Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Beni Aldatıyor mu? Whatsapp Simgesinde 15 Bildirim Ama Sohbetlerde Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu aralar dünya başıma yıkılmış durumda. Kızarkadaşımın telefonunda iki defa böyle bir olaya denk geldim. Samsung J7 telefon kullanıyor. Nispeten eski bir telefon ve kasma sorunları var biliyorum ve hafızası da neredeyse dolu. Bununla ilgili olabilir mi bilmiyorum ama telefonu internete bağladığı anda telefonun uygulamalar menüsünde Whatsapp simgesi üzerinde 15 adet bildirim geldi hızlı bir şekilde ama uygulamaya girdiğimizde hiç yeni gelmiş sohbet görünmüyordu. Yakın zamanda iki defa yaşadım bu olayı ve ona sorduğumda soğuk kanlı bir şekilde anlamadığını ve hafızasının baya dolu olduğunu söyledi ve bu sebeple herhalde gelmiyor dedi. Bu sizce ne olabilir? Whatsapp’da sohbeti şifreleme muhabbetlerini, qr kod veya 60 haneli numara şeklinde kilitleme gibi olaylar olduğunu kendi Whatsapp’ımı kurcalarken keşfettim. Böyle bir şey yapmış olabilir mi? Oyüzden sohbeti görememiş olabilir miyim? Ayrıca bu bildirimler çabuk bir şekilde de kayboluyor hemen ardından. Ben aldatılıyor muyum? Lütfen bilen birileri bana anlatabilir mi? Teşekkürler şimdiden.🙏🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• reis öncelikle böyle birşey başına geldiğği için geçmiş olsun, inşallah düşündüğün şeyler olmaz

şimdi soruna gelelim, whatsapp'ın çeşitli apk şeklinde düzenlenmiş uygulamaları mevcut bu uygulamaların getirisi neler

1-whatsappta görüldü, yazıyor ve iletildi bilgilerini gösteren tikleri kapatma yani mesajı okusan dahi iletilmemiş görünüyor,

2 çevrimdışı görünme girsen bile sürekli çevrimdışı görünüyorsun

3- mesaj gizleme (burası seni ilgilendiriyor ve büyük ihtimal sorularının cevabı burada) uygulamaya girdiğin zaman sol üst köşede whatsapp yazan yere tıklamanı rica ediyorum, oraya tıklayınca parmak izi, desen veya şifre sorarsa eğer bütün sorularının cevabı orada olacaktır.

4- mesaj silinmelerini engellemek , sen herkesten silsen bile karşı tarafta mesjın aynı şekilde duruyor.

bu tarzda yama yapılmış whatsapp apk leri çok çeşitli dolaşıyor,

ayrıca bir yer daha var orayı da kontrol etmeni tavsiye ederim, dosyalarıma giriyorsun whatsapp klasörünü açıyorsun orada media diye bir klasör olacak onun içinde images ve videos diye klasörler var onları girip tek tek kontrol et birisine resim veya video göndermiş ise orda kalıyor, galeriden silse bile orda bir kopyası duruyor bildiklerim bundan ibaret kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonline -- 20 Haziran 2022; 13:38:50 >

• anonline kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok teşekkürler🙏

Hocam 3 numarayı biraz önce denedim ama bir şifre, desen vs. bir ekran gelmedi. Ama dün şüphemi ister istemez biraz belli etmiştim. Acaba araştırıp, öğrenebileceğimi düşünerek silip versiyonu değiştirmiş olabilir mi?

• cilekes05 C kullanıcısına yanıt

teknolojiden anlayan bir tip mi acaba kız arkadaşın hocam

Çok fazla değil ama anlıyor hocam. PC’den whatsapp web dahi kullanıyor. Benim kullanmışlığım yok.

Hocam o bildirimler webden gelen bildirimler.: Artık whatsapp web telefona bağlı kalmak zorunda değil. kız arkadaşın bilgisayardan mesajlaşırken tel internet kapalı ise mesajlaşmaya devam ediyor telefonun int. açınca senkronize ediyor yani webden mesajlaşmış anlık senkronize olmuş mesaj bildirimi gelip gitmiş çünkü webde o mesajı okumuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam peki whatsapp web üzerinden gizli yazışmaları nasıl görebilirim acaba? Bi pc’sini çaktırmadan karıştırsam nasıl bulurum acaba?

Öğrenemezsin anladığım kadarıyla mesajları konuşma sonrası siliyor silinen mesajlara ulaşamazsın. Casus yazılım kullanman lazım ama o işlere bulaşma tecrüben az anladığım kadarıyla. Kız arkadaşınla fazla uğraşma bence sevgi bir yere kadar gider o senin güvenini kaybetmiş bunu onarmak çok zor sürekli her mesaj sesiyle şüphe mi duyacaksın. Psikolojini bozduğuna değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.