Şimdi Ara

Kız arkadaşa hediye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamınaleykum beyler ben askerim izine çıktım bu arada eski kız arkadaşımla 1 aya yakın konusuyoruz bana güveni olmadığını söyledi tabi haklı bende güvenini tekrar kazanmak istiyorum o yüzden bi hediye almak istiyorum 1 hafta sonra sözleştik yüzyüze görüşücez sizce neler yapabilirim aslında karşısında kamuflajla çıksam ne gibi sorun olur bu konudada yardımcı olursanız eger mutlu olmus olurum teşekkürler şimdiden

• Güven kaybının sebebi nedir aldatma, yalan vs ona göre bi hediye düşünmek daha dogru olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

Güven kaybının sebebi nedir aldatma, yalan vs ona göre bi hediye düşünmek daha dogru olur.

ilk o beni terketmişti sonra ben baska biri ile çıkıyodum ayrıldıktan sonra tekrar böyle konusmaya başladık nedeni şu galiba ayrıldıktan sonra konusmaya baslamısız nedeni odur herhaldeilk o beni terketmişti sonra ben baska biri ile çıkıyodum ayrıldıktan sonra tekrar böyle konusmaya başladık nedeni şu galiba ayrıldıktan sonra konusmaya baslamısız nedeni odur herhalde
  • Bence hediye olarak cok uçma ona mecburmuşsun veya ona dönmeyi çok istiyormuşsun gibi bir hava yaratma. Askerlik yaptığın yerin özel bir seyi varsa ondan al ve hediye et. Takı olur yemek olur giyim olur süs eşyası olur vs. Hediye almanın bahanesi olmuş olur böylece. Öbür türlü tekrar barışma hediyesi gibi durabilir kız kendini naza çekerse üzülürsün

• quote:

Bence hediye olarak cok uçma ona mecburmuşsun veya ona dönmeyi çok istiyormuşsun gibi bir hava yaratma. Askerlik yaptığın yerin özel bir seyi varsa ondan al ve hediye et. Takı olur yemek olur giyim olur süs eşyası olur vs. Hediye almanın bahanesi olmuş olur böylece. Öbür türlü tekrar barışma hediyesi gibi durabilir kız kendini naza çekerse üzülürsün

allahın bartınında bişey yok ne yazık ki böyle hayalperest bi adamım asker kıyafeti ile çıkım diyodum yakından görmek istiyormuş arkadaşından öğrendim bende ama kafam karısık sahsen
  • Ne bir kadın ne bir erkek bir şey hissetmediği kişiyle bulusmak, görüşmek, yakından görmek istemez o açıdan içini ferah tut sonu mutlu biten konuşmalar olabilir ama bu sana aşık anlamına da gelmez tedbiri elden bırakma.

Elbet vardır ya oralı olan bi esnafa falan sor en kotu magnet ald bide küçük tatlı bi çiçek yaptı tamamdir

• quote:

Ne bir kadın ne bir erkek bir şey hissetmediği kişiyle bulusmak, görüşmek, yakından görmek istemez o açıdan içini ferah tut sonu mutlu biten konuşmalar olabilir ama bu sana aşık anlamına da gelmez tedbiri elden bırakma.

Elbet vardır ya oralı olan bi esnafa falan sor en kotu magnet ald bide küçük tatlı bi çiçek yaptı tamamdir

tavaf bile ettim öyle hediye pek bulamadım klasik mi olur bilmem ama bi kutu bulsam içine çikolataları dizsem üstünede figürler koysam olur acaba bilemedim :)
  • En iyi hediye bence beraber olmaktır. (gerçek anlamda beraber olmak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet ÖZKAN

En iyi hediye bence beraber olmaktır. (gerçek anlamda beraber olmak)

Haklısın ama güvenini kazanmamız gerek o dediğin allah izin verirse ilerki vakitlerde olur ama kafam hala karısık ne yapcagım konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: takasoyun

quote:

Ne bir kadın ne bir erkek bir şey hissetmediği kişiyle bulusmak, görüşmek, yakından görmek istemez o açıdan içini ferah tut sonu mutlu biten konuşmalar olabilir ama bu sana aşık anlamına da gelmez tedbiri elden bırakma.

tavaf bile ettim öyle hediye pek bulamadım klasik mi olur bilmem ama bi kutu bulsam içine çikolataları dizsem üstünede figürler koysam olur acaba bilemedim :)

Demek ki etmemişsin:) Tel Kırma ve Yazma dediğimiz eşarplar en belirgin hediye. Bunun yanında Amasra ilçesinede gittiğinde kişiye özel dahi hediyeler vardır her daim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.