Şimdi Ara

Kız Arkadaşımdan Ayrıldım. Desteğinize ve Yorumlarınıza İhtiyacım Var.(YANINA GİTTİM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şu anki halimden bahsedeyim. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Hayat sanki bitmiş gibi benim için. Sürekli ruh halim değişiyor. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Gülmem gereken yerde gülemiyor, ağlamam gereken yerde ağlayamıyorum. Üniversiteye yeni başladığım için anlatacak yakın arkadaşım da yok. Konuyu bir sürü yaşanmışlıklara sahip forum üyelerine anlatmak istedim. O kadar bunaldım ki artık...

İlişkinin geçmişini anlatırken fazla uzatmak istemiyorum ancak yazmadan olmayacak yerler var. 20 yaşındayım. Daha önce ilişkilerim oldu ancak ilk kez birini bu kadar sevdim, bu kadar ciddi düşündüm.

İlişkimiz şöyle başladı: Ben o zamanlar bizim sınıftaki bir kızdan hoşlandığımı düşünüyordum. Beraber oturuyorduk o kızla. İlk başlarda arkadaştık fakat zamanla duygularım değişti. Ona karşı bir şeyler hissettiğimi düşünmeye başladım. ... ve gün geldi o kıza açıldım. Kız beni reddetti. Kötü bir dönem başladı benim için ama şimdiki kadar değil. Her yerde unutmak için yeni birine aşık olmak gerektiği vb. şeyler okuyordum. Bir gün yakın bir kız arkadaşıma Ö. ile konuşması için ikna ettim. O zamanlar amacım sadece o kızı unutmak için Ö. ile çıkmaktı. Fakat aşık oldum ona. Çok sevdim. Benim için yaratılmıştı sanki. Onun ilk ilişkisiydi. Ondaki duyguların saflığı, davranışları vs. tam bana göreydi. Önceki yaşadıklarım için kendime küfür ettim yaptıklarımdan dolayı. Aşk sanıyormuşum dedim kendi kendime. O da beni deli gibi seviyordu. İkimiz ayrı şehirlerdeydik. Aramızda 6 saat vardı. Yine de pek sorun olmuyordu. Aşk üstün geliyordu tüm zorluklara. Göremeye gidiyordum tabii sık sık. Gün geçtikçe daha da bağlandık birbirimize. İlişki sonraları ciddileşti. Çok ileri gittik. Beraber bir çok gece geçirdik aynı yatakta. Her şey güzel giderken ünv. ye yerleştik ikimiz de. Yina ayrı şehirler oldu maalesef. Ama uzaklık 3.5 saate indi. Ünv. başladıktan sonra her şey yine güzel gidiyordu. Hala seviyorduk birbirimizi. Tek sorun bunun bir arkadaşı var. Kız erkeklerle içli dışlı. Pek hoşlanmıyorum bu kızdan. Açıkçası daha önce bu arkadaşı yüzünden çok tartıştık. O arkadaşıyla arasına nedenlerini de açıklayarak mesafe koymasını istedim. Onun yüzünden kız arkadaşımın erkeklerle içli dışlı olmasını istemiyordum. 2 yıl içerisinde kızın kaç sevgilisi oldu inanın sayamadım. Sürekli benim kız arkadaşımı da bir yerlere çağırıyordu. Erkeklerin olduğu ortama. Ben açıkçası bu konuda farklı düşünüyorum. Ben uzaktayken tanımadığım kişilerle, tanımadığım erkeklerin yanında olması beni rahatsız ediyordu. Bunlar hariç; iki yıldır birlikteydik ve her şey çok güzel gidiyordu. Artık haftada bir yanına gidiyordum. Taki o güne kadar...

O gün facebookta şimdiki sınıfımdan bir arkadaşımla sohbet ediyordum. Bu olayı kimseye anlatmadığım için içimde kalmış sanırım. Baştan sona (özeller hariç) ilişkimizi anlattım o arkadaşıma.(kız) İleriki bir zamanda kız arkadaşıma ilişkimizin başlama nedenini tüm gerçekleriyle anlatacaktım. Ama uygun bir zamanı bekliyordum. Maalesef şifremi bildiği için tam o saatte facebook'a girmiş ve konuşmaları görmüş. Ayrılmak istedi. Her şeyi anlattım. Uygun bir zamanda söyleyecektim dedim. Olmadı. Seviyorum ama geri dönemem diyor.

