Tebriklerrr, gelecek cevap: "bunu yüz yüze konuşalım mı?". Kaçış yok zaten
Ben birine onu sevdiğimi ilk defa 20 yaşımda söyledim. Çekingen biriyimdir, asla söyleyemeyeceğimi düşünüyodum. Ama söyledim. O an ne söyledim, nasıl konuştum bilincim pek yerinde değildi walla. İki kelimeyi bir araya getirememiştim. Ama onun için de durum pek farklı değildi. Ha sonuçta olmadı, o gün herhalde şokun etkisiyle pek bir şey hissetmedim. O heyecanı yaşamak lazım. Bütün gün dizlerim titredi ve süper bir gün geçirdim . Ancak ertesi gün dank etti ve hüzün başladı..
"""gerçekten hayatımda ilk defa normal bir erkek arkadaşım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyordum. bunu nasıl anlayabilirim.Duygularına saygı duyuyorum ama keşke söylemeseydin. """
ARKADAŞLAR CEVAP BU İŞTE....YORUMLARINIZ
güzel
Ben bu cevabı bir yerlerden hatırlıyorum iptiret takma kafana dik dur mutlu ol sakın kendini acındırma unutma o seni takip eeiyor olacak çünkü kafasında bir yerlerde senin onu sevdiğin yazılı kendi bir gün tekmeyi yiyince ilk arayacağı sen olursun merak etme oyüzden takma kafana yaşa hayatını bu günler bir daha gelmez Kız milletinin alayına gazoz ısmarlayayım ben onlar gazoz içsin biz de gezelim
olay bitmiş bi daha görüşme bence ve sakın geçmişte takılıp kalma
quote:
Orjinalden alıntı: İstanbul
Ben bu cevabı bir yerlerden hatırlıyorum iptiret takma kafana dik dur mutlu ol sakın kendini acındırma unutma o seni takip eeiyor olacak çünkü kafasında bir yerlerde senin onu sevdiğin yazılı kendi bir gün tekmeyi yiyince ilk arayacağı sen olursun merak etme oyüzden takma kafana yaşa hayatını bu günler bir daha gelmez Kız milletinin alayına gazoz ısmarlayayım ben onlar gazoz içsin biz de gezelim
ne güzel özetlemişin de keşke böle davranabilsek..mesele orda zaten
ya acayip rahtladım ya ağlamak istiyorum ama çok iyi bir arkadaşımı kaybettim artık benim yüzüme bile bakmaz.....
quote:
Orjinalden alıntı: İstanbul
Sana tavsiyem bir daha o kızın peşine düşme arama sorma mesaj atma (özelden bile çağrı atma)...
Eğer içinde küçücük bile olsa bir sevgi varsa muhakkak o seni arar sorar {Kendimden biliyorum}
"Sen benim arkadaşımsın ,seni hiç daha farklı düşünmedim. ama seninde bana karşı bir şeyler hissettiğini hiç anlayamadım.Bunu neden daha önce söylemedin. İlk defa yanılıyorum dedim. bir erkek benimle hiç birşey hissetmeden sadece arkadaşlığımı sevdiği için arkadaş oluyor dedim. ama yine yanıldım. sana ümit mi verdim bunu öğrenebilir miyim ? "
İŞTE İKİNCİ MESAJ
"evet normal arkadaşlarımda elektrik alma-hoşlanma gibi duygularım yok. peki şimdi bu kadar iyi arkadaşken o kadar şöyle yaparız böyle olur derken şimdi nasıl arkadaş kalacağız. Böyle daha mı iyi oldu. Hiç konuşmamak iyi bir arkadaş olmaktan daha mı iyi? Senin iyi bir insanı hakettiğine de inanıyorum. Eminim karşına çok iyi ve çok güzel bir insan çıkacaktır. Sadece karşına çıkan insanlara şans ver."
ARKADAŞLAR KIZ BÖYLE DİYOR NE DİYCEM ARKADAŞ MI KALAYIM
quote:
Orjinalden alıntı: tanersari
EMAILI ATINCA ACAYİP RAHATLADIM YA OHHH BE OHHH TAMDA CUMA VAKTİNDE MÜBAREK CUMA HAYRINA BAKALIM NE OLACAK....
