Şimdi Ara

Kız arkadaşım soğuk davranıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
24.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstüne gitme biraz rahat bırak sonra al karşına konuş bi derdin sıkıntın mi var diye.zaten orda belli eder herşeyi.duruma göre ayrıl yada devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş 2 gündür hiç konuşmuyoruz iyi geceler mesajı birde, günaydın mesajı attım cevap bile yazmadı bitti galiba bizim işimiz dertleri çok biliyorum hani sıkıntıda dersleride kötüleşti onları çalışıyor ama en azında bir iki kelimede olsa bana yazabilirdi şuanda kendimi çok karışık ve acayip hissediyorum sevdiğim kişi beni bıraktı ne yapacağım bilmiyorum nasıl toparlanırım.
  • bir kagıda gg wp yaz ve eline ver. o anlayacaktır.

yani bitti bu iş.
  • Alacaksın karşına,buraya yazdığın gibi yüzüne konuşacaksın.Boş yere soru işaretleriyle kendinizi yiyip bitirmeyin şöyle.Her şey olacağına varır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

bir kagıda gg wp yaz ve eline ver. o anlayacaktır.

yani bitti bu iş.

Gg wp ne lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kez konuşucam belliki benden sıkıldı artık bir, iki kelime bile yazmak zor geliyorsa yapacağımız birşey yok. Kız milletine güven olmayacağını bir kez daha anladım ona derdimi, sırlarımı, herşeymi paylaştım ama o bana iki kelime mesaj atıp yollamak bile zor geliyor artık benimde içimdeki sevgi küçülmeye başladı uzun bir süre artı kızlarla görüşmüycem forumda benim gibi çok insan var kız arkadaşı yüzünden acı çeken anladımki kızlara özelliklede bizim Türk kızlarına fazla yüz vermeyeceksin yoksa Trip atıp afedersiniz G**'leri kalkıyor şuanda o kadar garip hissediyorumki kendimi ne yapacağımı bilmiyorum eğer ileride evlenmeye karar verirsem yabancı bir kız bulucam yemin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

Son kez konuşucam belliki benden sıkıldı artık bir, iki kelime bile yazmak zor geliyorsa yapacağımız birşey yok. Kız milletine güven olmayacağını bir kez daha anladım ona derdimi, sırlarımı, herşeymi paylaştım ama o bana iki kelime mesaj atıp yollamak bile zor geliyor artık benimde içimdeki sevgi küçülmeye başladı uzun bir süre artı kızlarla görüşmüycem forumda benim gibi çok insan var kız arkadaşı yüzünden acı çeken anladımki kızlara özelliklede bizim Türk kızlarına fazla yüz vermeyeceksin yoksa Trip atıp afedersiniz G**'leri kalkıyor şuanda o kadar garip hissediyorumki kendimi ne yapacağımı bilmiyorum eğer ileride evlenmeye karar verirsem yabancı bir kız bulucam yemin ediyorum.

Klübe hoşgeldin.Bi çay verin arkadaşa artık oda bizden.

• Kardeş okudum tüm yazdıklarını, sana tavsiyem kesinlikle ayrıl değilse o senden ayrılacak. Biraz mutsuz olabilirsin belki ama iyiliğin için söylüyorum en yakın zamanda ayrıl bitsin. Demek ki kız uzun ilişki sevmiyor anca kısa kısa ile demek ki.

• başından aşağı sıcak su dök
  • quote:

Orijinalden alıntı: serohotti

Kardeş okudum tüm yazdıklarını, sana tavsiyem kesinlikle ayrıl değilse o senden ayrılacak. Biraz mutsuz olabilirsin belki ama iyiliğin için söylüyorum en yakın zamanda ayrıl bitsin. Demek ki kız uzun ilişki sevmiyor anca kısa kısa ile demek ki.

Benden önce 5 tane sevgilisinin olduğunu öğrendim haklısın kardeşim kim bilir daha kimlerle konuşur daha 16 yaşında 5 sevgili onunla konuşmam büyük hataydı şimdi acısını çekmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Orijinalden alıntı: serohotti

Kardeş okudum tüm yazdıklarını, sana tavsiyem kesinlikle ayrıl değilse o senden ayrılacak. Biraz mutsuz olabilirsin belki ama iyiliğin için söylüyorum en yakın zamanda ayrıl bitsin. Demek ki kız uzun ilişki sevmiyor anca kısa kısa ile demek ki.

Benden önce 5 tane sevgilisinin olduğunu öğrendim haklısın kardeşim kim bilir daha kimlerle konuşur daha 16 yaşında 5 sevgili onunla konuşmam büyük hataydı şimdi acısını çekmeye başladım.

