Şimdi Ara

Kız Arkadaşımdan Ayrıldım. Desteğinize ve Yorumlarınıza İhtiyacım Var.(YANINA GİTTİM) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Okumadim, okumak da istemiyorum. Son mesajina gozum takildi ; Ben boyle konusuyorum ama sana umut vermek istemem''.

Bak dostum senden 1 yas buyugum. Lys sinavindan bir gece once sevgilimle ayrildik. Ondan sonraki 2-3 ay her gun konustuk msjlastik. Umut vermek istemem diyordu. Universitede yeni olunca anlatamadim kimseye okula gitmemeye basladim. Dersleri salladim kizla da artik konusmaz olduk. Dogum gununde yanina gittim beni polise verdi.

Aradan 20 ay gecti. Umrumda bile degil. Gorsem yuzune de tukurmem. Su an yeni bir iliskim var ve eskisinden daha mutluyum. Hayatin me getirecegi belli olmaz.

Sen sen ol ilk yilini bir kiz icin yakma. Gecen yil ben de boyle senin gibi olumune anlatirdim foruma. Inan bana kimsenin umrunda degil. Son cumleni gorunce bunlari yazma geregi duydum. ''boyle konusuyoruz ama umutlanma'' bana 20 ay once gelen mesajin aynisi

hocam kusra bakmada bi ayrıntı gözüme takıldı. beni sakın yanlış anlama elbette çok üzücü bi süreçtir ama insanlar herşeyi tek taraflı anlatıyo. yanına gittin seni görür görmez polise mi verdi ? kesin küçük çaptada olsa bi olay çıkarmışındır. birazda merakımdan soruyorum senin açığını yakalamak için değil.

konuyu açan arkadaş, full hayatımı yaşayan biriyim, benden sana pek tavsiye çıkmaz o yüzden kusra bakma.

Olay çıkartmadım. Kız çok dengesizdi. 'Hediyeni al bari, ya da gel kafe'de konusalım'' falan dedim. ''Hayır ya gelmek istemiyorum,peşimi bırak'' dedi. Tam o sırada sokagın köşesinden bir devriye arabası duruyordu. ''Bir sorun mu var gençler'' dedi polis. Ben tam ''Yok aramızda hallediyoruz '' diyecekken, kız '' Evet memur bey kapıma dayanmıs, takıldı peşime'' dedi. Polis de haklı olarak beni tacizci sanıp arabaya aldı. Kızdan da ifade aldı. Daha sonra arabada durumu anlatınca, beni metro girisine kadar bıraktılar.

O günden sonra ilişki biter, çabalar biter mantıgındayım. Ayrıldıgım bir kızın kapısına inan gitmem bir daha. Orada kız ''Bana taciz ediyo'' deseydi al basına belayı.

Alıntıları Göster
    Yazını baştan sonu okudum başımdan uzak ilişki geçti 1 yıl sürdü sonra çook pişman oldum lafı hiç uzatmicam uzak ilişkimi tövbe kardeşim tövbe.. mutluluğu yakınlarında ara sana tavsiyem bu ilişkiden daha hayır çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Ama bir şey kafamı kurcalıyor. Gitmeden önce ben geliyorum diye haber vereyim mi? Yoksa oraya vardığımda ben ....'dayım. Seninle konuşmak için geldim. Gelmeni bekliyorum mu diyeyim?

bu tip konularda hic kimseye yorum yapma yada tavsiyede bulunma vs hic huyum degildir ve sevmem de..

sonucta ne kadar anlatsan yazsanda yada burada benzer olaylar yasiyanlar olsada her iliski kendine ozeldir, baskalarinin anlamasini beklemen yada tavsiyelerini dinlemen pek saglikli olmaz iliski acisindan..

Demek istedigim once sen kendi kendine bi karar ver, niyetin ciddiyse ve kizinda seni sevdigine eminsen daha fazla zaman kaybetmeden cik kizin karsisina ellerini tutup gozlerine bakarak konus. Bu is ne telefondan konusarak nede mesajlasarak olur..

O yasta kizlarin akli git gel olur, saglikli dusunemezler dogru kararlar veremezler, arkadas cevresinden kolayca etkilenirler. Sonradan pisman olurlar ama is isten gecmis olur.
    bu durumu anlat, sakinlesip biraz dusunmesini iste.. akilli bi kizsa ve hayirlisiysa seni anlar..

Yasin genc bosver daha ilerde kimleri seversin deyipte gecmek istemedim umarim hayirlisiysa bu yazdiklarimin bi faydasi olur ikinizede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explorer2001 -- 17 Aralık 2011; 18:43:18 >

• Hocam siz de çok kötü şeyler yaşamışsiniz. Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Şu an otogarda bekliyorum. Geliyor görüşmeye. Gözlerime bakarken her şeyi anlatacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Okumadim, okumak da istemiyorum. Son mesajina gozum takildi ; Ben boyle konusuyorum ama sana umut vermek istemem''.

Bak dostum senden 1 yas buyugum. Lys sinavindan bir gece once sevgilimle ayrildik. Ondan sonraki 2-3 ay her gun konustuk msjlastik. Umut vermek istemem diyordu. Universitede yeni olunca anlatamadim kimseye okula gitmemeye basladim. Dersleri salladim kizla da artik konusmaz olduk. Dogum gununde yanina gittim beni polise verdi.

Aradan 20 ay gecti. Umrumda bile degil. Gorsem yuzune de tukurmem. Su an yeni bir iliskim var ve eskisinden daha mutluyum. Hayatin me getirecegi belli olmaz.

Sen sen ol ilk yilini bir kiz icin yakma. Gecen yil ben de boyle senin gibi olumune anlatirdim foruma. Inan bana kimsenin umrunda degil. Son cumleni gorunce bunlari yazma geregi duydum. ''boyle konusuyoruz ama umutlanma'' bana 20 ay once gelen mesajin aynisi

hocam kusra bakmada bi ayrıntı gözüme takıldı. beni sakın yanlış anlama elbette çok üzücü bi süreçtir ama insanlar herşeyi tek taraflı anlatıyo. yanına gittin seni görür görmez polise mi verdi ? kesin küçük çaptada olsa bi olay çıkarmışındır. birazda merakımdan soruyorum senin açığını yakalamak için değil.

konuyu açan arkadaş, full hayatımı yaşayan biriyim, benden sana pek tavsiye çıkmaz o yüzden kusra bakma.