Haydaaa Cuma günü değil Mübarek olan Cuma gecesidir.! Oda Perşembe gecesi Oluyo .!
Hadi hayırlısı Kardeş inşallah kabul eder.!
quote:
Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
quote:
EMAILI ATINCA ACAYİP RAHATLADIM YA OHHH BE OHHH TAMDA CUMA VAKTİNDE MÜBAREK CUMA HAYRINA BAKALIM NE OLACAK....
Haydaaa Cuma günü değil Mübarek olan Cuma gecesidir.! Oda Perşembe gecesi Oluyo .!
olmadı kardeş sağlık olsun kaderimde buda varmış sevdiğimi başkalarıyla.....
quote:
quote:
quote:
olmadı kardeş sağlık olsun kaderimde buda varmış sevdiğimi başkalarıyla.....
Buda geçer dostum boşver üzülme
Hacettepelileri dinle grup 84 ü Bu arada nereye artık okula filanmı neyse neyse yani karşılaştığında selam bile verme.
Bu kızların hepsi a
arkadaşım işine karışmak gibi olmasın ama ne olursa olsun bu forumdaki bizler bile hatta kankan bile olsa kızın söylediklarini ya da kendi söylediklerini başkalarına anlatma onlar senin yaşadıkların ve bunu kimse bilmesin bence. (özellikle kıza şöle yaptım kıza şöle dedim o da kim tarzı konuşmalarda biri ne kadar kabarıyorsa asıl o zaman erkekliğinden şüphe duyarım asıl yürekli olmak bunlarda değil ki asıl olan bence heryerde paylaşmamaktır) parantez içindeki kısmı sana binaen sölemedim arkadaşım bu konuda için rahat olsun. senin soruna gelince içinden nasıl geliyorsa sonuna kadar onu kovala o yolunu bulur.
arkadaş çok iyi yapmışsın diyorum çünkü ben söylemedim içime attım hala pişmanım onu görüyorum karşıma çıkıyor yanıyorum keşke söyleseydim belki ters bişey demezdi diyorum ama söyleyemedim işte sen iyisini yaptın. arkadaş kalırsan da bu olayı unutmak zor.
aklıma geldikçe agzımı açasım geliyor....lisedeyken bi kıza aşıktım.kız peçete gibi kullandı beni.o yuzden kız arkadasıma aşık olamıyorum!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Blitzkrieg
aklıma geldikçe agzımı açasım geliyor....lisedeyken bi kıza aşıktım.kız peçete gibi kullandı beni.o yuzden kız arkadasıma aşık olamıyorum!!!!
Geçmiş olsun dostum .!
quote:
Orjinalden alıntı: mavisachal
arkadaşım işine karışmak gibi olmasın ama ne olursa olsun bu forumdaki bizler bile hatta kankan bile olsa kızın söylediklarini ya da kendi söylediklerini başkalarına anlatma onlar senin yaşadıkların ve bunu kimse bilmesin bence. (özellikle kıza şöle yaptım kıza şöle dedim o da kim tarzı konuşmalarda biri ne kadar kabarıyorsa asıl o zaman erkekliğinden şüphe duyarım asıl yürekli olmak bunlarda değil ki asıl olan bence heryerde paylaşmamaktır) parantez içindeki kısmı sana binaen sölemedim arkadaşım bu konuda için rahat olsun. senin soruna gelince içinden nasıl geliyorsa sonuna kadar onu kovala o yolunu bulur.
Arkdaşım şimdi ben kabarmış mı oluyorum hiç bir zaman oda kim demedim okuduysan görürsün hem burada bunları paylaşmıycazda neyi paylaşcaz herkes okusun ders alsın kendine bir pay çıkarsın değilmi?inanın arkadaşlar hala kendimi acayip rahatlamış hissediyorum darısı söyleyemeyenlerin başına korkmayın söyleyin şu anda harika hissediyorum sanki zincirlerimden kurtuldum ya..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Blitzkrieg
Geçmiş olsun dostum .!
Allah kimseyi kalp kırıklıgı yasatmasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme