Şimdi Ara

Kız arkadaş konusu tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pawnee -- 2 Ağustos 2013; 21:34:17 >

• Bu kadar ezik olma. Yalvarma öyle sonra kendilerini bir şey sanıyorlar. Cool ol azıcık. Takma kafana fazla o nasıl takmıyorsa sende takma zamanla özler belki seni buluşursunuz tekrar.
  • niye yalvarıyorsun hocam akışına bırak başka biri olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyCash

niye yalvarıyorsun hocam akışına bırak başka biri olabilir

hocam hersey olur ama bu olmaz diyorum sadakate ikimizde cok önem veriyorduk
  • Her şeyi yapcaktın hocam otoriter kuul duruşunu koruyacaktın gururunu koruyacaktın. Şimdi çiğnedin de noldu? Kız muhtemelen zaten cepte diye bakıyordur duruma sürünsün falan der ne bileyim senden daha az umursuyorsa durumu bırak sende takma. Okadar mesaj atmışsın bir şeyler için çabalamışsın o 6 ayı çöpe atmak istiyorsa kendi bilir kendini ezilen tarafta tutma ilişkilerde bırak onlar sürünsün noktalama kullanamadım çok sinirliyim voahh

• kısa sürede olsa okuyup cevap yazanlara teşekkür ediyorum biraz olsun kendimi toparladım aynı sorundan muzdarip birkac arkadasın yazılarını okudum eskisi gibi hissettim sayılır çok teşükkürler
  • hocam çok yanlış yapmışsın. o ilişkiden bi daha hayır gelmez. bence tavrını ortaya koymalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.