Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞ,HAYALLER VE HAYAL KIRIKLIKLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya senin ona karşı ilgin olup oladığını sınamaya çalışıyorsa.Belki bekledi uzun süre senden bi icraat gelmeyince bu yola baş vurdu kim bilir.Bu kızları anlamak zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackcurse

quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Git açık açık konuş ama kesinlikle yüzüne söyle,kendine güven çık karşısına döktür içinde ne varsa

Hiç kimseyide dinleme!! Etrafında hödükler olacak ve bunlar "abi kabul etmez seni bırak hiç olmazsa dostluğunuz bozulmaz" diyecekler

Takma bunları bence git açık açık söyle ve alttaki metni oku okuda ibret al...

10. Sınıf
    İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum... ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
    11. Sınıf
    Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
    Son Sınıf
    Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve "çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7. sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadaş" olarak. Ve partiye birlikte gittik, o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana "hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini" söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
    Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı...
    Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
    Aradan yıllar geçti...
    Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum... evet artık evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatına girmesini izledim, başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve "nikahıma geldin teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
    Yıllar çok çabuk geçti...
    Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı... Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi...
    "Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Keşke bana beni bir kez sevdiğini söyleseydi..."

ıyy bu hikaye de ben internetle tanıştıgım gunden beri dolaşıyo ortalıkta yeter yaw

Evet bende okumuştum bunu çok güzel.hatta kza göndereyim dedim.Arkadaşlar kimse aşık olmasın kimseye tavsiye etmiyorum.hiç sanıdığı kadar güzel değil acılar içinde kıvranıyosun kendimi yedim bitirdim söyleyemedim.şimdi kıza sana aşığım diye uzun bir mail yazdım bir türlü elim send tuşuna gitmiyor....

• valla arkadsım benım de gıtmemıstı zamanında
    hatta telefonumda taslaklarda kayıtlıydı mesaj....

bı hafta durdu sonra sılmıstım...
    ardından bır gaz aldım bı yerden..

ne olcaksa olsun dedım...

ve yazdım...
    ----------------
    ben senden hoslanıyorum. ve bunu senınde bılmenı ıstıyorum. bu durum tek taraflı oldukca bana acı verıyor.. eger sende aynı duygulara sahıpsen bırlıkte karar verelım.. eger degılsen. bıleyım.. ıcımdekı bu hıslere son vereyım.. -----------------

bunu cek gıtsın.. anlayıslı kız ıse.. arkadaslıgınız bıle bozulmaz.. o senın duygularına son verdıgını sanır ama oysa.. devam eder gıder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

valla arkadsım benım de gıtmemıstı zamanında
    hatta telefonumda taslaklarda kayıtlıydı mesaj....

bı hafta durdu sonra sılmıstım...
    ardından bır gaz aldım bı yerden..

ne olcaksa olsun dedım...

ve yazdım...
    ----------------
    ben senden hoslanıyorum. ve bunu senınde bılmenı ıstıyorum. bu durum tek taraflı oldukca bana acı verıyor.. eger sende aynı duygulara sahıpsen bırlıkte karar verelım.. eger degılsen. bıleyım.. ıcımdekı bu hıslere son vereyım.. -----------------

bunu cek gıtsın.. anlayıslı kız ıse.. arkadaslıgınız bıle bozulmaz.. o senın duygularına son verdıgını sanır ama oysa.. devam eder gıder..

Aslında birine sevdiğini söyleyince niye kızsınki bir kızda bana sana aşığım demişti ben hiç kızmamıştımki hatta çok hoşuma bile gitmişti ve hem hala görüşüyorum bu kızla hala arkadaşım.Ama kızlarda benim düşündüğüm gibi düşünürmü bilmiyorum.yani vay benim arkadaş bildiğim bana karşı neler hissediyormuş demesinden ve benimle defteri tamamen kapatmasından korkuyorum.

• kardes sen bana msn ini versene senle dertleselim biraz .. ayni durumun daha feci olani bende var cunku..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

kızlar değer bilse erkekler onları baş tacı yapar

bence kisa ve oz bu. seninle geliosa bastacin olsun, gelmiosa dittiret ditsin... yorma kendini...
  • 3 lu konferans yapalım
    quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

kardes sen bana msn ini versene senle dertleselim biraz .. ayni durumun daha feci olani bende var cunku..
  • 4 lü yapalım...onur_atar@hotmail.com

ben de unuttuktan sonra yeni toparlanmaya başladım..
  • harbi gelin ciddi ciddi bi 4 lu cevirek... belki faydasi olur :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

3 lu konferans yapalım
    quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

kardes sen bana msn ini versene senle dertleselim biraz .. ayni durumun daha feci olani bende var cunku..

iyi olur arkadaşlar acılar paylaştıkça azalır benim msn tanersarius@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanersari -- 1 Aralık 2005, 22:10:24 >

• ARKADAŞLAR BİRAZ CESARET VERİN BU AKŞAM SÖYLÜYORUM...
  • Haydi kolay gelsin sen sölüceksin o dinlicek baba sonunda ölüm yokya söle gitsin.! Ekmeğinide o vermiyo ee daha nee
  • bakdı senden bisiy çıkmıyo tık yok tepkini ölçmek için seni kıskandırmak için boş konuşuyorki artık bişiyler yapasın diye .yoksa sana neden anlatsınki aşkını kız arkadaşına anlatır gider .
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

hissetmekten utanmıyorsan söylemektende utanma

mukemmelsın baba.. super soz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanersari

ARKADAŞLAR BİRAZ CESARET VERİN BU AKŞAM SÖYLÜYORUM...

Söyledinmi Noldu .?
  • söyledi ve beklediği cevabı alamadı sonra gitti kendini astı herhalde

bizimki a
    kız b

a:b ben sana birşey sölicem
    b: söyle
    a: seni seviyorum
    b: ehmm şey..
    a: biliyorum sen başkasını seviyosun
    b:a bi dakka..
    a: tamam tamam anlıyorum
    b: iyide o yalandı
    a: biliyorum herşeyi.o herif benden yakışıklı zengin...
    b: ya bi dur bende seni...
    a: tamam tamam ya daha konuşmaya gerek yok sadece bil diye söyledim
    b: ya bi dur bend..
    a: hadi kendine iyi bak birdaha karşına çıkmam
    b: ya bi dursana bende seni seviyorum
    a: evet evet biliyorum zaten.haa.ney? hö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 9 Aralık 2005, 12:01:08 >
  • Arkadaşlar yeni söyledim yani telde söyleyemedim mail attım....şimdi cevap bekliyorum....
  • EMAILI ATINCA ACAYİP RAHATLADIM YA OHHH BE OHHH TAMDA CUMA VAKTİNDE MÜBAREK CUMA HAYRINA BAKALIM NE OLACAK....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

söyledi ve beklediği cevabı alamadı sonra gitti kendini astı herhalde

yazık oldu pekte genç ti yavrucak
  • HALA CEVAP YOK
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.