Olay çıkartmadım. Kız çok dengesizdi. 'Hediyeni al bari, ya da gel kafe'de konusalım'' falan dedim. ''Hayır ya gelmek istemiyorum,peşimi bırak'' dedi. Tam o sırada sokagın köşesinden bir devriye arabası duruyordu. ''Bir sorun mu var gençler'' dedi polis. Ben tam ''Yok aramızda hallediyoruz '' diyecekken, kız '' Evet memur bey kapıma dayanmıs, takıldı peşime'' dedi. Polis de haklı olarak beni tacizci sanıp arabaya aldı. Kızdan da ifade aldı. Daha sonra arabada durumu anlatınca, beni metro girisine kadar bıraktılar.

O günden sonra ilişki biter, çabalar biter mantıgındayım. Ayrıldıgım bir kızın kapısına inan gitmem bir daha. Orada kız ''Bana taciz ediyo'' deseydi al basına belayı.

yuh yaw ne insanlar varmış. geçmiş olsun hocam.

• quote:

Hocam siz de çok kötü şeyler yaşamışsiniz. Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Şu an otogarda bekliyorum. Geliyor görüşmeye. Gözlerime bakarken her şeyi anlatacağım.

Hadi hayirlisi bakalim
  • quote:

quote:

Hocam siz de çok kötü şeyler yaşamışsiniz. Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Şu an otogarda bekliyorum. Geliyor görüşmeye. Gözlerime bakarken her şeyi anlatacağım.

Hadi hayirlisi bakalim

Alıntıları Göster
    Yanlış yapıyorsun arkadaşım. Şimdi bazı noktalarda gençlik hislerinden dolayı bazı şeyleri görmezden geliyorsun. İleride beni bazı şeylerle sınırlayamassın derse ne yapacaksın.

Ayrıca yaşın genç emin ol 30 lu yaşlara varmaya başlayınca o kadar basit gelecekki bazı şeyler. Yukarıda yazmışsın. okuldakine aşık olduğumu düşündüm unutmak için başkasına gittim ona aşık oldum. Demekki olabiliyormus. Hiçkimseye hak ettiğinden fazla değer vermeye çalışma

Ayrıca saatlerce mesajlaşmak ilişkiler için yanlıştır.

Kusura bakılmasın ancak. Şuraya gittim şunu yapıyorum. Şuan yemek yiyiyorum. Bunlar yanlış şeyler arkadaşlar. Bazı şeylerde bence hata yapmışsınız. Belli şeyler olmadan o kadar yakın davranmanız çok yanlış.

Ayrıca bak karşındaki ikilemde ama Senin durumunu değerlendirmektir bu. Eğer sen aramassan hani çok seviyordun aramıyorsun diyecek. Bu ilişkiler genelde böyledir arkadaşım. Ayrıca ayağına gitmen çok yanlış olmuş. Bunu çok önce yapacaktın. İsterse gelmesin. Emin ol hayatta hiçbirşey vazgeçilmez değildir...

• quote:

quote:

Hadi hayirlisi bakalim

Alıntıları Göster
    Herkesin başından buna benzer olay muhakkak geçmiştir.Bende anlatayımda en azından ders çıkar eyes-on-you kardeşim.Emin ol kimse bu forumda bir başkasının kötülüğünü istemez.

Lisede başında hoşlandığım bir kıza açıldım.Hazırlığı olan bir lisedeydim.Red edildim çünkü kız beni hiç tanımıyordu hatta okulda bile seni yeni gördüm diyordu.Tabi çekimser bi yapım olmadığı için işin peşini bırakmadım zar zorda olsa msn adresini buldum bi yerlerden.İşte nerden buldum adresimi felan derken 3-5 muhabbet ettik.Her geçen gün muhabbetimiz daha arttı.Beni daha çok tanıyordu.Aynı zamanda okulda da görüşüyorduk en azından yanımdan geçerken selamımı alıyor,selam veriyordu.Benim ona olan hoşlantım yerini aşka bırakmıştım.Çok seviyordum onu.Tabi o zamanlar liseliyiz,herkes gelip geçici gözüyle bakar ama benim öyle değildi işte.

Bu da zamanla benim ciddiyetimi anladı ve görüşmelerimiz daha sıklaştı.Dışardada buluşmaya başladık.Tam 1 sene sonra yani red edildiğimden 1 sene sonra "teklifin hala geçerliyse ben seninle olmak istiyorum,yanında olmak istiyorum" dedi.İşte o zaman dünyanın en mutlu insanı bendim.Tabi o dönem lise 2deyim. O da lise 2de ama hazırlık okumadı.

Ben lise 2'de sınıfta kaldım.Hep yanımda oldu,destek oldu.Teselli etti.Sağolsun o günleri onun sayesinde atlattım.

Benim babam asgari ücretle çalışan biri olduğu için ve küçük bir kardeşim olduğu için zar zor geçindiriyordu evi.Kiradaydık birde.Bende 12 yaşından beri tüm yaz tatillerinde çalışırdım.Gereksinim duyardım en azından harçlığımı çıkarırdım.Liseye başladığımda ise web sitesi işlerine merak saldım.Normalde donanımcıyım yaz tatillerinde hep bilgisayarcı abimizin yanındaydım sağolsun o yetiştirdi beni.Neyse ben web tasarım - webhosting işine başladığımda işime özen gösterdiğim için lise çağında olmama rağmen hatrı sayılır bir müşteri profilim oldu.Tabi haliyle işte derslere ilgi veremedim,sınıfta kalmadım.Okulda tüm hocalar durumumu biliyordu.Sınıfta kaldıktan sonra biran önce bitirip okuldan mezun olmam için onlarda yardım ettiler.Yeri geldi bana sınav sorularını veren hocalarım bile oldu al buralara çalış diye.Kimse bana tembel gözüyle bakmıyordu,istese yapar diyorlardı.

