Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞ,HAYALLER VE HAYAL KIRIKLIKLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MaviGece

Erkeği ortadan kaldırısan sorun kalmaz...

Mesajımı geri alıyorum..(vicdan azabı duydum mesajı bir daha okuyunca)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanersari
    Peki nasıl yapıcam bunu yani ne söyliycem daha önce hiç söylemedim ama acayip aşığım ben bu kıza çok seviyorum.Öyle pat diyede sana aşığım denmez herhalde bir usulü adabı vardır değil mi?işte ben onu bilmiyorum...söylemek istiyorum çünkü sonra çok üzülürüm biliyorum.ne yapayım yazarakmı söylesem yoksa karşıma alayıp konuşayımmı yoksa telefondamı söyleyeyim lütfen yardımcı olun ne bela hastalıkmış bu aşk...

yedirtme şimdi üslubunu, türk kadınları nezaketten anlamaz, terslendikçe hoşuna gider. hiç çekinmeden söyle; ''sen ona aşıksan bende sana aşığım'' de!!.
    ''olmaz'' dersede, ''iyi sürün peşinde o zaman'' de..
    merak etme hiç üzülmezler..
    düşünüp doğrusunu bulacaktır, genç kızların görüntü aşkı vardır genelde. buda onun gibi bişeydir.

• quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

quote:

Peki nasıl yapıcam bunu yani ne söyliycem daha önce hiç söylemedim ama acayip aşığım ben bu kıza çok seviyorum.Öyle pat diyede sana aşığım denmez herhalde bir usulü adabı vardır değil mi?işte ben onu bilmiyorum...söylemek istiyorum çünkü sonra çok üzülürüm biliyorum.ne yapayım yazarakmı söylesem yoksa karşıma alayıp konuşayımmı yoksa telefondamı söyleyeyim lütfen yardımcı olun ne bela hastalıkmış bu aşk...

yedirtme şimdi üslubunu, türk kadınları nezaketten anlamaz, terslendikçe hoşuna gider. hiç çekinmeden söyle; ''sen ona aşıksan bende sana aşığım'' de!!.
    düşünüp doğrusunu bulacaktır, genç kızların görüntü aşkı vardır genelde. buda onun gibi bişeydir.

• adamın suçu yok bence kızı öldür...
  • quote:

quote:

Arkadaşım anladımda ben şunu istiyorum hem benim ona aşık olduğumu anlasın ama samimi arkadaşlığımızda bitmesin.bunun bir formülü varsa bunu söyleyin.teşekkürler.

• bence bi basın açıklaması yap kurtul:

"Bu kız geride kaldı,ypcak bieşy yok...önümüzdeki kızlara bakıcaz":)

şaka bi yana bence o kızdan hemen uzaklaş yoksa sürünürsün.Ben bu hataya düştüm ve 3 yılımı boşa harcadım.

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood -- 29 Kasım 2005, 19:34:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironblood

bence bi basın açıklaması yap kurtul:

şaka bi yana bence o kızdan hemen uzaklaş yoksa sürünürsün.Ben bu hataya düştüm ve 3 yılımı boşa harcadım.

kolay gelsin

ama söyleyip sonra uzaklaşsam daha iyi olmazmı yada belki kız ben söyleyeyim diye bilerek yapıyorsa olamazmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

quote:

quote:

aynen katılıorm çat diye söle kurtul ve iki ihtimal var..

1.sözkonusu kız neye uğradıını şaşırır ve sana aşık olur..bu iyimser ihtimalimiz

2.sözkonusu kız, seni bir arkadaş olarak gördüğünü söyler..sen bu durumu önceden tahmin etsen bile o an yaşayacaın şokun etkisinden bi süre kurtulamazsın...sonra üstteki arkadaşın söledii gibi "ii o zaman sürün onun peşinde" etkisini verecek bişe sölersin..sonra da ya tamamen kopuş ya da bi ilişkiye doğru giden süreci "bundan sonra seni görmek istemiyorum" tadında bi lafla başlatırsın...

tabi bunu çabuk yap çünkü diğer eleman devreye girerse ikisini de öldürmek zorunda kalabilirsin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ironblood

bence bi basın açıklaması yap kurtul:

kolay gelsin

ama söyleyip sonra uzaklaşsam daha iyi olmazmı yada belki kız ben söyleyeyim diye bilerek yapıyorsa olamazmı?

olur tabi,hatta daha iyi bile olur.önemli olan senin bu durumdan çıkman,rahatlaman...ne yaparsan yap ama bu durumdan kurtulmak için bir adım at..çünkü acı çekmekten başka bişey vermez bu durum sana

• Evet önündeki maçlara bakarsın artık...

Ben niye kimseye aşık olamıyorum yafs??
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Evet önündeki maçlara bakarsın artık...

aha benim hem cinsim
  • kızın o çocukla öpüştüğünü, sıcak zamanlar geçirdiğini düşün ve sonra ondan en kısa yoldan nefret et gerisini boşver ve sende bunları yapıcağın bir kız bul ve mutlu ol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

aha benim hem cinsim

Yaa bu Hem cinsim kelimesine kopuyorum yaa Çok komik geliyo nedense

Mrbezgin abi sende öldürmüşün ortalığı yaa öle bişey söylemişinki Kızı onunla hayal et derken kendin hayal kuruyodun galiba Şaka Şaka

• quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

aha benim hem cinsim

Yaa bu Hem cinsim kelimesine kopuyorum yaa Çok komik geliyo nedense

Mrbezgin abi sende öldürmüşün ortalığı yaa öle bişey söylemişinki Kızı onunla hayal et derken kendin hayal kuruyodun galiba Şaka Şaka

sen gül diye yazdım zaten

normalde hiç kullanmam

• Benim yeni bir üye olduğumu düşünerek yazdığın için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Benim yeni bir üye olduğumu düşünerek yazdığın için teşekkürler.

yeni üyeler baş tacımız "feyk" olmadıkları sürece
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım anladımda ben şunu istiyorum hem benim ona aşık olduğumu anlasın ama samimi arkadaşlığımızda bitmesin.bunun bir formülü varsa bunu söyleyin.teşekkürler.

kız bunu anladığında ortada bir samimiyet kalmaz. Eğer o da bişeyler hissediyorsa zaten belli eder. İlerde o arada ki fazla samimi olmadığınız zamanı telafi edersiniz

• Hakkaten yeni üyeyim önceden başka forumlara takılırdım . Turkforum ,Forumtr , İdo Filan yane Feyk değil ...
  • Git açık açık konuş ama kesinlikle yüzüne söyle,kendine güven çık karşısına döktür içinde ne varsa

Hiç kimseyide dinleme!! Etrafında hödükler olacak ve bunlar "abi kabul etmez seni bırak hiç olmazsa dostluğunuz bozulmaz" diyecekler

Takma bunları bence git açık açık söyle ve alttaki metni oku okuda ibret al...

10. Sınıf
    İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum... ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
    11. Sınıf
    Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
    Son Sınıf
    Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve "çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7. sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadaş" olarak. Ve partiye birlikte gittik, o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana "hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini" söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
    Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı...
    Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
    Aradan yıllar geçti...
    Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum... evet artık evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatına girmesini izledim, başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve "nikahıma geldin teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
    Yıllar çok çabuk geçti...
    Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı... Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi...
    "Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Keşke bana beni bir kez sevdiğini söyleseydi..."

• walla çok bilindik bihikaye ama tam ibretlik bence bilmeyen arkadaşlara....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.