Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmb1 -- 11 Aralık 2023; 22:7:4 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Soğuyan Kadın Geri Döner mi?

Bir ilişki içindeyken partnerinizin size karşı ilgisinin azaldığını hissetmek üzücü olabilir. Bu durum, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve ilişkinin kaderi, altta yatan nedenlerin anlaşılmasına ve ele alınmasına bağlıdır.

Partnerinizin soğumasının nedenleri arasında stres, iş baskısı, kişisel sorunlar veya ilişkinin monotonlaşması yer alabilir. Eğer bu nedenler ortadan kaldırılabilirse, partnerinizin ilgisini yeniden kazanmanız mümkün olabilir. Ancak, bazı durumlarda, soğuma kalıcı olabilir ve ilişkinin sonlanması kaçınılmaz olabilir.

Eğer partnerinizle ilişkinizi kurtarmak istiyorsanız, onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşmanız önemlidir. Soğumaya neden olan sorunları tartışın ve birlikte çözümler üretmeye çalışın. İlişkinize zaman ve çaba ayırmaya istekli olun ve partnerinizin de aynı şekilde hissettiğinden emin olun.

Partnerinizin geri dönüp dönmeyeceğini kesin olarak söylemek zordur. Ancak, yukarıdaki adımları izleyerek ilişkinizi kurtarmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Soğuyan bir kadının geri dönebilmesi için, altta yatan sorunların çözülmesi, karşılıklı çaba ve zamana ihtiyaç vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaş kaç hangi bölümü okudun ne iş yapıyorsun
  • dün tüm gece bekledim diyorsun eğer seni o halde gördüğü halde umursamadıysa sen bu saatten sonra ağzınla kuşta tutsan sana dönmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaabbbb1771

yaş kaç hangi bölümü okudun ne iş yapıyorsun
    25, Makine müh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaabbbb1771

yaş kaç hangi bölümü okudun ne iş yapıyorsun
    daha iyisini bulmuştur, beni sıkıyorsun rahatlamak istiyorum falan bahane, yeni aşklara yelken açmak istiyor, muhtemelen gözüne kestirdiği birileri vardır zaten.

üzgünüm dost acı söyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

dün tüm gece bekledim diyorsun eğer seni o halde gördüğü halde umursamadıysa sen bu saatten sonra ağzınla kuşta tutsan sana dönmez

Diyorsun, farklı bir bakış açısı banada çok sinirli olduğu için umursamamış olması normal gibi geldi.
  • Hocam olay taze daha bırak Durulsun ortam. Su an ne yapsan da sevimsiz olur daha çok kırılırsınız. O yüzden sadece biraz bekle. Sonrada bir telefon acarsin konuşacağını söylersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmb1

25, Makine müh.

Alıntıları Göster
    yeni limanlara yelken açmanın vaktidir
  • quote:

25, Makine müh.

Alıntıları Göster
    dostum bir kız eğer tamamen soğumuşsa başka bir ibiş vardır başka açıklaması olamaz yoktur da ve bir kız soğumuşsa bir daha eskiye dönmez ta ki başkasına gidip senin kıymetini anlayana kadar o yüzden daha fazla uğraşıp kendini küçültme içten bir peki de sonra otur ve 6 ay sonra ya da 1 yıl sonra pişman olup sana tekrar ulaşmaya çalışmasını izle ,

pişman olacağını nerden mi anladım gitmemesi için elinden gelen her şeyi yapmandan,arabada uyumandan anladım bu sevgiyi bir daha zor bulur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

daha iyisini bulmuştur, beni sıkıyorsun rahatlamak istiyorum falan bahane, yeni aşklara yelken açmak istiyor, muhtemelen gözüne kestirdiği birileri vardır zaten.

üzgünüm dost acı söyler.

Öyle bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bu durum erkeklerde daha çok oluyor. Üst üste gelen bir çok olay sonucu böyle olabileceğini düşünüyorum. Batırdığım bir işim ve kredi borcum var şuan. Beni tonla uyarmasına rağmen onu dinlemeyip yaptığım hatalar. Sıkıldım demesinin sebebi bu işte. Sen düzelmiceksin diyor. Yoruldum senle uğraşmaktan, sürekli laylaylom yaşamandan bıktım falan. Halbuki ben hep pozitif bakmaya çalışıyorum. Benim ailemle aramız kötü fakat onun ailesiyle baya iyiyiz. Hatta annesi ile dün baya konuştuk.

Benim korkum şu rahat bıraksam, o rahatlığa alışıp beni unuturmu ? Yoksa özleyip tekrar geri döner mi? bende o eski hatalarımı düzeltmeye çalışsam mesela.

• quote:

Öncelikle merhaba sayın okuyan.

Öğrencilik hayatımdan beri devam eden ilişkim dün itibari ile son buldu. Yaptığım hatalardan dolayı benden soğuyan kız arkadaşımı ne yaptıysam geri getiremedim. Onu daha çok sıktığımı, artık rahatlamak istediğini söylediğinde izin vermedim ayrılmamıza. Ama şuan çok kötü bir şekilde ayrıldık. Geçmişe saygımız kalmamış gibi ayrıldık.

Bir arkadaş çıksada deseki bilader şunu yap bunu dene bak böyle düzelir. Ben düzeltmek istiyorum. Hayatımdan onca kadın geçmesine rağmen, bu kadında farklı birşeyler var biliyorum. Dün vazgeçmedim evin önünde bekledim kaç saat arabada uyudum. Ama sabah anladım ki bitmiş. Ve geri döndüm.

Sizce bu saatten sonra kurtulur mu ? Yapabileceğim birşeyler olmalı elbet.

Bimden su al ve moonwalk yaparak yanına git. Ona su ikram et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannicus

yeni limanlara yelken açmanın vaktidir

O da bir görüş. Ama bu kolay yol gibi gözüküyor dostum.
  • drmb1 D kullanıcısına yanıt
    İki durumdan biri çıkacak karşına. Ya ne yaparsan yap sana karşı bişey hissetmiyor olacak. Kurtaramayacaksın.

Ya da biraz kafasını dinlemeye rahatlamaya bunaltılmamaya ihtiyacı vardır,bir hafta sonra gelir sarılır.

Not:yaş 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 9 Nisan 2016; 14:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

dostum bir kız eğer tamamen soğumuşsa başka bir ibiş vardır başka açıklaması olamaz yoktur da ve bir kız soğumuşsa bir daha eskiye dönmez ta ki başkasına gidip senin kıymetini anlayana kadar o yüzden daha fazla uğraşıp kendini küçültme içten bir peki de sonra otur ve 6 ay sonra ya da 1 yıl sonra pişman olup sana tekrar ulaşmaya çalışmasını izle ,

pişman olacağını nerden mi anladım gitmemesi için elinden gelen her şeyi yapmandan,arabada uyumandan anladım bu sevgiyi bir daha zor bulur..

Hocam kendi huyumu bildiğim için, eğer başkasına gidip bana dönerse o iş yaş artık ben kafamda bitirir hayatta istemem.

Anlatmak istediğim olay bu işte çok geç olmadan. O başka biriyle ben başka biriyle olmadan bu durum nasıl düzelir.

• quote:

quote:

üzgünüm dost acı söyler.

Öyle bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bu durum erkeklerde daha çok oluyor. Üst üste gelen bir çok olay sonucu böyle olabileceğini düşünüyorum. Batırdığım bir işim ve kredi borcum var şuan. Beni tonla uyarmasına rağmen onu dinlemeyip yaptığım hatalar. Sıkıldım demesinin sebebi bu işte. Sen düzelmiceksin diyor. Yoruldum senle uğraşmaktan, sürekli laylaylom yaşamandan bıktım falan. Halbuki ben hep pozitif bakmaya çalışıyorum. Benim ailemle aramız kötü fakat onun ailesiyle baya iyiyiz. Hatta annesi ile dün baya konuştuk.

