Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞA HEDİYE PSP?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne dersiniz arkadaşlar kızlar için uygun mu psp ? Hep fifa falan mı var araba yarışını falan seviyor ama futbol oyunlarını pek sevmiyor.Tabii ilk ben kullancam hevesim geçince ona vercem hangisini önerirsiniz birde bunların renklileri falan var mı pembe vs..Siyahta olur gerçi ama böyle ışık mışık yananlar oluyor ya onlar daha iyi olur diye düşündüm neyse asıl merak ettiğim soruları özetleyim.Buradan alıntı yapıp altına cevapları yazabilirsiniz..

1-Tekrar sorucam ama kızlar için psp uygun mu öyle hep fifa,kavgalı oyunlar mı var ?

2-Hangisini alayım biraz baktım psp 2000-3000 arasında gidip geliniyor ben hangisini almalıyım ?

3-Psplerin renklileri var mı pembe falan yada böyle bir yerde gördüm içinde neon gibi bişey var yanıp sönüyor öyle var mı ?

4-İnternet evimde olduğundan girmesi pek önemli değil ama karşılıklı oynandığını duydum bunun için net mi lazım yani beğenirsem kendime de alır
    ım.

Şimdilik sorularım bu kadardır cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler.

• 1.Loro Roco 1,2 Patapon 1,2 Beatrator, Rock band unplugged,Hannah montana gibi kızların hastası olacağı oyun çok
    2.Farketmez herhangi birini alıver psp 3000nin pembesi moru falan var.
    3.Dediğim gibi pembesi moru var.
    4.Aletler arasında 5-6metre fark varsa yani aynı evde veya karşılıklı oynuyacaksanız.Nete gerek yok.Yok O kendi evinden ben kendi evimden dersen X-link kai veya oyunun kendi Insfacture modundan beraber oynayabilirsiniz.Ayrıca bazı oyunlarda game-sharing var karşı tarafta olmasa bile oyunu oynayabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Psp nin en yaygın modelleri siyah beyaz ve gri renkli olanlarıdır.Bunlar dışında çeşitli renklleri mevcuttur fakat diğer renkleri ülkemizde bulmak pek kolay değildir.
    Güzel sorular sormuşsunuz sırayla cevap vermeye çalışayım.

1- Psp de bayanlara yönelik(Sims,LocoRoco,Patapon) oyunlar da bulunmaktadır.Ayrıca puzzle tarzında bulmacalı oyunlar da bayanlara yönelik oyunlardır.

2-Psp 3000 henüz piyasada olan ve üretimi devam eden, bünyesinde en parlak ekranı en fazla özelliği barındıran modeldir, fakat tam olarak kırılamamıştır. 2000 serisinin de üretimi durduğu için sıfır ve kırılabilen bir tanesini bulmak oldukça zor, 2.el bakabilirsin fakat belirtmeliyim ekranı yine de psp 3000 in yanında sönük kalıyor.
    Yukardaki özellikleri için ben 3000 serisini öneriyorum.

3- İlk psp modelinin (1004) pembe renkli bir modeli vardı fakat o artık üretilmiyor.
     KIZ ARKADAŞA HEDİYE PSP?

2000 ve 3000 modellerinin pembe renkli olanı var mı bilmiyorum ama psp 3000 in Lilac renginde bir modeli çıktı bu da pembeye yakın sayılır. (pembe-mor arası bi renkte işte)

KIZ ARKADAŞA HEDİYE PSP?

Ülkemizde bu modeli bulabileceğiniz hakkında bir fikrim yok.Sony shoplara ve spot elektronikçilere bakmanız gerek.

İçinde gördüğünüz neon gibi yanıp sönen şey psp nin menü arayüzü (xmb) olabilir.Yukardaki resimde görülen dalga, bahsettiğiniz gibi hareket edip renk değiştirmektedir.
    Bu orijinal arka plandır, yerine başka hareketli arka planlar da yerleştirilebilir.