Ayrıldıktan sonra ilk başlarda mesaj atmadık ikimiz de. Daha sonra ben aradım. 1 hafta süre istedim. Konuşalım, 1 hafta sonunda karar veririz dedim. Ve bir hafta sonra istemediğini söyledi. Gerekçe olarak da şunları söyledi: Olanlara rağmen onunla hiç ilgilenmiyormuşum, mesaj atmıyormuşum falan... Onu kullanmışım, bunu kabullenemiyormuş. Sonradan aşık olduğumu hiç göz önüne almıyor.
    Halbuki ben de yıprandım ve mesaj attığımda çok soğuk davranıyordu bana. İster istemez insan bir süre sonra ne kadar da konuşmak istese içinden gelmiyor hal böyle olunca. Ona da söyledim bu düşüncemi ama nafile... Ayrı olmamıza rağmen mesajlaşıyorduk yine arada bir ama çok soğuktu bana karşı. Arada uzun uzun şiirler gönderiyordu bana. Severek ayrıldık falan diyordu.

Araya bayram tatili girdi vs. Uzun bir süre konuşmadık. Ben çok kötü günler geçiriyorum tabii. Okula döndüğümde mesaj attım. Cevap vermedi. Cevap vermemesine rağmen bir kaç defa daha attım. En sonunda atma bana mesaj, bitti benim için her şey dedi ama beni seviyor musun diye sorduğumda hayır diyemiyordu. Hala öyle. Seviyorum ama olmaz diyor. Ve dün öğrendiklerimle şok geçirdim resmen.

Ben ona defalarca Eskişehir'e geleyim. 5 dk'da olsa şu meseleyi yüz yüze görüşelim dedim. Kabul etmedi. Ama dün öğrendim ki o arkadaşıyla İstanbul gezisine gitmiş ve bana haber bile vermemiş. Daha sonra facebookta ortak arkadaşlarımdan birinden rica ettim fotoğraflarına bakmak için. Beni silmişti çünkü. İlginç olan onun erkeklerle içli dışlı olan arkadaşı da daha 2 gün önce beni facebooktan silmiş. Herhalde fotoğrafları görmemem içindi. Fotoğraflarda bunlar erkeklerle içli-dışlı. Eğleniyorlar. Yüzünün içi gülüyor resmen. O kadar mutlu ki anlatamam. Şok oldum tabii. Her şeyden önce beni üzen; ben 5 dk olanları anlatmak için oraya gelmeyi göze almışken İstanbul'a kadar gelip benimle konuşmamasıydı. Daha da ileriye giderek ortak arkadaşımın hesabından arkadaşımla konuşmalarına baktım. Arkadaş da silmemiş konuşma geçmişini. Bir buçuk aylık konuşmaları duruyor. Baştan aşağı okudum. İlk başlarda üzülmüş, arkadaşıma da anlatmış üzgün olduğunu ama sonraki mesajları görseniz. "Üniversite ortamı çok farklı.... Arkadaşlarım vasıtasıyla benle tanışmak istiyorlar ama olmaz uzun bir süre olmaz... Ben de bulsam senin bulduğun gibi birini... Bana mesaj atıyor hala çok kararsız :D... (dalga geçer gibi yazmış) Yine mesaj attı üzdü beni. Arada konu bana da gelmiş. Umerım beni züdüğü gibi başkalarını üzmez, benim için bitti falan yazmış. Ve öğrendim ki benim yokluğumda bayağı eğlenmiş. Konserler, cafelerde buluşmalar.... Bu arada ilişkimiz süresince o arkadaşıyla ben istemediğim için pek yakınlaşamamıştı ama şimdi en yakın arkadaşı. Profil remine onunla fotoğrafını koymuş. İstanbul'a gitmeyi de o arkadaşı istemiş onunla. Bana haber vermemesi de büyük ihtimal onun yüzünden oldu. Onu bu hale o kızın getirdiğinden adım gibi eminim.

Unutmak istiyorum unutamıyorum. Düzeltmeye çalışıyorum olmuyor. Bunları gördükçe acım katlanıyor ama sevgimden bir şey değişmiyor. Her gün hayatım daha da kötüye gidiyor.

