaptığın gibi.)Bi sıkıntın falan mı var neden böyle yapıyorsun diye konuşucam.

Siz yerimde olsanız ne yapardınız?

30.06.2014

Sahur'da İsmim ile hitap eden mesaj attı.Bende "?" yazdım.O dakikadan sonra yaklaşık 7-8 saattir ses seda yok.Gelişmeleri aktarıcam...

>>>>30.06.2014 SAAT:16:39 <<<

Güzel bir şekilde arkadaş kalmak istediğini hayal ettiğim şekilde bir sevgili olmadığımı olamadığımı ama yinede beni çok sevdiğini söyledi ve resmi olarak bitti.Geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 30 Haziran 2014; 16:54:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunlara yüz vermeye gelmez kardeş bi an basar sana tekmeyi
  • Gerçek aşk bu değil.

• Yol ver gitsin

• yaş kaç 15 yaşındaki ergenler yapıyor bu dediklerini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bikmis senden o sana yol vermeden sen ver.

• 1.secenek en mantiklisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Direk salla o kızı işin olmasın öyle tiplerle ciddiyim yaşadım bunun gibi şeyleri sonu iyi bitmiyor genelde.

• =>Hiiç umrumda değilmiş gibi yapıp tüm gün arayıp sormuyacam iisterse 2 gün olsun yine aramıyacam.

Zamanında bende yaptım dediğini hep ilk mesaj atan ben oldum tabi kızda havalandı . Sensiz yaşayamam mesajı verme kıza tam tersi bana karı mı yok lan mesajı ver yani anlayacağın fazla takma bırak o koşsun peşinden
  • Ayril gitsin bu kafadaki kizlardan uzak durucaksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara bakma sen sor bi sıkıntı neymiş kafanda ilerde soru kalmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

1 aylık bi ilişkim var ilk başlarda çok iyiydi herşey yolundaydı fakat şu don 3-4 gündür kızın umrunda değilim gibi ve bu durum benim inanılmaz canımı sıkıyor.Önceden sabaha kadar konuşur mesajlaşırken şimdi tüm gün hiç mesaj aymıyor.Bende inada bindim bende atmama kararı aldım.Siz olsanız ne yaparsınız dostlar.

2 seçenek var;

=>Hiiç umrumda değilmiş gibi yapıp tüm gün arayıp sormuyacam iisterse 2 gün olsun yine aramıyacam.
    =>İlk mesajı ben atıcam (dün ki yaptığın gibi.)Bi sıkıntın falan mı var neden böyle yapıyorsun diye konuşucam.

Siz yerimde olsanız ne yapardınız?

Kaybetmek istemiyosan gurur yapma hocam sen üzülürsun sonra ama kiz bitirdiysede bitmiştir zaten boşa uğraşırsin ama senin yerinde olsam msj atardim

• Sakın msj atıyım deme hatta o msj atmadan atma. Yoksa hep kazığı sen yersin

• Bence sen onun yedegiydin bir sekilde birlikte oldu senle simdi asil kisiler tavirlarini kiza karsi degistirdiyse onlara yonelmis olabilir

• Kız 3-4 güne ayrılalım mesajı atacak zaten
  • hahahah tabi ki üstüne gitmeyeceksin... yoksa işler sarpa sarar , kendini yüksek görür , triplerin ardı arkası gelmez.
  • Ara konuş son günlerde soğuksun bi sorun mu var diye. Başka bi sorunu da olabilir. Baktın olacak gibi değil yolu ver gitsin.

• Normal olarak once bi sor sikintisi neymis. Kil tuy yaparsa kararini sen verirsin.

• Salla gitsin moruk bu kızdan hayır gelmez

• 1 aylık bi ilişkim var
    Bundan sonrasını okumadım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.