Şimdi Ara

Kız 3-4 Gündür Soğuk Davranıyor.[HAZİN SON=>AYRILDIK](GELİŞME 30.06.2014) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
2
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Ben yazmamaya karar verdim hocam konuşana kadar konuşmayacam ister 2 isterse 3 gün olsun yazmıyacam arayıp mesajda atmıyacam.Yukarda arkadaşlar seviyorsa illaki mesaj atar demişlerdi bu gece sahurda mesaj attı ama gerisi yok bakalım gün içinde neler olucak zamana bıraktım zaman ne getiricek bekliyorum...

@Ersin ExE

Ya oda aynısını düşünürse ? Seviyorsa mesaj atar derse ? Kızların yapısında vardır böyle davranmak belli dönemlerinde , özel günlerde böyle olabiliyorlar. iyi birşey demiyorum ama malesef oluyorlar işte. Çok üstüne git,onsuz yaşayamayacağını belli et demiyorum. Hatta tam tersini yap. Fakat öncelikle mutlaka konuş bir sorunu olabilir,sıkıntısı olabilir o yüzden mesaj atmıyor olabilir. Güzelce konuş neden böyle davranıyorsun, sorun mu var de. Eğer yok konşmak istemiyorm vs gibi cümleler kurarsa mesaj atma. Sen istediğinde mesaj at konşlm de. Aşk'ta yapılacak en son şey gururdur.
    4 yıla yaklaşan ilişkim var bizde zamanında zor günler atlattık. Ne o nede ben gurur yaptık sonuç : şuanda mutluyuz.

Edit: Burda başkasıyla çıkmaya başlamıştır,ayrıl gitsin gibi yorum yazanların çoğu Asosyal insanlar. Ben 1-2 ay önce kız arkadaşımın bana yaptığı hediyeyi burada paylaşmıştım. Nasıl olsa ayrılacaksınız, geçici heves gibi yorum yazanlar oldu gerisini sen düşün. Burada yazılan çoğu şeyi dikkate alma derim. Yinede sen bilirsin tabii ki. Mutlu olursunuz umarım.

Hocam çok güzel yazmışsın ellerin dert görmesin.Zaten üstte de bazı arkadaşlar regl döneminden bahsetmiş hani belki bi ihtimal ama bu hafta havuza gidicektik bugün fitness'a başlıyor kendisi.Ben sevdiğine eminim 1 hafta önceki kız ile şimdiki kız arasında dağlar dünyalar kadar fark var.Gecenin 4 ünde X(ismim ) diye mesaj attı bende "?" yazdım sonrada bişey yapmadım hani burdaki amacınıda anlamış değilim.Dediğin gibi burdaki çoğu ayrılacaksınız diyen kişiyi takmıyorum çoğu reşit olmuş yada reşit olmaya yakın insanlar ama hayatlarında eminimdirki 1 kere bile sevgilisi olmamıştır.Samimiyetin ve içenliğin için bir kez daha teşekkür ederim hocam saolasın...

Rica ederim. Mutluluklar Umarım düzelir aranız.

• Kıza ''Ayrılıyoruz.'' diye mesaj atıyorsun. Ve olacakları izliyorsun dostum.

4S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Kıza ''Ayrılıyoruz.'' diye mesaj atıyorsun. Ve olacakları izliyorsun dostum.

4S

Yemez + mesaj atıp aramıyacam nereye kadar gidiyorsa gitsin böyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Kıza ''Ayrılıyoruz.'' diye mesaj atıyorsun. Ve olacakları izliyorsun dostum.

4S

Yemez + mesaj atıp aramıyacam nereye kadar gidiyorsa gitsin böyle...

Yemez derken? Senin bu işi yapmaya mı yemez. Yoksa kız bunu mu yemez?

Eğer kız bunu yemez diyorsan yiyecek bir şey yok ayrılacaksın kızdan, sakın kendini kaptırıp gitme. Tipik kız numaraları aşık edip peşinden koşturup egoyu tavana vurdurma çabaları.

Böyle kızdan hayır gelmez, zaten benim bahsettiğim gibi bir kızsa devreleri yanacak ve peşinden koşacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightr

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Ben yazmamaya karar verdim hocam konuşana kadar konuşmayacam ister 2 isterse 3 gün olsun yazmıyacam arayıp mesajda atmıyacam.Yukarda arkadaşlar seviyorsa illaki mesaj atar demişlerdi bu gece sahurda mesaj attı ama gerisi yok bakalım gün içinde neler olucak zamana bıraktım zaman ne getiricek bekliyorum...

@Ersin ExE

Ya oda aynısını düşünürse ? Seviyorsa mesaj atar derse ? Kızların yapısında vardır böyle davranmak belli dönemlerinde , özel günlerde böyle olabiliyorlar. iyi birşey demiyorum ama malesef oluyorlar işte. Çok üstüne git,onsuz yaşayamayacağını belli et demiyorum. Hatta tam tersini yap. Fakat öncelikle mutlaka konuş bir sorunu olabilir,sıkıntısı olabilir o yüzden mesaj atmıyor olabilir. Güzelce konuş neden böyle davranıyorsun, sorun mu var de. Eğer yok konşmak istemiyorm vs gibi cümleler kurarsa mesaj atma. Sen istediğinde mesaj at konşlm de. Aşk'ta yapılacak en son şey gururdur.
    4 yıla yaklaşan ilişkim var bizde zamanında zor günler atlattık. Ne o nede ben gurur yaptık sonuç : şuanda mutluyuz.