Okulum bitti.Hazırlıkla birlikte toplam 5 sene lise okumuştum.Kız arkadaşımla hala birlikteyiz çıkıyorduk.3 sene olmuştu.Okulumun bitmesine son 1 ay vardı.Bana türkiyede sayılı webhosting firmalarından birinden teklif geldi.Kariyerim açısından değerlendirmek istedim en azından CV'imde göz kamaştıracaktı bu piyasa için.Üniversiteyide açıktan okurum diye düşündüm.Teklifi kabul ettim.Çalışacağım firma memleketimden 700 km uzaktaydı.Aileme durumu anlattım.Bugüne kadar maddi açıdan aileme yük olmadığım için aksine destek olduğum için babam razı oldu,git çalış dedi.Kız arkadaşımla bu konuyu defalarca konustuk. "Senin için ne iyiyse onu yap hayatım" dedi.O da beni seviyordu zaten bundan emindim.

Ben işte son 1 ay ÖSS izini,rapor felan ayarlayarak geçiştirdim,pılımı pırtımı topladım gittim.Çalıştığım şirket kalacak yerde ayarladı bana.19 yaşındayım ve şirketin tüm teknik destek işinin şefliğini ben yapıcaktım.

Aradan 7 yada 8 ay geçti.Her gün telefonla görüşüyorduk.Ayrıca skype üzerinden görüntülüde konuşuyorduk.Her dakika mesajlasıyorduk.Ben çalışmama rağmen ona ilgimi eksik tutmuyordum.Kıskanç bir yapısı vardı.Memleketimizdeykende öyleydi ama aynı şehirde olduğu için kimle görüştüğümü ne yaptığımı bilirdi.

Aramızda 700 küsür kilometre olunca iyice paranoyaklaştı.Önüne geçemedim.Bakkala giderken bile hesap soruyordu.Alttan alan hep bendim anlatıyordum uzun uzun.Düşünün sigara almaya gideceğim rahat 10 dakika telefonda açıklama yapıyorum? Yoksa başka türlü kendine gelmiyordu.

İşte aradan 7-8 ay geçmişti demiştim bu zamanla bana soğuk davranmaya başladı bende bunu sezdim.Hissettim.Durumun ne olduğunu sordum.Uzakta yapamadığını söyledi,çok kıskanç olduğunu,paranoyaklaştığını ve bununda kendisi önüne geçemediğini söyledi.Kıskançlığım sevgimi aşkımı bastırıyor eziyor dedi.Kabul etmedim ayrılmayı gerekirse işi bırakır gelirim dedim.Hayır sakın dedi.Aradan 1 ay geçti mesaj atıyorum cevap yok.Bir mesaj iki mesaj üç mesaj derken artık ne halin varsa gör dedim mesaj atmayı kesmedim.Sinirden yattım uyudum.Uyurken mesaj attı "yapamıyorum uzakta ne olur beni anla" diye. Bende "sen kazandın" dedim başka da bişe yazmadım.

Aradan tekrar bir ay geçti.Tabi ben bu bir ay içinde memlekete gittim geldim 2-3 gün.Bununla görüşmeyi denedim,okula gittim bulamadım.Bunun sınfı arkadaşlarıyla görüştüm,selamlaştım tokalaştım.Döndüm sonra neyse.
    Şirketteyim, çalışıyorum.Msn'den yazdı "haklıymışsın" diye.Ne dediğini anlamadım.Hangi konuda dedim. "Senden başkasını denedim,olmadı.Senin gibisi olmadı olmayacak" dedi.Elim ayağım birbirine dolaştı.Dondum kaldım öyle.Zar zor kendime geldim gittim elimi yüzümü yıkadım.Dakikalarca aynaya baktım "Ulan dedim ben ne halt yedimde bana bunları gösteriyorsun" dedim.Zar zor hala olayın şokundayım işe güce geri döndüm.Tabi bu arada kaç kere "ordamısın", "cevap ver" diye msn'den yazmış bana. "Allah belanı versin" dedim engelledim.Ayrıldıktan sonra bir umudum vardı barışırız diye ama o da gitmişti artık.

İşin ilginç tarafı benden sonra çıktığı çocuk onun sınıf arkadaşı ve ben ayrıldıktan 1 ay sonra memlekete gittiğimde okula uğramıştım.Bunun sınıf arkadaşlarıyla görüştüm selamlaştım tek tek.Bi allahın kuluda çıkıp bana bişey demedi.Demekki bana aptal aptal bakmalarının sebebi buymuş sonradan anladım ve o dönemle onlar çıkıyorlarmış.

Ailevi bir sebepten dolayı işi bıraktım.Memlekete geri dönmüştüm.Ayrılalı 6-7 ay kadar olmuştu.Döndüğümde çarşıda beni görünce şok oldu.Tabi bu arada çok çok değişik olaylar olmuş.Bir tane çocukluk arkadaşıyla yakınlık kurmuş.O kısıma detaylı girmicem işin içinde santaj var,tehdit var,taciz var.Bunu yapan ise öz halamın oğlu.Benle aynı yaştaki öz halamın oğlunu bildiğin komalık ettim.Burnu kırıldı ağzı yüzü gözü patladı.Sol bacağının kaval kemiği çatladı.Kırılsın diyede o kadar çok uğraşmıştım.Kaburgalarından teki kırılmış.En son kalbine yumruk attığımda bayılıp düşmüştü nefesi kesilmiş sanırım su verdik tokatlaya tokatlaya ayılttım.Kağıda yazı yazdırdım imza attırdım parmak bastırdım.Polis gelip kim yaptı diye sorduğunda ne şikayetçi olabildi ne konuşabildi.

Ben ayrıldığım eski sevgilimin arkasını temizliyordum,çünkü hala onu seviyordum.Bu olaydan sonra dank etti kafası heralde.Barışmak istedi.Memleketteki işyerime geldi ağladı saatlerce.Hergün mesaj telefon barışalım ne olur sensiz yapamıyorum diye.Ben istemiyordum kesinlikle çünkü yaptığı hataların,arkasını temizlediğim pisliği asla unutamazdım.1 sene kadar memlekette kaldım.Tabi bu ara eski çalıştığım şirkettekiler arıyordu gelmeyi düşünüyormusun diye.Bende ne olursa olsun bi daha dönmemek adına tekrar gitmeye karar verdim.