Benim korkum şu rahat bıraksam, o rahatlığa alışıp beni unuturmu ? Yoksa özleyip tekrar geri döner mi? bende o eski hatalarımı düzeltmeye çalışsam mesela.

eski hatalarını düzelteceksen kendini için düzelt, başkası için değil, biraz zaman ver ona, duruma göre bakarsınız, olmuyorsa üsteleme, yol ver gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: samanikkadin

Hocam olay taze daha bırak Durulsun ortam. Su an ne yapsan da sevimsiz olur daha çok kırılırsınız. O yüzden sadece biraz bekle. Sonrada bir telefon acarsin konuşacağını söylersin

Mantıklı. Ama işte o süre çok önemli ne uzun olsun istiyorum ne kısa. Kısa olursa siniri geçmez bence, uzun olursa da artık tamamen ikimizde kafamızda bitirmiş oluruz.
  • quote:

quote:

quote:

üzgünüm dost acı söyler.

eski hatalarını düzelteceksen kendini için düzelt, başkası için değil, biraz zaman ver ona, duruma göre bakarsınız, olmuyorsa üsteleme, yol ver gitsin.

Mantıklı teşekkürler hocam

• drmb1 D kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 hafta bekle. İnan seviyorsa seni biraz dinleyecektir. Yumuşayacaktir. Sadece bekle biraz. Hemen silip atacak değildir. Uzun süren bir ilişkiniz olmuş o da üzülüyordur bakma sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samanikkadin

Hocam 1 hafta bekle. İnan seviyorsa seni biraz dinleyecektir. Yumuşayacaktir. Sadece bekle biraz. Hemen silip atacak değildir. Uzun süren bir ilişkiniz olmuş o da üzülüyordur bakma sen.

kardeş ne zaman büyüdün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

Hocam kendi huyumu bildiğim için, eğer başkasına gidip bana dönerse o iş yaş artık ben kafamda bitirir hayatta istemem.

Anlatmak istediğim olay bu işte çok geç olmadan. O başka biriyle ben başka biriyle olmadan bu durum nasıl düzelir.

Alıntıları Göster
    Kayser sözer nickli sözlük yazarından alıntıdır bu arkadaşın söylediklerine zamanında uyduğum için 10 numara oldu söylediklerinin tamamı da kesindir uyup uymamak sana kalmış dinlersen kazanırsın..

kadın senden soğumuşsa,unut gitsin.seni severler,sonra içlerinde birşey döner.bir lağım çukurunda ölmek üzere olduğunu,ya da bir arabanın altında kaldığını görseler bile üzerine tükürürler."

charles bukowskı

evet, soğuyan bi kadını döndürmek olanaksız. gitmeyi düşünen kadını durduramazsınız. erteleyebilirsiniz sadece. ama eninde sonunda gider. zaten gitmemesi daha kötü olur o saatten sonra. sadece görüntü olarak yanınızda olan ama çoktan uzaklara gitmiş bi sevgili çok acıtır. peki ne yapmalısınız? gerçi ne arar lan sizde sevgili? geceleri gufy mickey mini mouse parmaklayıp uyuyan adamlara anlatıyorum ya neyse… içlerinden bazıları, “kayser abi, benim sevgilim var ve elimde tutmak istiyorum, nolur akıl ver” dedi diye yazıyorum he. onlara olan şefkatimden. ne yapmalısınız? kadının nasıl olsa gidecek olması, ona giderken zarar vermeyeceğiniz, ruhunu allak bullak edemeyeceğiniz, gittiği yerde huzursuzluk içinde kıvrandıramayacağınız anlamına gelmez. ayrıca giden her kadın geri döner. gidişi kadar kesindir dönüşü. yeter ki siz içine sıçmayın. peki bebişlerim, başlıyorum, dikkatli okuyun…