Neyse arkadaşlar. Ben bunları okuyunca iyice kötü oldum. Hala mesaj atıyorum kalbim acısa da. O da hala cevap atıyor ama hiçbir şey eskisi gibi değil. Benle şu anda hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor. Tabi ibir arkadaş gibi. Önceden hiç konuşmazdın şimdi niye konuşuyorsun dediğimde ise sana dair hayllerim yok oldu artık, hiç bir ihtimal kalmadı, o yüzden dedi.

Sizlerin yardımlarını ve görüşlerini bekliyorum. Açık açık yazın. Ne düşünüyorsanız esirgemeyin. Yalnız konu ciddi, ilişki ciddi, lütfen ciddi yorumlar yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 18 Aralık 2011; 4:53:10 >

• Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Güncel.

zor bir durum elinden geldiğince sakin soğukkanlı sabırlı davran belkide böylesi daha hayırlıdır ulan iyikide bitmiş be dedirtecek biriyle tanışacaksın kim bilir fazla canını sıkma üzme kendini gerçekten değmiyorlar boşvermeye bak eğer ciddi anlamda desteğe ihtiyacın varsa pm veya telefon aracılığı ile elimden geldiğince yardımcı olurum
  • Sizlere arkadaşım ile yaptığı konuşmadan örnek vereyim:

M arkadaşım. Ö kız arkadaşım. Sadece olayı daha iyi anlayın diye.
    .............

M:

aşk işte :D
    ö

sana bu kadr zaman ayrysa ve çok eğlendysenz bence onda da var iştee :D
    m

off of :D
    ö

en azndan aşıksın ve bunları yaşysun kimileri için bunlar çok uzak şeyler..
    m

hm

mesela
    ö

mesela sevdği çok uzakta olan biri veya severek ayrlmak zorunda olan biri.. bunun gibi daha binlercesi. şanslı olanlardansın emin ol :)
    m

şanslı olup olmadığımı zaman göstericek
    ö

şu anda yaşadıkların bence şanslı oldğnun büyük ölçüde göstergesi :)
    m

:)
    ö

açıkça söylym bu ünv.ortamı fena senden iyisini mi bulcak
    m

varmı sende bişeyler peki :D

sende anlat
    ö
    çok fazla tanışmak isteyen var

m

bulur belki belli olmaz :(

eee senin tepkin ne
    ö

ve ark.larıma sevglsi varmı diye soranlar var

ama hayır tabikide

istemiyrm
    m

neden ki
    ö

uzun bi süre olmaz. hemde tanımdaığm etmdğm insanlar sonuçta
    m

haklısın

tanımak istediğin biri yokmu peki
    ö

hayr yok dedim ya uzun bi süre istemyrm

çok kırgnm o konularda

daha yaralarım taze
    m

anladım..

hayırlısı olsn :)
    ö

sağol ark.nda başkalrnı bi daha üzmez umrm daha önceki ayrlşlarmzda hemen birini bulmştu. yine bulmuştur.. umarm onlar üzülmez..
    m

:)

.............................

BU DA İSTANBUL GEZİSİ HAKKINDA YAZDIKLARI. Arkadaşım derken benim hoşlanmadığım arkadaşından bahsediyor:

Ö

işte ark.mn ark topluluğu varmş çocukluk ark.ları fln bilmyrm kesn dğl hani tanmdğm ortam sonuçta pek emin değilm o konuda
    .............................................

m

böyle işteeee... senin hayatından naber ? yokmu bişey daha
    ö

yok. zaten ali arada gelip gidiyor naptğnı gerçekten anlamyorum
    m

gelip gidiyo derken ?

ö

hyır yani bi hayatnda yokm artık diyor bi nolur yanında olym ark. olalım fln filan :)
    m

ghmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 13 Aralık 2011; 22:10:47 >

• Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek kimse?
  • Ders calisiyorum hepsini okumadim bu yuzden ama tavsiyem

İlhan irem bosver arkadas ac dinle.
  • Dostum kız kısmen haklı...O gerçeği öğrenmek baya bir etkilemiştir onu da...Sonrasında devam edebilirdiniz ama çok duygusal davranmışsın...Kız kaçmış, sen kovalamışsın...İpleri eline vermişsin, ortada gurur falan bırakmamışsın...

Artık sana karşı pek bir şey hissetmiyor bence...Üniversitedeki özgürlüğü de tadmış, arkadaş grubunu oluşturmuş, seni çok fazla arayacağını düşünmüyorum...Bundan sonrasında senin de arayıp sormaman yararına olacaktır...O ararsa da hemen gevşeme...Ağırdan al, basit cevaplar vermeye bak...

26 yaşındayım, çok zor durumlar, iyi bilirim...Yenisini bulana kadar eskisini unutamayacaksın maalesef...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

Dostum kız kısmen haklı...O gerçeği öğrenmek baya bir etkilemiştir onu da...Sonrasında devam edebilirdiniz ama çok duygusal davranmışsın...Kız kaçmış, sen kovalamışsın...İpleri eline vermişsin, ortada gurur falan bırakmamışsın...

Artık sana karşı pek bir şey hissetmiyor bence...Üniversitedeki özgürlüğü de tadmış, arkadaş grubunu oluşturmuş, seni çok fazla arayacağını düşünmüyorum...Bundan sonrasında senin de arayıp sormaman yararına olacaktır...O ararsa da hemen gevşeme...Ağırdan al, basit cevaplar vermeye bak...

26 yaşındayım, çok zor durumlar, iyi bilirim...Yenisini bulana kadar eskisini unutamayacaksın maalesef...

Ama hala sevdiğini söylüyor. Benim kafamı karıştıran da bu zaten.
  • Tek sorun onu çok sevdiğine inandıramaman. Bir çılgınlık yap. Gururunu bir kenara bırak. Hiç beklemeyeceği ve senin onu ne kadar çok sevdiğini anlayacağı birşey yap. (intihar girişimi dışında :) birşey olsun. Bir gece kapısında yat mesela onun gibi birşey. Hadi bakalım kolay gele....
  • Buradan öyle demek kolay hocam. Yaşamadan bilemezsiniz.
  • Arkadaşlar dünden beri konuşuyoruz. Dün mesaj attım öğlen. Sonra gece olana kadar mesajlaştık, sohbet ettik hiç ayrılık konularına girmeden. Gece konu dönüp dolaşıp ayrılığa gelince başta biraz tartıştık ama sonradan eskisi gibi olabilirim dedim. Onu hala sevdiğimi söyledim. Yumuşadı biraz ve gece saat 02.00'ye kadar sohbet ettik. İstersen konser var ayın 17 sinde gidelim dedim. Olabilir bilmiyorum falan dedi. Sabahtan beri de mesajlaşıyoruz. Yalnız bir şey canımı sıkıyor. Bana gece dedi ki; "Ben böyle konuşuyorum, sohbet ediyoruz ama içimi bilemezsin. Sana umut vermek istemem." dedi. Ben de umut veriyorsun işte, bunu sen de akbul et. Düşüncelerinde biraz da olsa değişme olmuş ki umut veriyorsun dedim. Ben böyle konuşunca düşüncelerinde, görüşlerinde az da olsa (olumlu yönde) değişme olduğunu söyledi. Böyle dese de canımı sıkıyor bu durum. Gece mesajla değil de telefonla konuşmak için kontör aldım ona. Gece konuşacağız yine.

• Okumadim, okumak da istemiyorum. Son mesajina gozum takildi ; Ben boyle konusuyorum ama sana umut vermek istemem''.

Bak dostum senden 1 yas buyugum. Lys sinavindan bir gece once sevgilimle ayrildik. Ondan sonraki 2-3 ay her gun konustuk msjlastik. Umut vermek istemem diyordu. Universitede yeni olunca anlatamadim kimseye okula gitmemeye basladim. Dersleri salladim kizla da artik konusmaz olduk. Dogum gununde yanina gittim beni polise verdi.

Aradan 20 ay gecti. Umrumda bile degil. Gorsem yuzune de tukurmem. Su an yeni bir iliskim var ve eskisinden daha mutluyum. Hayatin me getirecegi belli olmaz.

Sen sen ol ilk yilini bir kiz icin yakma. Gecen yil ben de boyle senin gibi olumune anlatirdim foruma. Inan bana kimsenin umrunda degil. Son cumleni gorunce bunlari yazma geregi duydum. ''boyle konusuyoruz ama umutlanma'' bana 20 ay once gelen mesajin aynisi
  • Dogum gununde yanina gittim beni polise verdi. Ben yine de elimden geleni yapmayı düşünüyorum. Ama şu durum gerçekten çok acı bir şey. Bu nedir yahu? Polise vermek de nedir?
  • Senin verdiğin değeri haketmeyecek insanlara ömrünü verme... Hayatın boyunca pişmanlıklarla baş başa kalırsın.

quote:

Neyse arkadaşlar. Ben bunları okuyunca iyice kötü oldum. Hala mesaj atıyorum kalbim acısa da. O da hala cevap atıyor ama hiçbir şey eskisi gibi değil. Benle şu anda hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor. Tabi ibir arkadaş gibi. Önceden hiç konuşmazdın şimdi niye konuşuyorsun dediğimde ise sana dair hayllerim yok oldu artık, hiç bir ihtimal kalmadı, o yüzden dedi.

