Şimdi Ara

Kız arkadaşım ateist oldu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum. Hertürlü tavsiye ye açığım. Olay şu şekilde başladı. Biz bu kızla 3 yıldır beraberiz lise 3. sınıftan beri. O zamanlar kapalı efendi bir kızdı. Zamanla çok değişti. Son zamanlarda din üzerine tartışmalarımız tavan yaptı bende merak içerisinde kaldım. Kıza cevap yetiştiricem diye internetteki tüm yazıları okudum binlerce video izledim, bu kız sayesinde alim oldum. Sonra beklenen oldu ve bu kız açıldı. Zamanla görüşleri daha da sertleşmeye başladı. Bana sürekli Efe Aydal'ın videolarını falan atıyor. Bu adamın bir serisi var irfan-huzur mudur neyse bunları atıp dalga geçmeye başladı. Sorduğumda neden böyle davranıyorsun bu yaptığın yanlış falan dediğimde bana 'ne olucak mizah yapmayalım mı?' diyordu.

Bu kızın görüşleri değiştiğinden beri her günümüz kavga ile geçer oldu. Sürekli kavga dövüş ben inançlı, dindar bir insan olduğumdan artık her dediği laf ciddi guruma dokunuyordu. En son tartışmamızda artık beni çıldırtmayı başardı. Sürekli 'Eskiden ne salakmışım ya, keşke hiç bulaşmasaydım şimdi daha mutlu olurdum' gibi cümleler kurdu. Bende dayanamadım tabi "Kızım sana ne oldu sen böyle bir insan değildin? Kim senin aklına girdi de bu hale geldin nasıl böyle konuşursun" Gibi cümlelerle karşılık verdim. En sonunda dedi di Yavaş Tren seninle görüşmemiz gereken bir konu var. Bunu dediği an başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Kendi kendime söylenmeye başladım "Kız gitti elden, başaramadım :( " Neyse bir an önce kendime gelip tamam gel yüz yüze görüşelim şu işi halledelim dedim. Tabi gitmeden önce internette ne kadar ateist sorusu varsa hepsinin cevabını bulup bir kağıda yazdım otobüste çalışırım diye (dalga geçmeyin). Cuma günü namazdan sonra kızın yanına gittim.

Kadıköy'de kızla buluştuk. Kadıköyü bilenler bilir orda bir kilise vardır önünde zaman zaman İncil falan bulunur. Orada buluşmak istedi. Bende ufak bir sevinç oldu tabi dedim ateistliğe göre Hristiyanlık daha iyidir en azından döndürmesi kolay olur diyerekten bir ümitlendim. Yanına gittim selamlaştık falan elinde bir tane kitap tutuyordu.
    Yavaş Tren: "Tuttuğun bu kitap nedir?"
    Dinsiz Kız: "Holy Bible görmüyor musun?"
    Yavaş Tren: "Ama sen böyle kitaplar okumazdın?"
    Dinsiz Kız: "Artık tercihlerim değişti eski ben değilim ben artık çok değiştim Tren beni anlamalısın"
    Yavaş Tren: "Hayırdır travasti falan mı oldun ne değişmesinden bahsediyorsun?"
    Dinsiz Kız: "Hayır, beyinsiz travesti kadın kılığında ve görünümünde dolaşan erkek demektir"

Bu sırada ben bir afalladım. Kendi kendime düşünüyorum. "Lan kız iken erkeğe dönen ne demekti !? Acaba telefonu açıp baksam mı? " Ben böyle düşünürken ...
    Dinsiz Kız: "Hayır o düşündüğün tarzda bir değişim değil"
    Yavaş Tren: "Hmmm, peki nasıl bir değişim geçirdin?"
    Dinsiz Kız: "Bak şimdi uzun zamandır sana anlatmaya çalışıyorum mesaj veriyorum anlamıyorsun. O kadar Efe Aydal videosu attım, o kadar din tartıştık hala mı anlamadın?"
    Yavaş Tren: "Kızım delirtme adamı ne diyeceksen de !!!"
    Dinsiz Kız: "Yavaş Tren ben bir, ben bir, ben z3bani oldum !!!"

Ben daha şaşıramadan birden heryer bembeyaz oldu. Kız birden z3bani ye dönüşüp beni yakalamaya çalıştı. Savunmasız bir şekilde beni yakaladı ve zindana attı. Şuanda hala zindandayım virüs salgını bitince beni çıkartacakmış.

• Kendini belli eden bir csb 2 satır okudum kesin csbdir deyip sona baktım doğru çıktı geliştirmen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efe Aydal mı Terk et gitsin
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Ne csb si bilader ne saçmalıyorsun? Hayırdır? Çık git burdan
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Şimdi fanları damlar
  • hemen bir hocaya götür aman aman töbe töbe
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Hocam hocaya götürmeyi düşündüm de önce bir forumdakilere sorayım dedim buradaki hocalarda baya sağlam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnanç özgürlüğü var olabilir beğenmiyorsan arkadaşlığını bitir ehli sünnet türbanlı bacılardan bul.

• Günah çıkartmak için odaya kapataydın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nerden bulunur böyle kızlar?
  • Yavaş tren Y kullanıcısına yanıt
    Gençlik kolları

• Cesare Pevase C kullanıcısına yanıt
    Bunun eğitimini almadım hocam
  • Yavaş tren Y kullanıcısına yanıt
    Sökke Sökke çıkarıyorsun hocam işte, eğitime gerek yok

• Olmamış csb olduğu belli oluyor

• Din insanla inandığı/inanmadığı arasındadır.
    Sana ne?

• Olacak olacak.Tekniğini az daha geliştir.Konunu resimlerle desteklersen daha inandırıcı olur
  • okumayın csb
  • Zebani sonundaaaaaaaa
  • Lan okuyordum zebani çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.