Gitmeye karar vermiştim tekrar,ofiste bir kamyon eşya vardı nakliyeciler onları hazırlıyorlardı.SMS geldi o ara.Gönderen oydu. "Gitmeden önce x kafesine gelirmisin son kez görüşelim" diye.Gittim,üst kata çıktım.
    Bi baktım babasıyla oturuyor,şok oldum.Ulan dedim napıcam.Neyse gittim merhaba dedim.Elimi uzattım.Babasıda elini uzattı merhaba dedi.Kimsin nesin diye sordu işte filancanın oğluyum şu işi yapıyorum 2-3 kelime anlattım.Sonra o ağlamaya başladı.Babasıda şok tabi noldu kızım felan derken ağlayarak şunları söyledi "Baba hep seninle tanışmak istiyordu,o gün bugüne nasipmiş ama ilk ve son kez görüşeceksiniz çünkü biz 1 sene önce ayrıldık.Benim hatalarım yüzünden" dedi.Babası kızardı bozardı tabi benimde yüzüm önümde bişey diyemedim. "Tamam kızım kalk eve gidelim konuşalım" dedi.Kalkıp gittiler.

Ben tekrar çalıştığım yere döndüm.Aynı iş aynı görev.Senelerdir çalıştığım birikimlerimle kendime ev ve araba aldım.Yalnız yaşıyorum ailem hala memlekette.Yaşım 23e girecek ve bana hala mesajlar atıyor barışalım diye.Ayrılalı 2 sene kadar olacak sanırım hala barışmak istiyor.

Ben ise onu hala seviyorum fakat asla ve asla barışmayacağım..

Biraz uzun oldu ama idare et.Yapılan hataları asla affetme kardeşim.Kendini hırpalama boş yere.

• quote:

Orijinalden alıntı: caytem

Herkesin başından buna benzer olay muhakkak geçmiştir.Bende anlatayımda en azından ders çıkar eyes-on-you kardeşim.Emin ol kimse bu forumda bir başkasının kötülüğünü istemez.

Lisede başında hoşlandığım bir kıza açıldım.Hazırlığı olan bir lisedeydim.Red edildim çünkü kız beni hiç tanımıyordu hatta okulda bile seni yeni gördüm diyordu.Tabi çekimser bi yapım olmadığı için işin peşini bırakmadım zar zorda olsa msn adresini buldum bi yerlerden.İşte nerden buldum adresimi felan derken 3-5 muhabbet ettik.Her geçen gün muhabbetimiz daha arttı.Beni daha çok tanıyordu.Aynı zamanda okulda da görüşüyorduk en azından yanımdan geçerken selamımı alıyor,selam veriyordu.Benim ona olan hoşlantım yerini aşka bırakmıştım.Çok seviyordum onu.Tabi o zamanlar liseliyiz,herkes gelip geçici gözüyle bakar ama benim öyle değildi işte.

Bu da zamanla benim ciddiyetimi anladı ve görüşmelerimiz daha sıklaştı.Dışardada buluşmaya başladık.Tam 1 sene sonra yani red edildiğimden 1 sene sonra "teklifin hala geçerliyse ben seninle olmak istiyorum,yanında olmak istiyorum" dedi.İşte o zaman dünyanın en mutlu insanı bendim.Tabi o dönem lise 2deyim. O da lise 2de ama hazırlık okumadı.

Ben lise 2'de sınıfta kaldım.Hep yanımda oldu,destek oldu.Teselli etti.Sağolsun o günleri onun sayesinde atlattım.

Benim babam asgari ücretle çalışan biri olduğu için ve küçük bir kardeşim olduğu için zar zor geçindiriyordu evi.Kiradaydık birde.Bende 12 yaşından beri tüm yaz tatillerinde çalışırdım.Gereksinim duyardım en azından harçlığımı çıkarırdım.Liseye başladığımda ise web sitesi işlerine merak saldım.Normalde donanımcıyım yaz tatillerinde hep bilgisayarcı abimizin yanındaydım sağolsun o yetiştirdi beni.Neyse ben web tasarım - webhosting işine başladığımda işime özen gösterdiğim için lise çağında olmama rağmen hatrı sayılır bir müşteri profilim oldu.Tabi haliyle işte derslere ilgi veremedim,sınıfta kalmadım.Okulda tüm hocalar durumumu biliyordu.Sınıfta kaldıktan sonra biran önce bitirip okuldan mezun olmam için onlarda yardım ettiler.Yeri geldi bana sınav sorularını veren hocalarım bile oldu al buralara çalış diye.Kimse bana tembel gözüyle bakmıyordu,istese yapar diyorlardı.

Okulum bitti.Hazırlıkla birlikte toplam 5 sene lise okumuştum.Kız arkadaşımla hala birlikteyiz çıkıyorduk.3 sene olmuştu.Okulumun bitmesine son 1 ay vardı.Bana türkiyede sayılı webhosting firmalarından birinden teklif geldi.Kariyerim açısından değerlendirmek istedim en azından CV'imde göz kamaştıracaktı bu piyasa için.Üniversiteyide açıktan okurum diye düşündüm.Teklifi kabul ettim.Çalışacağım firma memleketimden 700 km uzaktaydı.Aileme durumu anlattım.Bugüne kadar maddi açıdan aileme yük olmadığım için aksine destek olduğum için babam razı oldu,git çalış dedi.Kız arkadaşımla bu konuyu defalarca konustuk. "Senin için ne iyiyse onu yap hayatım" dedi.O da beni seviyordu zaten bundan emindim.

Ben işte son 1 ay ÖSS izini,rapor felan ayarlayarak geçiştirdim,pılımı pırtımı topladım gittim.Çalıştığım şirket kalacak yerde ayarladı bana.19 yaşındayım ve şirketin tüm teknik destek işinin şefliğini ben yapıcaktım.