Bende yaşadım senin yaşadıklarını. Sadece kızlara değil kimseye güvenmeyeceksin. Insanlar yüzsüz olmuş hiç düşünmüyorlar karşıdakinin duygularını incitir miyim acaba diye. Ben anlamıyorum insan nasıl bu kadar düşüncesiz, kalpsiz ve yüzsüz oluyorlar. Eminim ki bir insan doğuştan böyle olmaz iyidir saftır ve belli belirli duyguları mutlaka vardır yani bence olmalı. Bir insan allah aşkına nasıl böyle olabiliyor daha sonra peki? Dediğim gibi kardeşim ondan bugün ayrıl, görsün ne kaybettiğini.

• YA KARDEŞİM SANA BU KOYMUŞ BENİM 5 MAYISTA ÖDİYCEK OKULUM VAR SABAH OKUL GECE İŞTE ÇALIŞIYORDUM ĞATRONLA ARAMIZ İYİDİ HERGÜN ÇAĞRIYORDU DEDİM 1-2 HAFTA DAHA ÇALIŞSAM ÖDİYCEM PARAYI EVE GELDİM PATRON ÇAĞIRMIYOR NE ZAMAN GELİYİM DİYORUM GENE CEVAP YOK BEN NAPIYIM İŞ BULMAK İNANILMAZ ZOR SYDNEYDE ŞUANDA OKUL PARASINI DÜŞÜNDÜKÇE BAŞIM DÖNÜYOR HALA CEVAP BEKLİYORUM HASTA OLCAM YEMEK YEMEYİ KESTİM KISACA KIZA GÜL GEÇ DERT DEĞİL BUNLAR

• Çok haklısınız arkadaşlar bir kız için kendimi yıpratıp, moralimi bozamam hayat uzun karşıma çok kız çıkıcaktır içlerinden illaki birisi beni çok seviyor olacak ama galiba şuanda yapmam gereken sizin dediğiniz gibi daha fazla acı çekip, kafama takmadan bu işi bitirmem gerekicek dediğim gibi uzun bir süre artık kızlarla konuşmuycam yalnızca kendime ve aileme ayırıcam bütün vaktimi ne varsa ailede var bunu anladım ben kız arkadaşım için bir ara annemle kötü olmuştum meğersem bir hiç uğruna olmuşum.Eğer evlenicek olursam kesinlik yabancı bir kızla evlenicem Türk kızları çok Trip atıyor ve insanı yüz üstü bırakıyor çevremde çok var böyle hepsinin afedersiniz kıçı kalkmış, yüz verdikçe daha çok üstüne koyuyorlar yapmam gerekeni yapıcam bu akşam üzeri buluşucam ve yüzüne söylicem senden ayrılmak istiyorum artık içimde sana karşı sevgi kalmadı bu işi bitirelim diye. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

quote:

Orijinalden alıntı: insan.

bir kagıda gg wp yaz ve eline ver. o anlayacaktır.

yani bitti bu iş.

Gg wp ne lan

dota da oyun bittiğinde gg wp yazılır.
  • Dostum kızıcan belki ama muhtemelen başka birisi var. Yoksa niye durduk yere soğusun. Belli ki biri aklını çelmiş hazırda bekliyor.

boyle insanlara işkence edeceksin çok net

• Bu durumda sana 4S kuralını uygulamak kalıyor.
  • Başka birisinin olduğunu bende düşünüyorum bana çok söylüyor bana asılan yok diye ama ben genede süpheleniyorum çünkü bunun okulundaki çocuklar asılıyordu hep sorun çıkarıyordum doğal olarak ama artık kim olursa, olsun umrumda değil işim bitti bu kızla benden önce 5 tane sevgili ben 6. sevgilisi oldum ve kimbilir daha kaç kişinin canını yakıcak benim gibi neyseki çok geç olmadan bu akşam işi bitiricem çok üzülücek biliyorum çünk übenim gibisini biraz zor bulucak bundan eminim. Aslında intikam planım var ama değmez bence yollarımızı geç olmadan ayırmamız daha doğru olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

Bu durumda sana 4S kuralını uygulamak kalıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

Bu durumda sana 4S kuralını uygulamak kalıyor.

4S?
  • lordima89 kullanıcısına yanıt
    Seven dikilir diken sevilir, gül misali

• lordima89 kullanıcısına yanıt
    "seven mikilir, miken sevilir. " kuralıdır. özellikle türk kızlarında yüzde yüz işe yarar. değer veriyor, ilgileniyor olmaktansa takma, her fırsatta eleştir, küçük düşür, vurduktan sonra bir daha aramayın. göreceksinki sana sırılsıklam aşık olmuş.
    bununla ilgili saçma sapan bir söz vardır: "güzele sana dünyaları versem benim olur musun demişler o da yok mu beni miken demiş."
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.