4- İki psp arasında hemen hemen her oyun karşılıklı oynanabiliyor fakat internet üzerinden oynanabilen oyunların sayısı çok az ve iki tarafta da kablosuz internet bağlantısı olması gerekiyor.
    Fakat yanyana iken oynamak istediğiniz sürece hem oyun seçeneğiniz fazla olur hem de ekstra bir ekipman gerektirmeden kablosuz olarak oyununuzu oynayabilirsiniz.Tek ihtiyacınız içlerinde aynı oyun mevcut olan 2 adet psp.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Afedersin ama kız arkadaşım diyorsun.Ne kız kardeşin nede karın nede annen evlenmeyeceğin birine gidip öyle birşey almak ya artisliktir yada aptallık veya gelip burada saçmalıyorsun kusura bakma ama.

1.Loro Roco 1,2 Patapon 1,2 Beatrator, Rock band unplugged,Hannah montana gibi kızların hastası olacağı oyun çok
    2.Farketmez herhangi birini alıver psp 3000nin pembesi moru falan var.
    3.Dediğim gibi pembesi moru var.
    4.Aletler arasında 5-6metre fark varsa yani aynı evde veya karşılıklı oynuyacaksanız.Nete gerek yok.Yok O kendi evinden ben kendi evimden dersen X-link kai veya oyunun kendi Insfacture modundan beraber oynayabilirsiniz.Ayrıca bazı oyunlarda game-sharing var karşı tarafta olmasa bile oyunu oynayabilirsiniz.

Allah Allahh yahu aramızdaki ilişkiyi bilmiyorsun daha bu ay bana 450 Tl maliyetindeki saat aldı yani para sadece araç hediye almak içimden geliyor diğer türlü kızlardan olsa yerde süründe 1 tl vermem

Neyse cevapların için teşekkür ederim özelliklede oyunların isimleri işime yarıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

Psp nin en yaygın modelleri siyah beyaz ve gri renkli olanlarıdır.Bunlar dışında çeşitli renklleri mevcuttur fakat diğer renkleri ülkemizde bulmak pek kolay değildir.
    Güzel sorular sormuşsunuz sırayla cevap vermeye çalışayım.

1- Psp de bayanlara yönelik(Sims,LocoRoco,Patapon) oyunlar da bulunmaktadır.Ayrıca puzzle tarzında bulmacalı oyunlar da bayanlara yönelik oyunlardır.

2-Psp 3000 henüz piyasada olan ve üretimi devam eden, bünyesinde en parlak ekranı en fazla özelliği barındıran modeldir, fakat tam olarak kırılamamıştır. 2000 serisinin de üretimi durduğu için sıfır ve kırılabilen bir tanesini bulmak oldukça zor, 2.el bakabilirsin fakat belirtmeliyim ekranı yine de psp 3000 in yanında sönük kalıyor.
    Yukardaki özellikleri için ben 3000 serisini öneriyorum.

3- İlk psp modelinin (1004) pembe renkli bir modeli vardı fakat o artık üretilmiyor.
     KIZ ARKADAŞA HEDİYE PSP?

2000 ve 3000 modellerinin pembe renkli olanı var mı bilmiyorum ama psp 3000 in Lilac renginde bir modeli çıktı bu da pembeye yakın sayılır. (pembe-mor arası bi renkte işte)

KIZ ARKADAŞA HEDİYE PSP?

Ülkemizde bu modeli bulabileceğiniz hakkında bir fikrim yok.Sony shoplara ve spot elektronikçilere bakmanız gerek.

İçinde gördüğünüz neon gibi yanıp sönen şey psp nin menü arayüzü (xmb) olabilir.Yukardaki resimde görülen dalga, bahsettiğiniz gibi hareket edip renk değiştirmektedir.
    Bu orijinal arka plandır, yerine başka hareketli arka planlar da yerleştirilebilir.

4- İki psp arasında hemen hemen her oyun karşılıklı oynanabiliyor fakat internet üzerinden oynanabilen oyunların sayısı çok az ve iki tarafta da kablosuz internet bağlantısı olması gerekiyor.
    Fakat yanyana iken oynamak istediğiniz sürece hem oyun seçeneğiniz fazla olur hem de ekstra bir ekipman gerektirmeden kablosuz olarak oyununuzu oynayabilirsiniz.Tek ihtiyacınız içlerinde aynı oyun mevcut olan 2 adet psp.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Valla çooooooooooooook yardımcı oldun çok teşekkür ederim.Hemen kopyalayıp kaydettim yazdıklarını.Duyduğuma göre de 3000 daha iyimiş.En iyisi bu ise bu olsun bir defa alıcaz iyisi olsun tekrar teşekkür ettim.

• O arkaplanı neon sanmana gerçekten çok şaşırdım.

Psp3000 nin yeni renkleri tukuaz mor ve pembe bizim arkadaş yeşil gördüğünü söylemişti.
  • zenginligin gözü gör olsun PLATINIUM

bi gün bizede kız aradaşimizi böyle hediye alir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

O arkaplanı neon sanmana gerçekten çok şaşırdım.

Psp3000 nin yeni renkleri tukuaz mor ve pembe bizim arkadaş yeşil gördüğünü söylemişti.

Benziyordu sanki bende youtubeden bir videodan görmüştüm önceden.Hatırladığım kadarıyla öyleydi.

Şimdi ne alayım arkadaşlar en iyi modeli 3000 mi onu mu alayım yani ?
  • Nintendo ds al bence
  • Bir sürü oyun var kız arkadaşının oynayacağı, renk konusunda ise 3000 serisinde değişik renklerde birçok üretim yapıldı.
  • ismetdai e ben de katılıyorum kız arkadaşın biraz ingilizce biliyosa ona Nintendo Ds al onda bayanlara yönelik daha çok oyun var onu daha çok beğenecektir.
  • Evet ingsi gayet iyi ama dediğiniz gibi nintendo ds ye baktım çok ateri gibi değil mi ? 1 oyununu gördüm mario, aşağı iniyor yukarı çıkıyor aynen cep telefonu oyunları gibi yoksa ben en kötü oyununu mu gördüm acaba ?
  • aslında en iyi oyunlarından birini görmüşsün ama ds herkesi uzun vadede tatmin etmez.
    donanım olarak psp daha üstündür, tabi oyun konsolu olmasının yanında ek multimedya özellikleri de vardır.
  • Ben bir kız olarak kullanıyorum ve çok memnunum erkek arkadaşım bana psp hediye etseydi çok sevinirdim heralde. Ama her kıza uygun bir hediye değildir. bir çok arkadaşım amaan ne gereği vardı bunu aldın gibi tepkiler vermişti ilk aldığımda. ben oyun oynamayı çok severim her türlü oyun olsun fark etmez. şu anda psp de yüklü oyunlarım : pes 09, final fantasy crisis core, n+, patapon, fifa street. Zevklerim diğer kızlara göre biraz farklı herkes futbol oyunu rpg falan sevmez. Bence başka bir hediye düşünebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenus42 -- 17 Ekim 2009; 21:22:03 >
  • Psp gerçekten güzel bir hediye olur benımde kız arkadasım olsaydı da şöyle pembe bir psp alabilseydim
  • harbiden de ipod touch çok daha iyi olacaktır her türlü de kullanılabilir taşınabilir oyun konsolunu yani 12-13 çocukları gibi kalır yani hem moda hem de kalite he sony'de kalite ama geyik bile yaparsınız aytaç filan :D:D
  • ->Slim tavsiye ederim.

-> Sorma kızlar PSP'ye bayılırlar. Her türlü oyunu oynarlar. Maç hariç tabii. Jackass oynuyanını bile gördüm. Oyun konusunda derdin olmasın.

-> Renk olarak da beyaz al. Daha tatlı. Hem bir bayanın elinde beyaz daha şık olur. Bende Slim için beyaz kasa arıyorum!

->Online her yerden (2 PSP'de birbirine yakın olursa) internetsiz oynanabilir. Fakat PSP'ler yakın değilse destekleyen oyunlar netten oynanır.
  • zengiiin
  • Iyi bulmuşsun PSP kullanabilecek bi hatunu. Bizim ki her oynayışım da " gene mi eline aldın kodumun aletini " diye azarlıyor.
  • biz kendimize zor aldık pspyi sen kız arkadaşına alıyosun paranın gözü kör olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.