Aradan 7 yada 8 ay geçti.Her gün telefonla görüşüyorduk.Ayrıca skype üzerinden görüntülüde konuşuyorduk.Her dakika mesajlasıyorduk.Ben çalışmama rağmen ona ilgimi eksik tutmuyordum.Kıskanç bir yapısı vardı.Memleketimizdeykende öyleydi ama aynı şehirde olduğu için kimle görüştüğümü ne yaptığımı bilirdi.

Aramızda 700 küsür kilometre olunca iyice paranoyaklaştı.Önüne geçemedim.Bakkala giderken bile hesap soruyordu.Alttan alan hep bendim anlatıyordum uzun uzun.Düşünün sigara almaya gideceğim rahat 10 dakika telefonda açıklama yapıyorum? Yoksa başka türlü kendine gelmiyordu.

İşte aradan 7-8 ay geçmişti demiştim bu zamanla bana soğuk davranmaya başladı bende bunu sezdim.Hissettim.Durumun ne olduğunu sordum.Uzakta yapamadığını söyledi,çok kıskanç olduğunu,paranoyaklaştığını ve bununda kendisi önüne geçemediğini söyledi.Kıskançlığım sevgimi aşkımı bastırıyor eziyor dedi.Kabul etmedim ayrılmayı gerekirse işi bırakır gelirim dedim.Hayır sakın dedi.Aradan 1 ay geçti mesaj atıyorum cevap yok.Bir mesaj iki mesaj üç mesaj derken artık ne halin varsa gör dedim mesaj atmayı kesmedim.Sinirden yattım uyudum.Uyurken mesaj attı "yapamıyorum uzakta ne olur beni anla" diye. Bende "sen kazandın" dedim başka da bişe yazmadım.

Aradan tekrar bir ay geçti.Tabi ben bu bir ay içinde memlekete gittim geldim 2-3 gün.Bununla görüşmeyi denedim,okula gittim bulamadım.Bunun sınfı arkadaşlarıyla görüştüm,selamlaştım tokalaştım.Döndüm sonra neyse.
    Şirketteyim, çalışıyorum.Msn'den yazdı "haklıymışsın" diye.Ne dediğini anlamadım.Hangi konuda dedim. "Senden başkasını denedim,olmadı.Senin gibisi olmadı olmayacak" dedi.Elim ayağım birbirine dolaştı.Dondum kaldım öyle.Zar zor kendime geldim gittim elimi yüzümü yıkadım.Dakikalarca aynaya baktım "Ulan dedim ben ne halt yedimde bana bunları gösteriyorsun" dedim.Zar zor hala olayın şokundayım işe güce geri döndüm.Tabi bu arada kaç kere "o

Dostum soluksuz okudum. Keske herkes senin gibi irade sahibi olabilse.

• quote:

Dostum soluksuz okudum. Keske herkes senin gibi irade sahibi olabilse.

Keşke..Benim bu olanlar yüzünden psikolojim felaket derecede bozuk.Arada bir dalar giderim,hep aklıma gelir.Kendi kendime ağlarım evde.Bir ara tedavi desteği almayı düşündüm ama bu problemimi kendim aşmak istedim.

O yüzden konu sahibi saygıdeğer kardeşime ve sizlere anlatmak istedim bu durumu. eyes-on-you sen şimdi kız arkadaşınla tekrar bir araya gelmek istiyorsun ama inanki sana o kızdan fayda yok bu saatten sonra.Hadi barıştınız diyelim en ufak tartışmada bunlar gelecek ikinizinde aklına.

Tekrar bir hata yapma eyes-on-you.
  • Şimdi dönüş otobüsünü bekliyorum. Ilk başta çok soğuk davrandık birbirimize ama vakit geçtikçe soğukluk kayboldu. Vakit geçirdik bol bol. Eskilerden konuştuk. Sonunda konu şimdini duruma gelince anlattım her şeyi gözlerine bakarak. Denedim. Bir çok kez denedim. Anlatmayı denedim. Yapamam dedi. Olanları unutamam dedi. En son oturduk parka. Ağlayarak yalvardım ona. Ne olur ınan, gözlerime bak dedim. Gözyaşları her şeyin kanıtı değil mi dedim. Eskisinden de mutlu olacağız bak dedim. Hayır dedi. Günlüğünü ve bana yazdığı mektupları getirmiş. Okudu onlari ve yırttı. Hatıraları birbirimize ağlayarak geri verdik. Olmaz dedi. O da ağlıyordu. Kalktık daha sonra saat geldiği için. Koluma girdi. Hiç konuşmadan garaja kadar yürüdük. Dur dedim. Garaja gelmeni istemiyorum. Bitti her şey. Aşkımızı oraya gömdük iste dedim. Biraz bocaladı. Düşüneceğim lütfen ağlama dedi ama istemedim. Ben gerçekleri gördüm artık, uzatmayalım. Bitti iste dedim. Ve alnını öpüp ayrıldım ordan. Ilk önce kal dedi. Dur lütfen dedi. Yapamadım. Durdum. Sıkıca sarildim son kez ona. Deli gibi ağlıyordu. Ve bıraktım birden. Arkama bakmadan yürüdüm. Çok kötü durumdayım ama hayatım boyunca bir soru işareti olmayacak kafanda. Onu gerçekten sevmiştim. Hem de çok. Bu aşk hep uzaklıklara yenik düştü. Hiç değilse telefondan değil, adam gibi ayrıldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 17 Aralık 2011; 17:50:52 >

• Bende kötü oldum simdi mesajini okuyunca :/
  • Evet, maalesef öyle oldu. Bana mesaj atmış otobüsteyken.
  • quote:

Evet, maalesef öyle oldu. Bana mesaj atmış otobüsteyken.
    Böyle olacagını zaten biliyordum da kafanda soru işareti kalmamıs oldu iste. Benim anlamadıgım, senin bu kız neden bu kadar abartıyo bu olayı. Onu aldatmamıssın bir sey yapmamıssın. Adı üstünde geçmiş gitmis. Acı çekmeyi seven birisi sanırsam ya da aklına giren birileri var.
  • Sadece o olay değil. Ilişki boyunca yaşanan tüm olaylardan bahsediyor. Özellikle üstünde durduğu ve bu yüzden bizi bu noktaya getiren üç olay var. Birincisi; ilişkinin başlangıç şekli, ikincisi facebook'ta o kıza karşı konuşmalarım. Üçüncüsü ise geçmişte kafamın iyi olmasından dolayı ona yalan söylemem ve bu yalandan dolayı onun acı çekip aglamasi. Ben de anlamıyorum. Seviyorum iste ötesi var mi? Boşver geçmişi. Bırak her şeyi. Sevgi her şeyin üstesinden gelmez mi? Onu ne kadar sevdiğimi anlamanız için attığım son mesajlari yazacağım birazdan buraya.
  • Ayrıldıktan sonra otobüse binince gördüğüm mesaj:

Seni seviyorum. Keske bnlar olmasaydı. Iyi yolcluklar hosçakal..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cevabım:

Sen haklıydın Özlem. Bir daha olmazdı, olamazdı. Yapamazdık. En ufak tartismamizda yine bunlar gelecekti aklımıza. Yine olmayacaktı. Bu sana son mesajim. Ne olursun bir daha mesaj atma bana. Benim içimde ölen bir aşk var. Hiç kolay değil Özlem. Hiç kolay değil. Aşkımızin mezarını unutma. Yeni aşklarınla gezerken selam vermeden geçme ona. Ben haketmedim belki saygıyı ama o haketti. Alnına koyarken veda öpücüğünü, bana öyle bakmasaydin... Hoşçakal. Yeni aşklara yelken aç ve hep mutlu ol. Bana diyorsun ya sen beni üzdün diye, parklarda seni mutlu edenlerle dolaş. Yanında ağlayanlarla değil.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O:
    Bna sn kez syle nasl bktm sana

Cevabım:
    Severek ve acı çekerek. Ama bir anlamı yok artık. Omuzlarında ağlayarak bitti. Gözyaşlarım gözyaşlarına karışarak bitti. Alnından öptüm seni bu kez. Dudağından değil. Akan her damla gözyaşım. Gözümden akan her damla kanım, hepsi helal olsun. Hoşçakal artık. Ben birazdan belki de son kez gideceğim bu şehirden. Istanbul'a değil, sensiz yeni bir hayata yolculuk bu.

2. Mesajim:Gidiyorum artık. Elveda sevdiceğim, bitanem, papatyam. Gidiyorum eskişehirden, eski hayallerden, eski asklardan yeni hayata. Sen hep boyle kal. Mutlaka biri seni mutlu edecek. Sonsuza dek, elveda.

O:
    Mtlu ol sevgilim. Ben olamcm ama sen ol..

Ve son üç mesajim:

Hiçkimsenin seni ağlatmasina izin verme. Sen hiçkimse değilsin... Bir umutsuzlugun peşinden koştuk aşk diye... 1 yıl 8 aydir istenmediğim yerde duruyorm... Yıldız kayarken dilek tutar misin?...Ağlama Ali.(sakalımı okşayarak)... Omzuna yaslanmam ve çaresizce ağlamam... Senin yaşlılık hayalleri ile ilgili yazını okurken benim saçlarını okşamam... Umutsuz bir özlemle seni deli gibi opmem... Tam arkamı dönmüş giderken bana dur demen ve o saniyenin onda biri kadar sürenin içinde barıştıgimiza dair hayaller kurmam... Uzun bir aradan sonra sana sıkıca sarılmam... Ve alnına koyduğum veda öpücüğü... Bunlari unutmayacağım Özlem.

Ve bunlar da var. Sen bana başka şeylerden bahsederken benim acaba buraya hangi erkekle gelecek diye düşünmem. Izmir kahvaltı yerindeki o eski günü düşünüp ikimizde de sevgiden bir azalma olmadığını anlamam. Yüzüne bakarak sana seni seviyorum demem. Günlükteki sayfaları her yırttığında vücudumdan bir parça kopuyormus gibi acı çekmem. Neden agliyorsun, ağlama artık sözüne karşılık kolay mi özlem? Içimden bir aşkı sökmeye calisiyorsun kolay mi demem. Erkek adam ağlar mi demem. Çarşıda ne kadar kendimi zor tuttuğumu parkta ağlamaya başlayınca saskinligina bakarak anlamam.

Her şey çok güzel olacak ali dediğinde gözlerinden düşen yaş... Yırtma o günlük sayfalarını sözüme karşılık birisi okur demen ve benim buna karşılık okusa ne olur? Hikaye zanneder. Yeryüzünde boyle temiz, saf aşk var mi demem. Cuzdanimdaki fotoğrafı sana verirken boğazıma bir şeylerin düğümlenmesi... Deli gibi ağlasam da omzuna başımı koyunca biraz olsun huzur bulmam... Omzunda ağlayabilmek... Gözümden düşen damlaları bile hatırladığını farketmek... Son anlarımıza doğru elimi tutman, bırakmaman... Acidan titrememe rağmen sana soğuktan titrediğimi söylemem... Bak özlem, bu gözler seni bir daha üzer mi demem... Saçlarının kokusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 17 Aralık 2011; 23:22:53 >

• Aci cekmeyi sevmek boyle bir sey iste. Seviyorsun, hala icinde kaybolmayan hisler var, ama tekrar bir araya gelmiyorsun. Kiz cok hata yapiyo cook.

Severek ayrilmak sacmadir bence. Seversen ayrilmazsin. Seni seviyorum deyip de arkana bakmadan gitmek de sacmadir. Sana degil bu sozlerim. Sevgiline. Zaten sana tamam barisalim dese sevincten havalara ucacaksin mesajlarindan belli.

Ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki boyle vedali iliskilerin geri donusu olmaz. Soru isareti birakmamissiniz ortada. Tekrar bur araya gelme ihtimaliniz yok gibi bir sey. Hayatina bak artik, giden gittiginle kalsin. Sen elinden geleni yaptin. Bundan sonrasi sadece onu sinartmak olur
  • quote:

Aci cekmeyi sevmek boyle bir sey iste. Seviyorsun, hala icinde kaybolmayan hisler var, ama tekrar bir araya gelmiyorsun. Kiz cok hata yapiyo cook.

