Şimdi Ara

Kız arkadaşım iphone 7 plus aliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ilişki yürümez aha buraya yazıyorum. Android ile iOS'un birlikteliği, Bahçeli ile Demirtaş birlikteliğinden daha zordur.
  • Kardeşim yol yakınken ayrıl iphone kullanan kız biraz şeydir hele hele 7 ise aman ya rabbi dilim varmıyor
  • Güldürdün hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 19 Aralık 2016; 21:52:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Güldürdün hocam :D

hangi üni
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Güldürdün hocam :D

hangi üni

Özelden yazdım

• iphone virali
  • Ben su telefon olayi cozemedim Iphone alan zengin mi oluyor ya da maddi durumu cok mu iyi oluyor bu kistas adamin cebinde 5 lira yok elinde iphone 6 olabiliyor.

Demek istedigini anladim ben parayi zar zor denk getiriyorum kiz iphone 7 aliyor diyorsun evet arada ekonomik fark olabilir ama burda sen ezik olacagin anlamina gelmez hem telefonlarin ne onemi var ki kari koca olmadigin surece istedigini alip kullanirsin.

Moralini bozma erkek adamin isi para denklemek zaten erkegin gideri coktur eger takiliyorsa bak takilmayi kessek bizimde iphone 7 miz olurdu ama bazi seylerden odun vermedigimiz is boyle.

Asil mesele surda disari ciktiginizda durum nasil ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel üniversite ise bu durum ileride sıkıntı yaratabilir.Telefon açısından bahsetmiyorum ama kızın maddi durumu çok iyiyse senin ezik kompleksine girmene sebep olabilir ki şu anda bile yaşıyosun bunu.Ama şöylede bir gerçek var kız seni maddi açıdan az çok tanımıştır sevgili olduğunuza göre,ve sevgili olduysa da fazla kafaya umursamıyordur bu durumu.Fakat dediğim gibi uzun süreli bir ilişki olacağını sanmam,kız takmasa bile sen kafaya takıyorsun çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngmoney -- 19 Aralık 2016; 22:15:42 >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle cok güzel yazmışsın teşekkür ederim.Dışarıya çıktığımızda lüks yerlere oturuyoruz hesap konusunda bazen ben ödüyorum bazen o ödüyor. Daha önce oturmadığım kadar lüks yerlere oturdum onunla. Bu ve üstüne telefon olayı birleşince biraz koydu. Maddi olarak şimdilik zorlamadi beni.

• Özelde değiliz ama bende ileriyi düşündüğüm için takıyorum kafaya o komplekse giriyorum yani gerçekten. Cok iyi anlaşıyoruz herhangi bir sıkıntımız yok bakalım hayırlısı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 19 Aralık 2016; 22:38:18 >
  • Huaweı kullanan sevgılı yapmasın bı zahmet ya
  • quote:

Özelde değiliz ama bende ileriyi düşündüğüm için takıyorum kafaya o komplekse giriyorum yani gerçekten. Cok iyi anlaşıyoruz herhangi bir sıkıntımız yok bakalım hayırlısı artık.

Dostum 7 kere aynı şeyi söyledin. Anladık çekiniyorsun, kaygılanıyorsun

Biraz zaman. Bu kadar üzerine düşülmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum bıraktım merak etme :D

• iphone 7 alincami zengin oldu. benim hoslandigim kizi mercedes sl55 amg ye biniyor yaklasik 200.000 dolar bir fiyati var arabasinin sen iphoneu var diye aramizda ekonomik ucurum var diyorsun uzuluyorsun benim heralde intihar falan etmem lazim heralde.
  • Troll

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin iş baya zor be hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.