Şimdi Ara

Kız arkadaş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar benim yaşım 20,
    Doğup büyüdüğüm yer batıda bir köy, 1000 nüfuslu küçük bir yer. Aktivite olmadığı için asosyaldim, günümün 12 saati bilgisayarda geçerdi, halen daha burada yaşıyorum.
    Liseyi erkek lisesinde okudum. Özgüvenim yoktu, dışarıda da hiç kovalamazdım. Kızları pek ciddiye almıyordum. Nasıl olsa beni tanıdığında benden soğuyacak diye.. Bir nevi reddedilme korkusu diyeyim. Hoşlansam bile açılamıyordum. Kızdan yana fırsat kollayan ezik biri gibiydim aynı. Neyse üniversiteye geçiş senemde 1 yıl ara verip, mezuna kaldım. Bu sene de istediğim yeri kazandım. Sürekli kendime söz veriyordum üniyi kazandığımda yapacağım, imkanım olacak diye.
    Yurt olayını kacirdigimdan, tek kişilik oda tuttuk. Karışık apart saat sınırı yok. Hadi dedim fırsat bu fırsat buraya bari kız arkadaşı yaparsam cagirabileceğim neyse..

Başladık okula 1 ay, 2 ay geçti tık yok. Artık her kızı egoist benden daha iyisini bulduğunda aldatacak biri gibi görmeye başladım. Sanki onlarla konuşurken belediye makamında konuşma yapıyor gibi hissediyordum, neden bu kadar gözümde büyüttüğüme bende anlam veremiyordum. Bunları önceki tecrübesizliğime bağladım 20 buluşma yaptıysam 1 tane olumlu geri dönüş aldım. Nerede hata yapıyordum? Bende anlamadım. Dış görünüş olarak kötü olduğumu düşünmüyorum. Şehrin %60 lık kısmı öğrenci neredeyse ama yok olmuyor. Davranışlarımı nasıl konuşacağını düzeltemiyorum. Beni tanımak için heves eden kız beni tanıdıktan sonra soğuyor. Ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim okuyacak bu kadar hiç okumadan yazayım.Sorunun;
    "Özgüven eksikliği"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agzin laf yapmiyor ve elinde olmadan ozguven eksikligin var bilincaltina işlemiş. Kizin kendisi benle tanismadan once '' bu havali bizle konusmaz'' seklinde dusunuyormus kendisi bana soyledi vesaire beni tanıdıkdan sonra sogudu he ama kizi bosverdim bende kizdan sogudum bu yuzden sonra surekli kendisi yazmaya basladi sosyal medyadan okundu yapıyorum kac kere lafla gecistiriyorum hatta ben ben soz verdigim zaman yaparim ama sozumu tutmuyorum, sirf kiz beni kotu bilsin diye artik ama hala arkadaşlığı sürdürmeye calisiyor.Buda boyle bir animdir neden anlattim sorma SONUC:Bilincaltinin duzeltilmesi gerek cozumunu bende bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 18 Şubat 2019; 5:54:36 >
  • köyde yetiştiğin için düzgün yetişmişsin sorunun bu. samimi ve hafif mahçup. bence kendin gibi birini bulursun olduğun gibi davran sorun olmaz

• Al havalı bir araba sallamazsın kızı kızları..
  • Tipinin iyi oldugunu nerden biliyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben senin yerine kız arkadaş yaparım kardeşim. üstüne de çocuk yaparım. sen bakarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapma bosver amann bak benm 0 kiz arkadasim var ama forumun en mutlu adamiyim xd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.