Severek ayrilmak sacmadir bence. Seversen ayrilmazsin. Seni seviyorum deyip de arkana bakmadan gitmek de sacmadir. Sana degil bu sozlerim. Sevgiline. Zaten sana tamam barisalim dese sevincten havalara ucacaksin mesajlarindan belli.

Ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki boyle vedali iliskilerin geri donusu olmaz. Soru isareti birakmamissiniz ortada. Tekrar bur araya gelme ihtimaliniz yok gibi bir sey. Hayatina bak artik, giden gittiginle kalsin. Sen elinden geleni yaptin. Bundan sonrasi sadece onu sinartmak olur
    Sanırım çoğunuz 20 li yaşlardasınız. Yanlış yapıyorsunuz arkadaşlar. Ben pek böyle konulara girmem ama kendi kendinize hayatı zeehir etmek diye buna denir.

Konuyu açan arakdaşım bu sana son mesajım demişsin üstüne destan yazmışsın. İstersen sen kimsin be de. İstersen bu acıyla ne diyorsun de. Ama hata üstüne hata yapıyorsun. Biraz bile gururunuz yokmu ya. Bir kere dengesizlik unsuru. Hem deli gibi sevecek son anda gitme diyecek. Sonra olmaz diyecek. Kardeş senin psikolojini bozduğunun farkında değilmisin.

Unutulmaz aşklarmış. Hep dalarmışsınız. Emin olun sizin geçtiğiniz yollarda birçok kişi geçti ve sonuç ortada. hepsi unutuluyor. Ne anısından bahsediyorsunuz. Anı dediğiniz, uygun şekilde başlayıp olandır. Anlattıklarınıza göre birçoğunuz daha evlenmeden neler yaşamışsınız. e evlenince ne olacak. Sebep bulamayacaksınız küçücük şeylerden birbirinizi kıracaksınız. Bırakın özlem olsun. Hayatınızı kurun. Ne yapmak istediklerinize karar verin.

Öncelikle karşındaki ne istediğini bilecek. Sen ver ver nereye kadar. Bunlar karşılıklı olur.

Ayrıca heran mesajla bildirilmez arkadaşlar. bu kesinlikle yanlış birşeydir. Biraz olgun olun kendinize çeki düzen verin. Daha hayatınızın başındasınız. Şu halinize bir bakın. Önemli olan verdiğin değer kadar değer görmek. Aşk Bu hayattan ibaret bir duygu değildir. İçinizdeki olanın hepsini bir kişiye verirseniz işte sonuç ortada.

Ben yaş olarak birçoğunuzdan büyüğüm ve söylediklerime alınmayın lütfen. Emin olun 30 dayandığınızda gülüp geçeceksiniz. Keşke dediğiniz şeyler onlar olmayacak emin olun...

Ayrıca yalanın üstüne doğru olan şeyler inşa edilmez başta yanlış yapmışsındır. Bazı şeyleri bu kadar basite almayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 18 Aralık 2011; 3:40:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Sanırım çoğunuz 20 li yaşlardasınız. Yanlış yapıyorsunuz arkadaşlar. Ben pek böyle konulara girmem ama kendi kendinize hayatı zeehir etmek diye buna denir.

Konuyu açan arakdaşım bu sana son mesajım demişsin üstüne destan yazmışsın. İstersen sen kimsin be de. İstersen bu acıyla ne diyorsun de. Ama hata üstüne hata yapıyorsun. Biraz bile gururunuz yokmu ya. Bir kere dengesizlik unsuru. Hem deli gibi sevecek son anda gitme diyecek. Sonra olmaz diyecek. Kardeş senin psikolojini bozduğunun farkında değilmisin.

Unutulmaz aşklarmış. Hep dalarmışsınız. Emin olun sizin geçtiğiniz yollarda birçok kişi geçti ve sonuç ortada. hepsi unutuluyor. Ne anısından bahsediyorsunuz. Anı dediğiniz, uygun şekilde başlayıp olandır. Anlattıklarınıza göre birçoğunuz daha evlenmeden neler yaşamışsınız. e evlenince ne olacak. Sebep bulamayacaksınız küçücük şeylerden birbirinizi kıracaksınız. Bırakın özlem olsun. Hayatınızı kurun. Ne yapmak istediklerinize karar verin.

Öncelikle karşındaki ne istediğini bilecek. Sen ver ver nereye kadar. Bunlar karşılıklı olur.

Ayrıca heran mesajla bildirilmez arkadaşlar. bu kesinlikle yanlış birşeydir. Biraz olgun olun kendinize çeki düzen verin. Daha hayatınızın başındasınız. Şu halinize bir bakın. Önemli olan verdiğin değer kadar değer görmek. Aşk Bu hayattan ibaret bir duygu değildir. İçinizdeki olanın hepsini bir kişiye verirseniz işte sonuç ortada.

Ben yaş olarak birçoğunuzdan büyüğüm ve söylediklerime alınmayın lütfen. Emin olun 30 dayandığınızda gülüp geçeceksiniz. Keşke dediğiniz şeyler onlar olmayacak emin olun...

Ayrıca yalanın üstüne doğru olan şeyler inşa edilmez başta yanlış yapmışsındır. Bazı şeyleri bu kadar basite almayın...

Alıntıları Göster
    abdullahors84 hocam dediklerinizin bir çoğunda haklısınız ancak ortada bir aşk var. Gururun bile önüne geçebiliyor bazen. Hadi bakalım deyince silinmiyor birden her şey. Beni bu noktaya gelmeden önce üzecek bir şey yapsa, değer vermediğini anladığım bir olay olsa tamam diyeceğim ama yok. Dediğim gibi hocam; ailesini karşısına aldı. Aileden bahsediyoruz anne, baba... Annesi neler neler yaptı benden ayrılması için(derin mevzu) bir bilseniz bir çoğunuz dayanamazdı. Hani bunları yaşamasam, benim için önceden her şeyi göze aldığını görmesem tamam diyeceğim. Bir şey yokmuş ortada birbirimizi kandırmışız diyeceğim ama öyle değil. Yaşanmışlıklar var ortada. Onlara bakınca birden silip atamıyorsunuz. Hele de böyle ciddi şeyler yaşanmışken... Acaba oluyor her zaman.