Edit: Burda başkasıyla çıkmaya başlamıştır,ayrıl gitsin gibi yorum yazanların çoğu Asosyal insanlar. Ben 1-2 ay önce kız arkadaşımın bana yaptığı hediyeyi burada paylaşmıştım. Nasıl olsa ayrılacaksınız, geçici heves gibi yorum yazanlar oldu gerisini sen düşün. Burada yazılan çoğu şeyi dikkate alma derim. Yinede sen bilirsin tabii ki. Mutlu olursunuz umarım.

Eros geldi dağılın

İnsanlara ümitsizlik , gurur, kibir vermekten iyidir eros olmak.(Hernekadar eros olmasamda)

• tamam bana sonucu haber verir misin veya pm at zahmet olmazsa
  • Mansur Ark-Gazla Gitsin dinle

• Forumda yeni moda oldu bu işlerde. Flash tv ye çevirdiniz la burayı.

*Çıkma teklifi edicem nasıl ediyim?

*Kız arkadaşım soğuk davranıyor ne yapmalıyım?

*Kız arkadaşımla ayrıldık,şimdi ben napıcam?
  • gg
  • Hazin UP...
  • senin özel hayatından bana ne
  • Sağlık olsun hocam. Unutmaya çalışma daha çok acı çekersin alışırsın zamanla.
  • quote:

1 aylık bi ilişkim var ilk başlarda çok iyiydi herşey yolundaydı fakat şu don 3-4 gündür kızın umrunda değilim gibi ve bu durum benim inanılmaz canımı sıkıyor.Önceden sabaha kadar konuşur mesajlaşırken şimdi tüm gün hiç mesaj aymıyor.Bende inada bindim bende atmama kararı aldım.Siz olsanız ne yaparsınız dostlar.

2 seçenek var;

=>Hiiç umrumda değilmiş gibi yapıp tüm gün arayıp sormuyacam iisterse 2 gün olsun yine aramıyacam.
    =>İlk mesajı ben atıcam (dün ki yaptığın gibi.)Bi sıkıntın falan mı var neden böyle yapıyorsun diye konuşucam.

Siz yerimde olsanız ne yapardınız?

30.06.2014

Sahur'da İsmim ile hitap eden mesaj attı.Bende "?" yazdım.O dakikadan sonra yaklaşık 7-8 saattir ses seda yok.Gelişmeleri aktarıcam...

>>>>30.06.2014 SAAT:16:39 <<<

Güzel bir şekilde arkadaş kalmak istediğini hayal ettiğim şekilde bir sevgili olmadığımı olamadığımı ama yinede beni çok sevdiğini söyledi ve resmi olarak bitti.Geçmiş olsun...

Bir arkadaşınla anlaş. Kızın evinin kapsını çalsın hırsız rolü yapsın sende bir döner bıçağı al eline.Sonra dal evin içine kızı korumaya çalış. Samuraylık yapayım derken bir yerlerini kes sonra arkadaşını dövmüş gibi yap ama kaçsın arkadaşın sonra. Sonrası işte sabit kız seni kahraman olarak görsün geri dönsün. Çok masraflı ama değmez bence onun yerine arkadaşlarına pis pis mesajlar kız hakkında sonra kızdan tiksinsinler ondan. İNTİKAM TATLIDIR!!!!!!!

• Klasik Türk kızı. Salla uğraşmaya değmez.
  • seviyorum ama hayalimdeki değilsin

bu ne yaman çelişkidir

• Arkadas sana sen ayril dedik soz dinlesen simdi o kopek gibi hirsindan pesinden kosuyor olacakti

• Sağlık olsun hocam.
  • oncelıkle gecmıs olsun.kanka kızı gerı kazanmak ıcın hemen onu unutup baskasıyla cıkmaya baslarsan o kızı mutlu edersen kıskanıp gerı donebılır.ama gerek yok.akısına bırakmak en dogrusu olmuorsa olmuyordur.sen sevıyorsun fakat neden bılmıyorsun sadece onsuz olmaz gıbı gelıyo anlıyorum fakat ona oyle gelmıyor onada oyle gelmesı onemlı bence yoksa ılıskıde hep kosan az sevılen mutsuz olan kısı olursun.

arkadaslarında dedıgı gıbı kızı dunyada en cok seven sensın belkı bı dedıgını 2 etmıcek tek kısısın belkı ama o bunu suan onemsemıyor.cunku cekıcılıgın yok cok fazla basıtsın kanka.(bende aynı hatayı yaptım zamanında suandada sevgılım yok zaten)tam olarak nasıl elde edersın elınde tutarsın bılmıyorum.sevmesen kızı elınde tutarsın onu bılıyorum.sevıyorken sevmıyormus gıbı davranıp kızla cıkmanın mantıgı ne onuda cozemedım zaten.o yuzden hıc kımseyı sevmeyıp vurusuna bakmak en ıyısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

gg

GG
  • ayrılık hamlesini senin yapman lazımdı joe. al şimdi altta kaldın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.