Daha fazla acı çekmek istemiyorsan konuşmayı bırak..Belki 1 ay belki 10 sene ama eninde sonunda acısı geçecek.. Konuşmaya devam edersen dahada dibe batacaksın dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkolickx7 -- 14 Aralık 2011; 19:57:09 >
  • Hak etmemek değil hocam. Ben de aynı şeyleri bir anda onun gibi öğrensem ayrılmak isterdim sanırım. Tepkisini doğal karşılıyorum ama bu kadar uzamasını beklemezdim açıkçası. Bir şekilde ikna etmeye çalışıyorum. Şimdi açık konuşalım, ilk mesajı okuduysanız öyle bir amaç için kullanıldığınızı düşününce tepki vermeden ilişkiye devam etmek nasıl olurdu? Beni üzen gerçekten sonradan onu çok sevdiğime ikna edememem ve o da beni seviyorken bu şekilde ayrı olmamız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolickx7

Senin verdiğin değeri haketmeyecek insanlara ömrünü verme... Hayatın boyunca pişmanlıklarla baş başa kalırsın.

quote:

Daha fazla acı çekmek istemiyorsan konuşmayı bırak..Belki 1 ay belki 10 sene ama eninde sonunda acısı geçecek.. Konuşmaya devam edersen dahada dibe batacaksın dostum.

Küçük bir umudun peşinden gidip daha da çok mutsuzluğu göze almak mı, yoksa o küçücük umudu hiçe sayıp uzun süre mutsuz olmak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolickx7

Senin verdiğin değeri haketmeyecek insanlara ömrünü verme... Hayatın boyunca pişmanlıklarla baş başa kalırsın.

quote:

Küçük bir umudun peşinden gidip daha da çok mutsuzluğu göze almak mı, yoksa o küçücük umudu hiçe sayıp uzun süre mutsuz olmak mı?

Küçük bi umudun peşinden gitmek..Yıllardır kaptırdım dört nala gidiyorum. Yapamadığım bir şeyi sana tavsiye ediyorum.Konuşma peşini bırak kısmını o yüzden söyledim..Bende yapamıyorum

• Peşini bırak , hemen bırak , hiç düşünme bile , belki sadece doğum gününde bir mesaj at o da yaşadıklarınıza saygıdan .
    Döneceği varsa döner 2 sene sonra da olsa ama şuan ortamı gayet iyi sölediklerin tamamen boşa , sen anca kendini hırpalarsın.

Aşırı takıntılı ve asosyal biri değilsen üniversite ortamında sana uzun süre mutsuz olmayacağının garantisini de veririm.
    Şu da bir gerçek ki ilkler unutulmaz ilerisi için ümit var bence bırak biraz özgürlüğü yaşasın derim( zaten başka şansın da yok).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 14 Aralık 2011; 21:44:00 >
  • Ben onu yapamam işte. İstesem de yapamam. Belki de tanımadığı bir erkekle bile bir fotoğrafını gördüğümde kötü oluyorum.
  • Öncelikle merhaba geçmiş olsun desem yanlış olmaz galiba okuduğum ve anladığım kadarıyla onun facebooktaki resimlerini kıskanmışsın bu şimdilik normal bir durum gibi...Onu facebookta falan takip etmeyi bırak bence oluruna bırak olanlarıda belkide o geri dönmek ister birgün dönmesede birşey farketmez yani...Aşk acısı bu bir anda unutulmaz tabi ama gün gelir unutursun en sevdiğin hatıraları bile ( bu güzel oldu söz olarak yani :) ) ...Böyle sadece kendine yazık edersin yarın bi gün bir bakarsın karşıdaki bayan sağlam bi ilişki yapmış o zaman kafana dank eder elinede bi kağıt alırsın sınıf tekrarı diye yada alttan bilmem kaçtane ders ...İşin özü oluruna bırak arkadaş derim hem galiba o bahsettiğin kız senin arkadaşının bayağı kanına girmiş gibi duruyor ...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.