Bir de "İçinizdeki olanın hepsini bir kişiye verirseniz işte sonuç ortada. " demişsiniz de ben onu yapamıyorum işte. Belki iyi bir şey bu, belki kötü ama bir kızı gerçekten tam anlamıyla seviyorsam onunla bir şeyler yaşayabiliyorum. Tam anlamıyla kendimi ona verebilirsem... Yoksa olmuyor. İnanın bana yapamıyorum.

Kafa karışıklığım sizin de dediğiniz gibi karşı tarafın ne istediğini bilmemesinden. Gerçekten o beni çok sevdi. Yanındayken de hissettim bunu, önceden de hissediyordum. Bana çok değer verdi bu zamana kadar. Aynı şekilde ben de ona. İlişkiyi bu noktaya öyle ya da böyle benim hatalarım getirdi sonuçta. Kız keyfine ayrılmak istemiyor ki. Seviyorum ama yeniden başlamamı engelleyen bazı noktalar var diyor. Burada benim anlamadığım nokta seviyorsa gerisi yoktur arkadaş. Yalan söylüyor diyebilirsiniz. Gittim gördüm. O da en az benim kadar üzgün. Seviyor işte ama olmaz diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 18 Aralık 2011; 4:32:52 >

• quote:

abdullahors84 hocam dediklerinizin bir çoğunda haklısınız ancak ortada bir aşk var. Gururun bile önüne geçebiliyor bazen. Hadi bakalım deyince silinmiyor birden her şey. Beni bu noktaya gelmeden önce üzecek bir şey yapsa, değer vermediğini anladığım bir olay olsa tamam diyeceğim ama yok. Dediğim gibi hocam; ailesini karşısına aldı. Aileden bahsediyoruz anne, baba... Annesi neler neler yaptı benden ayrılması için(derin mevzu) bir bilseniz bir çoğunuz dayanamazdı. Hani bunları yaşamasam, benim için önceden her şeyi göze aldığını görmesem tamam diyeceğim. Bir şey yokmuş ortada birbirimizi kandırmışız diyeceğim ama öyle değil. Yaşanmışlıklar var ortada. Onlara bakınca birden silip atamıyorsunuz. Hele de böyle ciddi şeyler yaşanmışken... Acaba oluyor her zaman.

Bir de "İçinizdeki olanın hepsini bir kişiye verirseniz işte sonuç ortada. " demişsiniz de ben onu yapamıyorum işte. Belki iyi bir şey bu, belki kötü ama bir kızı gerçekten tam anlamıyla seviyorsam onunla bir şeyler yaşayabiliyorum. Tam anlamıyla kendimi ona verebilirsem... Yoksa olmuyor. İnanın bana yapamıyorum.

Kafa karışıklığım sizin de dediğiniz gibi karşı tarafın ne istediğini bilmemesinden. Gerçekten o beni çok sevdi. Yanındayken de hissettim bunu, önceden de hissediyordum. Bana çok değer verdi bu zamana kadar. Aynı şekilde ben de ona. İlişkiyi bu noktaya öyle ya da böyle benim hatalarım getirdi sonuçta. Kız keyfine ayrılmak istemiyor ki. Seviyorum ama yeniden başlamamı engelleyen bazı noktalar var diyor. Burada benim anlamadığım nokta seviyorsa gerisi yoktur arkadaş. Yalan söylüyor diyebilirsiniz. Gittim gördüm. O da en az benim kadar üzgün. Seviyor işte ama olmaz diyor.

Alıntıları Göster
    boşver hocam, 3 ay kötü geçer 4. ay uyandığında hayat daha güzel gelir...

• quote:

Aci cekmeyi sevmek boyle bir sey iste. Seviyorsun, hala icinde kaybolmayan hisler var, ama tekrar bir araya gelmiyorsun. Kiz cok hata yapiyo cook.

Beni tarif etmişsiniz. Gerçekten barışalım dese öyle olurdu. Vadeli bir ilişki değil yalnız. 1 yıl 8 aydır birlikteydik ve ilk kez ayrıldık. Uzak bir ilişki sürdürdüğümüzü de düşünürsek ikinci bir şans verilebilir çünkü normal şartlar altında yaşanmadı hiçbir zaman. Kızın hata yaptığı konusunda hemfikiriz. Ama öncesinde benim de bu noktaya getiren hatalarım var. Bu hatalar yüzünden kendisinin yeniden başlarsak mutlu olamayacağını söylüyor. Sürekli yaptıklarımın aklınca geleceğini ve bu yüzden beni mutlu edemeyeceğini söylüyor. Ben de bunu anlamıyorum işte. Seviyorsun. Tamam bazı şeyler çabuk unutulmaz ama sevgi her şeyin üstesinden gelir diye düşünüyorum karşılıklı olunca. Bunu ona anlatamadım maalesef. Devam etmek yerine yeni bir başlangıç gerekli bize. Geçmişin olmadığı. Bunun için de zaman gerek.

Soru işaretleri kaldı hocam. Hem de çok kaldı. Giderken benim tereddütüm, onun tereddütü ve gerçekten beni sevdiğini, başka amaçlar uğruna bahane bulup ayrılmak istemediğini gidip görmem, düşüneceğim demesi... Bunların hepsi soru işareti benim için. Peki sen soru işaretlerini gidermek için gitmedin mi oraya diyeceksiniz bana. Evet onun için gittim fakat eskisinden daha iyi oldu benim için. Beni şu an için fikirleri değişmese de daha iyi anladığını düşünüyorum. Aynı şekilde benim de.

Evet ben elimden geleni yaptım. Gidebileceğim en uç noktaydı. Bundan başka elimden bir şey gelmez. İnanın hocam, öyle bir erkek ilgi gösterince şımaracak bir kız değil. En basit örnek; eğer öyle olsa oraya geldiğimi arkadaşlarına, çevresine anlatırdı. Kendisinden başka kimsenin haberi yok benden.

Ah, ah İşte diğerlerinden farklılıklarını seviyorum bu kızın. Herkes gibi değil, biri olmaya çalışmıyor, sadece kendi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.