Şimdi Ara

Kız arkadaşım soğuk davranıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
24.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen öyle kardeş en büyük hainliği kız arkadaşımdan gördüm artık arkadaşım bile değil aslında ben onu kendime yalvartmasını bilirim ama fazla gitmiycem artık demin mesaj attım ona bile cevap yok birazdan arıycam ve onunla son kez buluşucam ve yüzüne öyle şeyler söylicemki beter edicem onu içimi dökücem ona karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

quote:

bir kagıda gg wp yaz ve eline ver. o anlayacaktır.

yani bitti bu iş.

Gg wp ne lan

dota da oyun bittiğinde gg wp yazılır.

gg tamam da wp ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karsima cikabilcek en iyi kiz mantalitesini oyle birsey yok kendine zarar verirsin sen kendin icin yasiyorsun oyle seyler yapiyorsa kafanda bitir onu artik ve yoluna devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 20 Nisan 2014; 18:24:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kızı seviyosan onu rahat bırak, dönerse serindir dönmezse vantilatör değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Ayrıl

Gay e sevgiliden ayrilmak kolay tabii.

• soğuk davranmaya başlayınca şittir git demeyi bileceksin. Yoksa bir kere alttan almaya başlarsan bitmez kaprisler . üç günlük hayatımız var takılma ona

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bir kagıda gg wp yaz ve eline ver. o anlayacaktır.

yani bitti bu iş.

Gg wp ne lan

dota da oyun bittiğinde gg wp yazılır.

gg tamam da wp ne?

Well played
  • Sen önce kendi kafanda bitir bu durumu.ve ayrıldığınızı varsayarak hareket et onu düşünmeden notmal yaşantına devam et.o seni aradığında yada mesaj attığında cevap verme yada geç ve kısa cevaplar yaz.o senin üstüne düşmeye başlarsa ilişkiniz devam eder.tersi olursada sen zaten olayı kafanda bitirdiğin için problem yok.

• sen ayrılmazsan o senden ayrılacak çok net söylüyorum 1 ay sonra ayrılmış olacaksınız(ennn geç) ve bunu sen yapmazsan o yapmış olacak tecrübelerime dayanarak söylüyorum onlarca defa gördüm böyle olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Once araniz gul gibi de son zamanlar boyle olduysa belki bir derdi vardir once sor baktin bahane v.s uretiyor yada sacma sapan seyleri sebep gosteriyor sen ondan ayril o senden degil.

Aslında aramızda birşey yoktu durduk yere olmaya başladı ben bunu söylemek istemiyorum ama başka bir çocuktan şüpheleniyorum bunun okulundaki çocuklar asılıyordu buna kaç kere sorun çıktı okulda bana her defasında aşkım ben sana ölene dek sadık kalıcam birtek seninim, sende benim diyordu çok rahattım ama son dönemde yaptıkları ayrıca çok kıskanç birisidir yani kız kuzenlerimden bile kıskanır beni bana geçenlerde aşkım bundan sonra sana kızmıycam istediğin kızla konuşabilirsin ben sana izin veriyorum bu aldatmaya girmez dedi kafama takıldı bu kelimede galiba bu iş bitti ben onu anladım.

Dostum kız ayrınlmanın sinyallerini vermiş yazdıklarını okurken kendi yaşadıklarımı hatırladım önceki sevgilimle bir hafta aramız soğuktu üstüne gittim sorun ne dedim ayrılmak istedi yalvar yakar ikna ettim bir hafta çektirmediği kalmadı sonra öğrendim ki başka biri varmış kız vicdan yapmış benden ayrılamamış iadare etmiş. :( O gün bugundür soğukluğu hissetiğim anda ayrılıyorum. Gercekten seven kız ayrılmak istemiyor yada biraz zaman sonra tekrar dönüyor. Ayrılmayı düşün bence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.