-her zamanki sevgilinizin her zamanki sesinde, bakışında, tonlamasında, havasında bile farklılık hissettiğiniz an, ki her erkek hisseder bunu, onu kaybetmişsiniz demektir. ama bu öylesine size özel, sadece sizin hissedebileceğiniz bi şeydir ki, anlatsanız, korku filmlerinde hayalet görmüş çocuk gibi aşağılanır, bu gerçeği kimseye inandıramazsınız. “abi ya selen’de bi şey var dersiniz bi şey”, arkadaşınıza, “ne var olum” der o da size, “yaaa telefonda bugün bana işinin olduğunu söylerken sesi çok acayipti, ayrıca her zaman kapatmadan bööö” derdi. falan fıstık. sadece sizin anlayabileceğiniz yüzlerce ayrıntıyı, değişikliği, hepsinden önemlisi o hissettiğiniz soğukluğu, yabancılaşmayı arkadaşınız anlayamaz. anlatamazsınız. anlatmaya çalışsanız, “ulan karı gibi nelerle uğraşıyosun ya. bişey yoktur olum takma kafana” cevabını alacağınızı da bilirsiniz. hak verirsiniz ama ona. kendinize bile anlatamıyorsunuzdur çünkü ne olup bittiğini… tek bildiğiniz “bişey” var. hoşunuza gitmeyen, ruhunuzu sıkan, sizi garip, kasvetli bir korku içinde bırakan “bişey”. sevgilinize ufaktan sormaya çalışırsınız, “yok bişey ya nolcak her zamanki gibiyim işte” cevabını yine aynı havayla duyar, benzer hareketlerin sizde yarattığı o zavallı ürkeklikle susarsınız. üsteleseniz, hem ezik hem paranoyak olacak hem de o iğrenç havayı tekrar yaşayacaksınız. sonra ne olur peki? gerçeğin üstünü örtme anı gelir. halbuki ilk aklınıza gelen doğrudur. “bişey” vardır. ama siz arkadaşınıza, sevgilinize, ama hepsinden önemlisi inanmak istediğiniz şeye hak verip, “yaaa ne salak biriyim ben. altı üstü kötü bi gün geçirmiştir. paranoyaklığa bak. offff ya canım benim daha çok yanında olmalıyım. ottan boktan kıllanıyorum” diyerek o “bişey”leri ertelersiniz.

- o“bişey”in kesinlikle iki nedeni vardır. ya bir ibiş vardır etrafında dolanan ya da olmaya başlamıştır. üçüncü seçenek asla olmaz. sevgilinizin yavaş yavaş elinizden kayıp gittiğini görür ama bir şey yapamazsınız. bitiyordur. bazen böyle her iki tarafın da bittiğini bildiği, ölmüş ilişkiler vardır, ortada ikinci bi erkek olmadığından öylece devam eder. erkek, zaten ayrılabilen bir canlı değil, terk etmesini beceremez. kadın ise başka bi erkek olmadan o işi kalkışmaz. eee nolur peki? ortada ceset çiftler dolanır. çok görüyorum ben etrafta. birbirlerinden iğrenme aşamasına gelmişler. keşke nefret olsa… aynı masadalar mesela, kalabalık bi grup, arkadaşları, kız mutlu, esprili, havasında olunca erkek durgunlaşıyor, erkek masanın bir numarası olunca da kız sessizleşiyor. içlerinden şu sözleri geçirdiklerine eminim, “herkese mavi boncuk dağıtıyo yine… gül gül millete orospu…” ya da “hiç komik değil anlattıkların. gören de matah bişey sanır. gerizekalı” birbirlerinin mutsuzluğundan beslenen çiftler haline geldikten sonra yapacak bir şey yok. kadının çevresine yeni bir erkeğin girmesini beklemek dışında. erkek de o cesaret yok çünkü. kalem kıramaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.