Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIMA MEZUNİYET HEDİYESİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlara başlıktan da anlaşıldığı gibi hediye almayı düşünüyorum. Aklınıza gelen değişik ,iş hayatıyla özdeşleşebilecek hediyeler var mı? [isim yazılı kalem ve mühür söylemeyin =)]

• İsminin yazdığı bi kalem olabilir
  • Orjinal totti forması al bence.
  • Yada isminin Yazdığı mühür
  • çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti. hatta mezuniyet elbisesi olarak da giyinebilir. Aklını sevsinler ;) @ raunk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celda_35 -- 28 Mayıs 2011; 13:42:00 >
  • İsminin yazdığı Mercedes c200 ben satıyorum 90.000 TL ama sna 88.000 olur 2000'de cebinde kalsın kızla birşeyler yaparsınız.
  • @Wrei : Gerçekten böyle bir hediyeyi düşünebilirdim ama teklifte geç kaldın 1 ay önce mini cooper alındı ailemiz tarafından ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amd al.
  • kırmızı amd var kardeşim
  • Aga minicooper almışsın daha ne alacan abartma istersen yada ortak bir ev yaptırın ormanın ortasına full camdan olsun sonra evde donla dolaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: totti_24

@Wrei : Gerçekten böyle bir hediyeyi düşünebilirdim ama teklifte geç kaldın 1 ay önce mini cooper alındı ailemiz tarafından ;)

anladık zenginsin
  • Konu amacından saptı dostlar ! gerçekten yaratıcı,özel fikirleri olan düşüncelerini paylaşırsa sevinirim
  • hangi bölümden mezun olacak
  • Zengin olabilirsin ama hava yapma baba parasıyla hava yapılmaz aga.
  • hava atmam için seni küçük görmem lazım. dikkat edersen mesajlarda iğneleyici veya alaycı bi kelime kullanmadım. tamamen senin algı biçiminden kaynaklanıyor kardeşim.

kız arkadaşım gıda müh.
  • quote:

hava atmam için seni küçük görmem lazım. dikkat edersen mesajlarda iğneleyici veya alaycı bi kelime kullanmadım. tamamen senin algı biçiminden kaynaklanıyor kardeşim.

kız arkadaşım gıda müh.

Aga şunu aldık bunu aldık diye söylüyon ne desek beğenmiyon bu kadarıda yeterli hava yapman illa bizi titmen gerekmiyor. Git bir pastane aç o zaman kız arkadaşına
  • quote:

Arkadaşlara başlıktan da anlaşıldığı gibi hediye almayı düşünüyorum. Aklınıza gelen değişik ,iş hayatıyla özdeşleşebilecek hediyeler var mı? [isim yazılı kalem ve mühür söylemeyin =)]

panpa cok kucuk yazmissin okuyamadim.

• Tamam kardeşim . ilginize teşekkürler ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.