Şimdi Ara

Kız arkadaşım soğuk davranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
24.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son dönemlerde kız arkadaşım bana karşı iyice soğuk davranmaya başladı ve durduk yere kızmaya başladı eskiden her bir kelimem mutlu ediyordu şimdi artık yüzüme karşı doğru düzgün gülmüyor bile kaç gündür buluşmuyoruz telefondan mesaj atıyorum cevaplamıyor, cevap attığında'da işte aşkım kusura bakma müsait değildim, yok okulun kütüphanesindeydim işte yok yengemlerdeydim diye bahane üretip duruyor benden ayrılmak istediğini anladım ve artık benimde ona karşı içimdeki sevgi bitmeye başladı ama Dünya'da belkide karşıma çıkıcak en iyi kız kafalarımız, huylarımız herşeyimiz aynı zor durumdayım sizce ne yapayım daha çok üzerinemi gideyim yoksa bu işi bitireyimmi? Bu akşam onunla buluşup yüzüne söylemeyi düşünüyorum senden ayrılıcam diye eğer bana karşı soğuk davranmasa ben onu çok seviyorum ama işte arada kaldım lütfen yardımcı olun.

• Ayrıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

Ayrıl
    Byrıl
  • Once araniz gul gibi de son zamanlar boyle olduysa belki bir derdi vardir once sor baktin bahane v.s uretiyor yada sacma sapan seyleri sebep gosteriyor sen ondan ayril o senden degil.

• Ben de zamanında kız arkadaşımın bana soğuk olduğunu düşünmüştüm. Ama sonradan farkına vardım ki bunlar kendi kendime yaptığım kuruntularmış. Sakın ayrılayım falan deme.

• Cyrıl

• Önce bi derdini sor. Muhtemelen derdim yok diyecektir. Söyleyene kadar üstüne git. Tabi sık boğaz etmeden birlikte aşabiliriz tarzı laflar falan soyle. Baktın hiç renk vermiyor uygun bi zamanda benden mi soğudun de muhtemelen dokulecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi sorunmu var diye sor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Laurie

Ben de zamanında kız arkadaşımın bana soğuk olduğunu düşünmüştüm. Ama sonradan farkına vardım ki bunlar kendi kendime yaptığım kuruntularmış. Sakın ayrılayım falan deme.
    İlerde o senden ayrılırsa hem kalbin hem onurun kırılacak uzatmaya gerek yok bence bitir gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Once araniz gul gibi de son zamanlar boyle olduysa belki bir derdi vardir once sor baktin bahane v.s uretiyor yada sacma sapan seyleri sebep gosteriyor sen ondan ayril o senden degil.

Aslında aramızda birşey yoktu durduk yere olmaya başladı ben bunu söylemek istemiyorum ama başka bir çocuktan şüpheleniyorum bunun okulundaki çocuklar asılıyordu buna kaç kere sorun çıktı okulda bana her defasında aşkım ben sana ölene dek sadık kalıcam birtek seninim, sende benim diyordu çok rahattım ama son dönemde yaptıkları ayrıca çok kıskanç birisidir yani kız kuzenlerimden bile kıskanır beni bana geçenlerde aşkım bundan sonra sana kızmıycam istediğin kızla konuşabilirsin ben sana izin veriyorum bu aldatmaya girmez dedi kafama takıldı bu kelimede galiba bu iş bitti ben onu anladım.

• Kizi ikna edip bulusup buraya yazdigin gibi derdini anlatsan sorunu ogrenebilirsin.Sana karsi durust olmasini iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

bi sorunmu var diye sor
    bir kaç gundur boyle ise aylık hasta olmuş olabilir bazen herseyden soguyolar haberin olsun ( aylık hastalığın ne olduğunu anlamışsındır umarım )
  • istemiyorsan ayrılalım de ciddi bir şekilde böyle cool ol biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko_janx

bir kaç gundur boyle ise aylık hasta olmuş olabilir bazen herseyden soguyolar haberin olsun ( aylık hastalığın ne olduğunu anlamışsındır umarım )

Alıntıları Göster
    Ben onu sahiden çok seviyorum bütün derdimi ona anlatıyorum, içimi döküyorum beni dinliyordu benim derdimden anlayan en iyi insandı beni en kötü anımda en moralsiz olduğum zaman bile mutlu ediyordu güldürüyordu ama artık o eski heyecan kalmadı aramızda ben öyle bir insanımki eğer ayrılırsam Dünya ile iletişimi tamamıyla koparırım yani hiç bir sosyal aktivite felan hiçbirşey yapmam bu konu sürekli kafamı kurcalar acı çekiceğim kesin şimdiden çekiyorum öncedende böyle olmuştu 2 hafta yemin ediyorum dışarı çıkmadım elimde tablet akşama kadar youtbedan müzik dinliyordum sonrada toparlanabildim gene aynısı olursa bu kez nasıl kaldırıcam ondan korkuyorum.

• Otur konuş derdini sor, bir şey yok diyecek ama inanma, üstüne git çünkü bir şey var. 10 aylık ilişkim böyle bitti, soğuk davranıyordu defalarca sordum ne olduğunu her seferinde bir şey yok dedi sonuç bitti. Üstüne git sor sebebini bul, eğer hala bir sey yok diyerek soğuk davranmaya devam ediyorsa ondan önce sen bitir, çünkü senin canın daha cok yanacak o bitirirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuyingLife

Otur konuş derdini sor, bir şey yok diyecek ama inanma, üstüne git çünkü bir şey var. 10 aylık ilişkim böyle bitti, soğuk davranıyordu defalarca sordum ne olduğunu her seferinde bir şey yok dedi sonuç bitti. Üstüne git sor sebebini bul, eğer hala bir sey yok diyerek soğuk davranmaya devam ediyorsa ondan önce sen bitir, çünkü senin canın daha cok yanacak o bitirirse.

Haklısın galiba öyle olması gerekiyor bu akşam onunla buluşucam ve bütün herşeyi anlatıcam üzerine gidicem ne oldu, ben sana istemeden birşeymi yaptım, bir sıkıntın derdinmi var? diye eğer söylemezse zaten o zaman bu işi bitirelim aramızda artık eski heyecan kalmadı ikimizde acı çekmeden yollarımızı ayıralım diycem nasıl diycem bilmiyorum ama daha fazla kendimi yoramam bu konuyla sonucu ne olursa çekicez artık başka yolu yok.

• lordima89 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi kardeşim sonunda acı çeken sen olursun bunun iki yolu var ya sorun neyse söyler çözersiniz ya da biter , diğer türlü daha da dibe batarsin kendini yersin her şey guzelken neden böyle davranıyor ne yaptım ben ona diye

• Arkadaşım neler oldu anşatsana

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

Arkadaşım neler oldu anşatsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavabo Pompası

Alıntıları Göster
    son durum nedir?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.